30 de jul. 2011

El PP de l'Ajuntament de València es nega a retirar els honors a Franco

El PP de l'Ajuntament de València es nega a retirar els honors a Franco
I ho va deixar tot tan ben lligat...
Encara hi ha ciutats a Espanya on s'honora públicament al dictador Francisco Franco, cabdill de les Espanyes per la gràcia de Déu, dels fatxes i els capellans i per a desgràcia dels espanyols. Unes vegades és mantenint els “Paquitos Eqüestres” en places públiques, altres vegades amb carrers dedicats a la (infausta) memòria del sàtrapa hispànic amb veu de castrato. Desconeguts per molts ciutadans són uns altres honors que el cabdill de Carpetovetònia es feia concedir pels afins que governaven cada municipi: la medalla d'or de la ciutat a persones il•lustres i el títol d'alcalde honorari (i etern) de cada ciutat. De tant en tant en algun municipi algú descobreix aquests dos fets i decideix que la broma d'honorar a un dictador sanguinari ja ha durat massa. Llavors planteja la retirada d'aquests honors al tirà i és quan cadascun es retrata. Molts municipis han retirat aquests honors que el cabdill de Carpetovetònia va fer-se concedir pels seus sequaços nomenats a dit pel mateix cabdill, i sempre han quedat retratats els regidors del Partit Popular oposant-se, algunes vegades amb arguments que causen vergonya aliena, a ells, evidentment no.
... que encara manen els seus hereus
Franco seguirà sent alcalde honorari de València, ciutat que té per alcaldessa a la senyora Rita Barberà del Partit Popular, senyora discreta de verb moderat, com tots sabem.
I el cabdill seguirà sent alcalde honorari de València perquè al Partit Popular de Rita Barberà li dóna la gana que ho continuï sent. Encara que el PP al•lega que Franco va deixar de ser alcalde honorari en morir.
Segons el vicealcalde Alfonso Grau la raó per refusar la moció de Compromís que té el suport de PSPV i EUPV és que “no és possible” acceptar aquesta petició “si no ha tornat a la vida, no puc retirar-li quelcom que no existeix”. Han escoltat als madridistes invocar l'esperit de Juanito, oi?. Doncs en el PP l'esperit de Paquito està molt viu, més que el propi Paquito, només cal veure com el defensen, el defensen com a un “pare fundador”. I és que a Carpetovetònia ja les tenen aquestes coses, hi ha morts que guanyen batalles, el Cid, a València, per cert, i d'altres que governen des de la tomba del Valle de los Caídos i inspiren les decisions dels seus hereus ideològics.
Amb tant fantasma sinistre encara remenant les cireres a Carpetovetònia no li cal només un govern, algú hauria de fer un exorcisme.







El PP del Ayuntamiento de Valencia se niega a retirar los honores a Franco
Y lo dejó todo tan bien atado ...
Todavía hay ciudades en España donde se honra públicamente al dictador Francisco Franco, caudillo de las Españas por la gracia de Dios, los fachas y los curas y para desgracia de los españoles. Unas veces es manteniendo los "Paquitos Ecuestres" en plazas públicas, otras veces con calles dedicadas a la (infausta) memoria del sátrapa hispánico con voz de castrato. Desconocidos para muchos ciudadanos son otros honores que el caudillo de Carpetovetònia se hacía conceder los afines que gobernaban cada municipio: la medalla de oro de la ciudad a personas ilustres y el título de alcalde honorario (y eterno) de cada ciudad . De vez en cuando en algún municipio alguien descubre estos dos hechos y decide que la broma de honrar a un dictador sanguinario ya ha durado demasiado. Entonces plantea la retirada de estos honores al tirano y es cuando cada uno se retrata. Muchos municipios han retirado estos honores que el caudillo de Carpetovetònia se hizo conceder por sus secuaces nombrados a dedo por el mismo caudillo, y siempre han quedado retratados los concejales del Partido Popular oponiéndose, algunas veces con argumentos que causan vergüenza ajena, a ellos, evidentemente no.
... que todavía mandan sus herederos
Franco seguirá siendo alcalde honorario de Valencia, ciudad que tiene para alcaldesa a la señora Rita Barberá del Partido Popular, señora discreta de verbo moderado, como todos sabemos.
Y el caudillo seguirá siendo alcalde honorario de Valencia para el Partido Popular de Rita Barberá le da la gana que lo siga siendo. Aunque el PP alega que Franco dejó de ser alcalde honorario al morir.
Según el vicealcalde Alfonso Grau la razón para rechazar la moción de Compromís que tiene el apoyo de PSPV y EUPV es que "no es posible" aceptar esta petición "si no ha vuelto a la vida, no puedo retirarle algo que no existe" . Han escuchado a los madridistas invocar el espíritu de Juanito, ¿verdad?. Pues en el PP el espíritu de Paquito está muy vivo, más que el propio Paquito, sólo hay que ver cómo lo defienden, lo defienden como un "padre fundador". Y es que en Carpetovetònia ya las tienen estas cosas, hay muertos que ganan batallas, el Cid, en Valencia, por cierto, y de otros que gobiernan desde la tumba del Valle de los Caídos e inspiran las decisiones de sus herederos ideológicos .
Con tanto fantasma siniestro aún removiendo las cerezas en Carpetovetònia no necesita sólo un gobierno, alguien debería hacer un exorcismo.