22 de nov. 2010

L'elogi mediàtic de la pederàstia

L'elogi mediàtic de la pederàstia

No parlaré dels casos de pederàstia que afecten l'Església, però si de dos casos que tenen en comú que tots dos personatges tenen una relació professional amb Telemadrid.

Sánchez Dragó i les japoneses de 13 anys

Fa unes setmanes saltava l'escàndol de les preferències sexuals de l'escriptor i resentador de Telemadrid, Fernando Sánchez Dragó, que en un llibre fet a mitges amb el provocador nat Albert Boadella parlava de les seves aventures amb nenes de tretze anys japoneses els anys 60 amb un vocabulari obscè.

Sostres i el punt màgic

Ara ha sigut un tertulià d'un altre programa de Telemadrid, Alto y Claro, que presenta la beata ultraconservadora i fatxa, Isabel Sansebastián, l'escriptor Salvador Sostres, ja conegut per la seva afició a la provocació, i que sembla que va perdre el poc senderi que li pogués quedar. El problema de Sostres és que va de provocador per la vida però és una provocació artificiosa i tan forçada que ni fa gràcia. En el programa de Telemadrid “Alto y Claro”, en un moment del descans, Isabel Sansebastián, va preguntar als seus tertulians quin tema volien tractar, si de l'anunci nou de la Loteria de Nadal o d'una desfilada de Victoria' Secret, Salvador Sostres va respondre que del segon tema tenia coses a dir, després de dir que les dones que feien servir llenceria – no sé si es referia a les models a les dones en general – són espantoses va deixar anar la bajanada gruixuda dient que “les noies joves de 17, 18, 19…, perquè és aquí on hi ha la tensió de la carn i aquell punt màgic”. La presentadora escandalitzada va demanar-li que callés però ell va continuar dient: “Saps, l'autèntica cosa aquesta gairebé virginal, que encara no fan olor d'àcid úric, que estan netes? Que fan olor a santedat, saps, que semblen lioneses de crema, dolces (…). Aquella carn que rebota, jove. I aquell entusiasme, que et volen ensenyar que estan alliberades, que ja són grans.”. Isabel Sansebastián va continuar demanant a Sostres que callés però ell insistia amb les seves bajanades, Sansebastián va assenyalar-li que al plató hi havia escolars procedents del Marroc, Cadis i Tarragona, i Sostres va dir que “tant fa, són de Rabat i allí van deixades anar”. Suposo que la visita d'escolars del Marroc, Cadis i Tarragona al plató de Telemadrid entra dins del programa escolar de mostrar a éssers de la caverna mediàtica en el seu ambient. Als escolars unes vegades els porten al zoo, als museus d'història, però res millor per saber com és la mentalitat d'una altra època que anar a un d'aquests programes.


Article: Sánchez Dragó, pederasta o bocamoll?

Vídeo: Salvador Sostres i les jovenetes


El elogio mediático de la pederastia



No hablaré de los casos de pederastia que afectan a la Iglesia, pero si de dos casos que tienen en común que ambos personajes tienen una relación profesional con Telemadrid.

Sánchez Dragó y las japonesas de 13 años

Hace unas semanas saltaba el escándalo de las preferencias sexuales del escritor y presentador de Telemadrid, Fernando Sánchez Dragó, que en un libro hecho a medias con el provocador nato Albert Boadella hablaba de sus aventuras con niñas de trece años japonesas los años 60 con un vocabulario obsceno.

Sostres y el punto mágico



Ahora ha sido un tertuliano de otro programa de Telemadrid, Alto y Claro, que presenta la beata ultraconservadora y facha, Isabel Sansebastián, el escritor Salvador Sostres, ya conocido por su afición a la provocación, y que parece que perdió el poco seso que le pudiera quedar. El problema de Sostres es que de provocador por la vida pero es una provocación artificiosa y tan forzada que ni hace gracia. En el programa de Telemadrid "Alto y Claro", en un momento del descanso, Isabel Sansebastián, preguntó a sus tertulianos qué tema querían tratar, si del anuncio nuevo de la Lotería de Navidad o de un desfile de Victoria’s Secret , Salvador Sostres respondió que del segundo tema tenía cosas que decir, después de decir que las mujeres que usaban lencería - no sé si se refería a las modelos o a las mujeres en general - son espantosas soltó la tontería gruesa diciendo que " las chicas jóvenes de 17, 18, 19 ..., porque es ahí donde está la tensión de la carne y ese punto mágico ". La presentadora escandalizada le pidió que se callara pero él continuó diciendo: "Sabes, la auténtica cosa casi virginal, que todavía no huelen de ácido úrico, que están limpias? Que huelen a santidad, sabes, que parecen lionesas de crema, dulces (...). Aquella carne que rebota, joven. Y aquel entusiasmo, que te quieren enseñar que están liberadas, que ya son grandes. ". Isabel Sansebastián continuó pidiendo a Sostres que se callara pero él insistía con sus tonterías, Sansebastián le indicó que en el plató había escolares procedentes de Marruecos, Cádiz y Tarragona, y Sostres dijo que "tanto da, son de Rabat y allí están dejadas ir ". Supongo que la visita de escolares de Marruecos, Cádiz y Tarragona en el plató de Telemadrid entra dentro del programa escolar de mostrar a seres de la caverna mediática en su ambiente. A los escolares a veces los llevan al zoo, los museos de historia, pero nada mejor para saber cómo es la mentalidad de otra época que ir a uno de estos programas.