9 de jul. 2009

UPyD amb Le Pen i neonazis al Parlament Europeu


A UPyD se les prometien molt felices. Un partit acabat de crear obté un escó a Madrid, un a Euskadi i un al Parlament europeu. Han obtingut un èxit mediàtic rotund ja que la seva fundadora Rosa Díez es presenta com la que ha de salvar Espanya dels malvats nacionalistes catalans i bascos, diu ser antinacionalista però només cal escoltar el que defensa i veure que ella és una nacionalista espanyola en la tradició més casposa del nacionalisme espanyol. UPyD, Unión, Progreso y Democracia: Units no estan gaire, en els últims mesos estan repartint garrotades internes ja que es barallen entre els sectors fatxes i els sectors encara més fatxes. L'únic progrés que pretenen és el dels seus dirigents, especialment Rosa Díez però una mica més endavant podreu veure que Rosa Díez ja ha arribat més amunt d'on podia arribar - consellera del govern basc - i que ara és diputada per Madrid, és a dir, més aviat ha patit una regressió. I si veiem les campanyes electorals d'UPyD i altres campanyes com la de "Casablanca del Llobregat" o contra l'ús del català ja podem veure que de demòcrates tenen poc. El problema principal és que hi ha una lluita de personalismes, Rosa Díez, que va sortir escopetejada del PSE, el partit que ara dirigeix Patxi López, i que va arribar a ser durant quasi 8 anys consellera del govern basc, quan el PSE va fer una coalició de govern amb el PNB, partit al qual ara maleeix. Rosa Díez deu estar tirant-se dels pels veient com Patxi López hi ha aconseguit allò en què ella va fracassar. I és que quan un partit el creen tota una sèrie de personatges escopetejats d'altres partits i que l'únic motiu que tenen per unir-se es mostrar la seva rancúnia personal cap als altres, especialment cap als que no els voten, només pot sortir un partit com UPyD. I UPyD podria acabar de la mateixa manera que va començar, com el rosari de l'aurora. UPyD va aconseguir amb una campanya infame que SWISS AIR deixés de fer servir el català en les comunicacions amb els seus clients catalans amb una campanya plena d'enganys Després van publicar un vídeo en què comparaven el govern de Catalunya amb els nazis. Ara veiem qui són els autèntics nazis, el partit de Rosa Díez en l'Europarlament compartirà grup parlamentari amb els ultres com el Front Nacional de Le Pen i altres grups feixistes i neonazis ja que no han sigut acceptats en cap altre grup, han anat a parar al grup parlamentari contenidor de tota la porqueria feixista. Pobre Rosa Díez, tant buscar nazis i ara el seu partit haurà de compartir grup parlamentari amb ells. UPyD, el partit de Frau Oberstgruppenführer Díez ara es troba entre els seus amics ultres als que tant buscava. Llàstima que els busqués en el lloc equivocat.


Link: Swiss Air elimina el catalán por las presiones de UPyD: http://cultura.e-noticies.es/swiss-air-elimina-el-catalan-por-las-presiones-de-upyd-24039.htmlA UPyD se las prometían muy felices. Un partido acabado de crear obtiene un escaño en Madrid, un en Euskadi y uno en el Parlamento europeo. Han obtenido un éxito mediático rotundo ya que su fundadora Rosa Díez se presenta como la que debe salvar España de los malvados nacionalistas catalanes y vascos, dice ser antinacionalista pero solo hay que escuchar lo que defiende y ver que ella es una nacionalista española en la tradición más casposa del nacionalismo español. UPyD, Unión, Progreso y Democracia: Unidos no están mucho, en los últimos meses están repartiendo garrotazos internos ya que se pelean entre los sectores fachas y los sectores aún más fachas. El único progreso que pretenden es el de sus dirigentes, especialmente Rosa Díez pero un poco más adelante podréis ver que Rosa Díez ya ha llegado más arriba de donde podía llegar - consejera del gobierno vasco - y que ahora es diputada por Madrid, es decir, más bien ha sufrido una regresión. Y si vemos las campañas electorales de UPyD y otras campañas como la de "Casablanca del Llobregat" o contra el uso del catalán ya podemos ver que de demócratas tienen poco. El problema principal es que hay una lucha de personalismos, Rosa Díez, que salió escopeteada del PSE, el partido que ahora dirige Patxi López, y que llegó a ser durante casi 8 años consejera del gobierno vasco, cuando el PSE hizo una coalición de gobierno con el PNV, partido al que ahora maldice. Rosa Díez debe estar tirándose de los pelos viendo como Patxi López ha conseguido aquello en que ella fracasó. Y es que cuando un partido lo crean toda una serie de personajes escopeteados de otros partidos y que el único motivo que tienen para unirse se mostrar su encono personal hacia los otros, especialmente hacia los que no los votan, solo puede salir un partido como UPyD. Y UPyD podría acabar de la misma manera que empezó, como el rosario de la aurora. UPyD consiguió con una campaña infame que SWISS AIR dejase de usar el catalán en las comunicaciones con sus clientes catalanes con una campaña llena de engaños Después publicaron un vídeo en que comparaban el gobierno de Catalunya con los nazis. Ahora vemos quien son los auténticos nazis, el partido de Rosa Díez en el Europarlamento compartirá grupo parlamentario con los ultras como el Frente Nacional de Le Pen y otros grupos fascistas y neonazis ya que no han sido aceptados en ningún otro grupo, han ido a parar al grupo parlamentario contenedor de toda la porquería fascista. Pobre Rosa Díez, tanto buscar nazis y ahora su partido deberá compartir grupo parlamentario con ellos. UPyD, el partido de Frau Oberstgruppenführer Díez ahora se encuentra entre sus amigos ultras a los que tanto buscaba. Lástima que los buscase en el lugar equivocado.

1 comentari:

Patric ha dit...

Sento molt que hagin suprimit els missatges en català en Suisse Air. Jo crec que si en aquesta Línia prenguessin consciència del significat de la vostra cultura no ho haurien fet. Jo crec que un poble que té artistes de renom mundial com Pablo Picasso, Joan Miró, Pau Casals, Antoni Gaudí, Joan Manuel Serrat, bé mereixen que uns missatges d'avió siguin aquests en català.
- Crec que és d'interès que un partit polític acabat de crear com dius tu hagi obtingut tres escons importants. Tu els critiques perquè creus que no són tan demòcrates com diuen ser. En veritat no m'atreveixo a opinar molt perquè conec molt poc al respecte.
Vaig llegir a la Viquipèdia només qui és Le Pen i que va anunciar al setembre de 2008 el seu abandonament de l'activitat política. També vaig entendre que tu dius que la dirigent Rosa Diez és propera a ideologia a aquest dretà nacionalista francès.