20 de jul. 2011

Terrorisme contra Israel

Terrorisme contra Israel
Caçador caçat
Les Brigades Izzadin al Qassam, braç militar d'Hamàs pretenien emboscar les tropes israelianes però els seus plans van veure's frustrats per l'acció conjunta del Tzahal i el Shavak que van atacar la cèl•lula terrorista al sud de Gaza. Un portaveu israelià va advertir que el "Tzahal no tolerarà cap intent de ferir als soldats israelians i continuarà actuant contra tots els atacs terroristes contra Israel". L'organització terrorista palestina ha reconegut que dos dels seus membres van resultar ferits.
Israel tem un atac amb 50 tones d'explosius
El ministre de defensa israelià Ehud Barak va advertir que Israel podria ser el blanc de 50 tones d'explosius en una futura guerra amb els països àrabs. Va reconéixer que Israel té capacitat de respondre amb 1500 tones de munició d'extrema precisió en territori enemic en cas d'atac.
Si els àrabs desenvolupen un míssil capaç de carregar 50 tones d'explosius serà per preocupar-se molt. Si un míssil dels actuals ja té un poder destructiu terrible, i la càrrega explosiva no arriba a les 5 tones, l'explosió de 50 tones sobre una ciutat pot ser una hecatombe semblant a un atac nuclear, amb una diferència, no hi hauria radiació. Considerant la manca d'escrúpols dels governants àrabs no tinc cap dubte que si l'Iran aconsegueix desenvolupar un míssil d'aquestes característiques el faran servir contra Israel, i no tinc cap dubte que Israel respondrà amb tot el seu potencial.
Els líders àrabs no tenen cap escrúpol en ordenar el sacrifici als seus acòlit encara que això suposi una guerra, si hi ha una cosa que li sobra als Estats àrabs és gent, i els líders àrabs invocant la Jihad poden acabar arrossegant-nos a tots, començant per Israel, però també als europeus a una guerra terrible.
Tinc la sensació que estem tornant a l'Edat Mitjana i que aquests sàtrapes sense escrúpols que governen els Estats àrabs estan disposats a estendre l'Islam mitjançant la "guerra santa" amb l'ús d'unes armes l'efecte destructiu de les quals no podem arribar ni a imaginar.

Terrorismo contra Israel
Cazador cazado
Las Brigadas Izzadin al Qassam, brazo militar de Hamás pretendían emboscar las tropas israelíes pero sus planes se vieron frustrados por la acción conjunta del Tzahal y el Shavak que atacaron la célula terrorista en el sur de Gaza. Un portavoz israelí advirtió que el "Tzahal no tolerará ningún intento de herir a los soldados israelíes y continuará actuando contra todos los ataques terroristas contra Israel". La organización terrorista palestina ha reconocido que dos de sus miembros resultaron heridos.
Israel teme un ataque con 50 toneladas de explosivos
El ministro de Defensa israelí Ehud Barak advirtió que Israel podría ser el blanco de 50 toneladas de explosivos en una futura guerra con los países árabes. Reconoció que Israel tiene capacidad de responder con 1500 toneladas de munición de extrema precisión en territorio enemigo en caso de ataque.
Si los árabes desarrollan un misil capaz de cargar 50 toneladas de explosivos será para preocuparse mucho. Si un misil de los actuales ya tiene un poder destructivo terrible, y la carga explosiva no llega a las 5 toneladas, la explosión de 50 toneladas sobre una ciudad puede ser una hecatombe semejante a un ataque nuclear, con una diferencia, no habría radiación . Considerando la falta de escrúpulos de los gobernantes árabes no tengo ninguna duda de que si Irán consigue desarrollar un misil de estas características el utilizarán contra Israel, y no tengo ninguna duda de que Israel responderá con todo su potencial.
Los líderes árabes no tienen ningún escrúpulo en ordenar el sacrificio a sus acólito aunque ello suponga una guerra, si hay algo que le sobra a los Estados árabes es gente, y los líderes árabes invocando la Yihad pueden acabar arrastrando a todos, empezando por Israel, pero también a los europeos a una guerra terrible.
Tengo la sensación que estamos volviendo a la Edad Media y que estos sátrapas sin escrúpulos que gobiernen los Estados árabes están dispuestos a extender el Islam mediante la "guerra santa" con el uso de unas armas el efecto destructivo de las que no podemos llegar ni a imaginar.

2 comentaris:

Patric ha dit...

Detesto que estén pensando en una guerra y creo que todos los dirigentes políticos carecen de escrúpulos cuando se embarcan en una guerra.

Jaume C. i B. ha dit...

Los líderes árabes ocultan su falta de escrúpulos para llevar a la muerte a su propia gente en el nombre de Dios.