11 de jul. 2011

Els tirans del Món àrab, una amenaça global

Els tirans del Món àrab, una amenaça global

Líbia: Gadafi, un boig perillós

Crida de Gadafi al poble libi per portar la guerra a Europa

Generalment aquells que han tingut el poder absolut quan han temut perdre'l han estat disposats a immolar-se juntament amb el seu poble i si els fos possible amb l'univers. Gadafi ha fet una crida “al gran poble libi” mitjançant la televisió del país “ a dur la guerra al mar Mediterrani i a Europa”. Ens amenaça als europeus dient-nos que “les vostres cases i oficines es convertiran en objectius militars legítims com vosaltres heu fet amb les nostres oficines, seus, cases i nens”. No hem de témer una guerra en sentit convencional, no veurem els tancs de Gadafi passejant pel Passeig de Gràcia, els Camps Elisis, la Plaça del Sol, la Piazza del Poppolo o Times Square, i tampoc veurem els avions de Gadafi o l'Armada de Gadafi atacant les nostres ciutats, no ho veurem perquè no tenen aquesta capacitat. Gadafi serà militar però també és un ignorant. Que podem témer?. Bé, podem témer que Gadafi financi-hi actes de terrorisme, té molta experiència en aquesta matèria.

Si volguéssim podríem traslladar-nos a Europa com les llagostes, com les abelles. No obstant, els aconsellem que facin marxa enrere abans que es desencadeni sobre vostès una catàstrofe”, adverteix el dictador libi.

Llençar aquestes amenaces contra Europa quan en aquests moments no controla ja ni el seu propi país només pot ser cosa d'un boig. Si Neró tocava la lira mentre cremava Roma i Hitler ordenava enviar divisions a lluitar que ja no existien, Gadafi amenaça amb envair Europa. Les tropes enviades a la missió de Líbia és un contingent relativament petit format per tropes de varis països. Estan actuant de manera molt limitada però tenen capacitat per esborrar del mapa l'exèrcit libi i a Gadafi amb ell però tenen ordres de no matar a Gadafi.





Ordre d'arrest contra Gadafi i la seva camarilla

La Cort Penal Internacional ha ordenat l'arrest de Gadafi, del seu segon fill, Saif al Islam, i del seu cunyat Abdulà al Senusi, cap de la intel•ligència militar líbia pel delicte de crims de lesa humanitat comesos pel règim des del mes de febrer en què van començar les revoltes. La presidenta de la sala, la jutgessa Mmasenono considera que l'arrest d'aquests tres individus impedirà que se segueixin cometent crims.

Ara caldrà que els detinguin per poder-los asseure a la banqueta dels acusats. El cunyat és considerat responsable directe dels crims ja que ell dirigia les operacions repressives.



Annex

Alguns dels bombardejos de les forces internacionals han mort població civil líbia, un fet tràgic, lamentable, condemnable i que s'hauria d'evitar que es repetís, però la repressió ordenada pel boig del Gadafi contra el seu propi poble ha causat moltes més víctimes. Si, el poble libi hauria de caure com una plaga de llagostes cap a qui els ha dut a aquesta tràgica situació, el dictador que els ha estat oprimint i assassinant durant 40 anys i que segueix reprimint-los i assassinant-los.











Iran: Del masclisme al cinisme passant pel militarisme

El règim iranià deté una reportera

Maryam Majd, fotoreportera va ser detinguda per la policia a l'aeroport de Teheran quan estava a punt de pujar a l'avió amb destinació a Alemanya, on havia de cobrir el Mundial de Futbol femení que se celebra allà.

I també una directora de cinema

La directora de cinema iraniana Mahnaz Mohammadi va ser detinguda al seu domicili per la policia del règim.

Aquestes dues dones a més de per la seva feina s'han destacat per la seva posició en defensa dels drets humans.

Una altra activista dels drets humans, Haleh Sahabi va morir en entranyes circumstàncies mentre estava a la presó fet que ha portat a 18 presos polítics a iniciar una vaga de fam per protestar per aquesta mort.





Iran prova els seu armament

La guàrdia revolucionària iraniana va llençar 14 míssils de diversos tipus. Són míssils terra-terra de fabricació iraniana i empren un sistema de guia intel•ligent que els permet perseguir objectius. Segons declaracions del cap de la Força Aèria de la Guàrdia revolucionària Iran no té res contra els seus veïns més pròxims, que el seu problema és amb Israel i els Estats Units i que no necessita míssils amb un abast superior als 2000 kilòmetres. Segons aquest cap de la Força Aèria israeliana “els míssils iranians estan dissenyats contra els objectius dels Estats Units a la zona i el règim sionista, i amb la consideració que el règim sionista de 1200 kilòmetres de distància a l'Iran, nosaltres en el cas d'alguna amenaça pràctica tenim la capacitat d'atacar aquest règim amb míssils de 2000 kilòmetres”. Bé, cal dir que Estats Units té tropes a l'Aràbia Saudita, l'Iraq i algun altre país més de la zona, no crec que a cap d'aquests països els agradés que l'Iran llancés míssils contra el seu territori. L'Iran és ara ja una amenaça per a la pau a la zona, una amenaça que hauria de ser destruïda, em refereixo al seu armament, no pas el país, s'hauria d'haver fet abans que aconseguís tenir aquest armament que amenaça Israel, no s'ha fet i això ha estat un greu error.

L'11-S i l'Holocaust segons Ahmadinejad

És una broma que a Teheran celebrin una Conferència Internacional de Lluita contra el Terrorisme organitzada per un règim que ha promogut i finançat atemptats terroristes – AMIA i Ambaixada d'Israel a l'Argentina – i ha promogut, armat i finançat a grups terroristes que han comés atemptats contra Israel, però també contra els libanesos, cas d'Hezbolà i contra els palestins, cas de Hamàs. Que aquesta conferència la presideixi Ahmadinejad és el súmmum del cinisme considerant que Ahmadinejad aprofita tots els seus discursos per amenaçar amb el terror a Israel i a altres països. Ahmadinejad se serveix d'aquesta conferència per estendre les tesis revisionistes. Diu el sàtrapa iranià que “si la caixa negra dels incidents de l'11 de setembre i de l'Holocaust fossin obertes, quelcom de la veritat sortiria a la llum però els Estats Units no ho permet”. Segons Ahmadinejad els atemptats terroristes de l'11 de setembre i l'Holocaust van servir per sotmetre al poble àrab. Per començar aquest sinistre dictador sonat qualifica els atemptats de l'11-S d'”incident” i no d'atemptat terrorista. És sorprenent que aprofiti una conferència sobre el terrorisme per rebaixar la importància d'un conjunt d'atemptats que van causar la mort de 4000 persones. Però encara és més greu que digui que l'assassinat de sis milions de jueus i quatre milions d'altres grups ètnics fos una via per “sotmetre als àrabs”. I això ho diu un individu que és el cap visible d'un règim que promou i finança tant atemptats terroristes com els grups que cometen atemptats terroristes a l'Orient Mitjà. Torno a recordar la relació del règim iranià amb Hezbolà i Hamàs, i que aquest règim està darrera dels atemptats contra l'Ambaixada d'Israel i la seu de l'AMIA a Buenos Aires, i que alguns dels autors d'aquell atemptat són membres del govern que presideix Ahmadinejad. Per tant, aquesta conferència és una befa. Entre els diversos participants a la conferència hi ha també Omar Hasan al Bachir, president de Sudan, al que diversos països acusen de fomentar el terrorisme. És rar que no hagin convidat a Bashar al Asad, a representants d'Hezbolà i Hamàs i a Gadafi, així estaria tota la camarilla terrorista reunida.



























Los tiranos del mundo árabe, una amenaza global

Libia: Gadafi, un loco peligroso

Llamamiento de Gadafi al pueblo libio por llevar la guerra en Europa

Generalmente aquellos que han tenido el poder absoluto cuando han temido perderlo han estado dispuestos a inmolarse junto con su pueblo y si les fuera posible con el universo. Gadafi ha hecho un llamamiento "al gran pueblo libio" mediante la televisión del país "llevar la guerra al mar Mediterráneo y en Europa". Nos amenaza a los europeos diciendo que "sus casas y oficinas se convertirán en objetivos militares legítimos como vosotros habéis hecho con nuestras oficinas, sedes, casas y niños". No debemos temer una guerra en sentido convencional, no veremos los tanques de Gadafi paseando por el Paseo de Gracia, los Campos Elíseos, la Plaza del Sol, la Piazza del Poppolo o Times Square, y tampoco veremos los aviones de Gadafi o la Armada de Gadafi atacante nuestras ciudades, no lo veremos porque no tienen esta capacidad. Gadafi será militar pero también es un ignorante. ¿Que podemos temer?. Bueno, podemos temer que Gadafi financie-hay actos de terrorismo, tiene mucha experiencia en esta materia.

"Si quisiéramos podríamos trasladarnos a Europa como las langostas, como las abejas. Sin embargo, les aconsejamos que hagan marcha atrás antes de que se desencadene sobre ustedes una catástrofe ", advierte el dictador libio.

Lanzar estas amenazas contra Europa cuando en estos momentos no controla ya ni su propio país sólo puede ser cosa de un loco. Si Nerón tocaba la lira mientras ardía Roma y Hitler ordenaba enviar divisiones a luchar que ya no existían, Gadafi amenaza con invadir Europa. Las tropas enviadas a la misión de Libia es un contingente relativamente pequeño formado por tropas de varios países. Están actuando de manera muy limitada pero tienen capacidad para borrar del mapa el ejército libio y Gadafi con él pero tienen órdenes de no matar a Gadafi.





Orden de arresto contra Gadafi y su camarilla

La Corte Penal Internacional ha ordenado el arresto de Gadafi, de su segundo hijo, Saif al Islam, y de su cuñado Abdulá al Senusi, jefe de la inteligencia militar libia por el delito de crímenes de lesa humanidad cometidos por el régimen desde el mes de febrero en que comenzaron las revueltas. La presidenta de la sala, la jueza Mmasenono considera que el arresto de estos tres individuos impedirá que se sigan cometiendo crímenes.

Ahora será necesario que los detengan para poder sentarse en el banquillo de los acusados. El cuñado es considerado responsable directo de los crímenes ya que él dirigía las operaciones represivas.



Anexo

Algunos de los bombardeos de las fuerzas internacionales han muerto población civil libia, un hecho trágico, lamentable, condenable y que se debería evitar que se repitiera, pero la represión ordenada por el loco del Gadafi contra su propio pueblo ha causado muchas más víctimas . Si el pueblo libio debería caer como una plaga de langostas hacia quien les ha llevado a esta trágica situación, el dictador que les ha sido oprimiendo y asesinando durante 40 años y que sigue reprimiendo los mismos y asesinándolos.













Irán: Del machismo al cinismo pasando por el militarismo

El régimen iraní detiene a una reportera

Maryam Majd, fotorreporteros fue detenida por la policía en el aeropuerto de Teherán cuando estaba a punto de subir al avión con destino a Alemania, donde había de cubrir el Mundial de Fútbol femenino que se celebra allí.

Y también una directora de cine

La directora de cine iraní Mahnaz Mohammadi fue detenida en su domicilio por la policía del régimen.

Estas dos mujeres además de por su trabajo se han destacado por su posición en defensa de los derechos humanos.

Otra activista de los derechos humanos, Haleh Sahabi murió en entrañas circunstancias mientras estaba en prisión lo que ha llevado a 18 presos políticos a iniciar una huelga de hambre para protestar por esta muerte.





Irán prueba su armamento

La guardia revolucionaria iraní lanzó 14 misiles de diversos tipos. Son misiles tierra-tierra de fabricación iraní y emplean un sistema de guía inteligente que les permite perseguir objetivos. Según declaraciones del jefe de la Fuerza Aérea de la Guardia revolucionaria Irán no tiene nada contra sus vecinos más próximos, que su problema es con Israel y los Estados Unidos y que no necesita misiles con un alcance superior a los 2000 kilómetros. Según este jefe de la Fuerza Aérea israelí "los misiles iraníes están diseñados contra los objetivos de Estados Unidos en la zona y el régimen sionista, y con la consideración de que el régimen sionista de 1200 kilómetros de distancia en Irán, nosotros en el caso de alguna amenaza práctica tenemos la capacidad de atacar este régimen con misiles de 2000 kilómetros ". Bueno, hay que decir que Estados Unidos tiene tropas en Arabia Saudí, Irak y algún otro país además de la zona, no creo que a ninguno de estos países les gustara que Irán lanzara misiles contra su territorio. Irán es ahora una amenaza para la paz en la zona, una amenaza que debería ser destruida, me refiero a su armamento, no el país, se debería haber hecho antes de que consiguiera tener este armamento que amenaza Israel, no se ha hecho y esto ha sido un grave error.

El 11-S y el Holocausto según Ahmadineyad

Es una broma que en Teherán celebren una Conferencia Internacional de Lucha contra el Terrorismo organizada por un régimen que ha promovido y financiado atentados terroristas - AMIA y Embajada de Israel en Argentina - y ha promovido, armado y financiado a grupos terroristas que han cometido atentados contra Israel, pero también contra los libaneses, caso de Hezbolá y contra los palestinos, caso de Hamás. Que esta conferencia la presida Ahmadineyad es el colmo del cinismo considerando que Ahmadineyad aprovecha todos sus discursos para amenazar con el terror en Israel y otros países. Ahmadineyad se sirve de esta conferencia para extender las tesis revisionistas. Dice el sátrapa iraní que "si la caja negra de los incidentes del 11 de septiembre y del Holocausto fueran abiertas, algo de la verdad saldría a la luz pero los Estados Unidos no lo permite". Según Ahmadineyad los atentados terroristas del 11 de septiembre y el Holocausto sirvieron para someter al pueblo árabe. Para empezar este siniestro dictador sonado califica los atentados del 11-S de "incidente" y no de atentado terrorista. Es sorprendente que aproveche una conferencia sobre el terrorismo para rebajar la importancia de un conjunto de atentados que causaron la muerte de 4000 personas. Pero aún es más grave que diga que el asesinato de seis millones de judíos y cuatro millones de otros grupos étnicos fuera una vía para "someter a los árabes". Y esto lo dice un individuo que es la cabeza visible de un régimen que promueve y financia tanto atentados terroristas como los grupos que cometen atentados terroristas en Oriente Medio. Vuelvo a recordar la relación del régimen iraní con Hezbolá y Hamás, y que este régimen está detrás de los atentados contra la Embajada de Israel y la sede de la AMIA en Buenos Aires, y que algunos de los autores de aquel atentado son miembros del gobierno que preside Ahmadineyad. Por tanto, esta conferencia es una burla. Entre los diversos participantes en la conferencia hay también Omar Hasan al Bachir, presidente de Sudán, al que varios países acusan de fomentar el terrorismo. Es raro que no hayan invitado a Bashar al Asad, a representantes de Hezbolá y Hamás y Gadafi, así estaría toda la camarilla terrorista reunida.






















2 comentaris:

Patric ha dit...

En este artículo no estoy de acuerdo contigo aunque entiendo que en el mundo islámico también hay personas unos más radicales que otros.Creo que hay que conocer más la cultura y forma de vida de esos pueblos. No puedo afirmar que todos los dirigentes islámicos son terroristas, creo que hay muchas noticias interesadas para dar esa imagen.

Jaume C. i B. ha dit...

Irán financia a Hamás y Hezbolá, financió los atentados contra la AMIA y la Embajada israelí en Buenos Aires. Personas que hoy son miembros del gobierno iraní fueron los autores materiales de ambos atentados. El régimen sirio financia a Hezbolá y les entrega armamento con el que se ataca el territorio israelí. Gadafi financió el atentado de Lockerbie. Los autores materiales de este atentado eran agentes del gobierno libio.
Si no son terroristas estos regímenes lo disimulan muy mal.
En todo momento estoy refiriéndome a los gobernantes de esos países, no a sus ciudadanos que son las principales víctimas de esos regímenes al tiempo que sus instrumentos.
En este artículo me he centrado en Gadafi y en Ahmadinejad.