1 de jul. 2009

Miguel Ángel Rodríguez, verborreaman


Hi ha persones que han passat a la Història per fer grans declaracions o per deixar grans frases. Podriem citar a Churchill, a Einstein, a Kennedy, a Obama... però no parlaré d'aquests grans personatges. Parlaré d'una d'aquelles persones que fica la pota cada vegada que parla. Va ser portaveu del PP durant el govern d'Aznar, amb això ja podeu veure que no parlo precisament d'un Einstein, parlo de Miguel Ángel Rodríguez, conegut en alguns cercles reduïts com a MAR. Va ser aquell que amb motiu dels 18 anys de la promulgació de la "santa" Constitució va afirmar que si la Constitució fos una dona estaria en edat de meréixer. Fa un temps va crear un canal de TV que emetia per internet i per fer llàstima apareixia en un plató dotat d'un decorat molt ronyós. Ara ha fet unes declaracions, crec que des del canal Popular TV - Sieg Heil!!! - dient que ell vol independitzar-se de Catalunya. Com a bon fatxa espanyol és un dels abanderats de l'anticatalanisme i no serien les primeres declaracions que en el seu habitual to de veu mig histèric fa. Però ja diuen que la ignorància fa atrevits als imbècils i "a l'amic" MAR li falla un petit detall, ell no pot independitzar-se de Catalunya, és un contrasentit que algú que està en contra de la independència - com ell - es vulgui independitzar d'un país en el que no viu. Totes les idees - les de MAR també - es poden defensar però cal argumentar i per argumentar cal tenir cervell, cosa que en el cas de MAR encara està per demostrar. Cridar als quatre vents que no li agraden els catalanistes i que vol independitzar-se de Catalunya és una rucada. El pot dir que no li agraden els catalanistes però no som els catalanistes un perill per Espanya, ho són, ho han estat i ho seran els nacionalistes com el mateix MAR, nacionalistes espanyols retrògrads que han ficat el seu propi país en més d'una guerra absurda i innecessària, a vegades contra el seu mateix poble. MAR no pot independitzar-se perquè sempre ha sigut el gos fidel del seu amo, un gos que només sap bordar allò que li diuen altres que pot bordar.
-----
------
Hay personas que han pasado a la Historia por hacer grandes declaraciones o por dejar grandes frases. Podríamos citar a Churchill, a Einstein, a Kennedy, a Obama... pero no hablaré de estos grandes personajes. Hablaré de una de aquellas personas que mete la pata cada vez que habla. Fue portavoz del PP durante el gobierno de Aznar, con eso ya podéis ver que no hablo precisamente de un Einstein, hablo de Miguel Ángel Rodríguez, conocido en algunos círculos reducidos como MAR. Fue aquel que con motivo de los 18 años de la promulgación de la "santa" Constitución afirmó que si la Constitución fuese una mujer estaría en edad de merecer. Hace un tiempo creó un canal de TV que emitía por internet y para hacer lástima aparecía en un plató dotado de un decorado muy roñoso. Ahora ha hecho unas declaraciones, creo que desde el canal Popular TV - Sieg Heil!!! - diciendo que él quiere independizarse de Catalunya. Como buen facha español es uno de los abanderados del anticatalanismo y no serían las primeras declaraciones que en su habitual tono de voz medio histérico hace. Pero ya dicen que la ignorancia hace atrevidos a los imbéciles y " al amigo" MAR le falla un pequeño detalle, él no puede independizarse de Catalunya, es un contrasentido que alguien que está en contra de la independencia - como él - se quiera independizar de un país en el que no vive. Todas las ideas - las de
MAR también - se pueden defender pero hay que argumentar y para argumentar hay que tener cerebro, cosa que en el caso de MAR aún está por demostrar. Gritar a los cuatro vientos que no le gustan los catalanistas y que quiere independizarse de Catalunya es una burrada. Puede decir que no le gustan los catalanistas pero no somos los catalanistas un peligro para España, lo son, la han sido y lo serán los nacionalistas como el mismo MAR, nacionalistas españoles retrógrados que han metido su propio país en más de una guerra absurda e innecesaria, a veces contra su mismo pueblo. MAR no puede independizarse porque siempre ha sido el perro fiel de su amo, un perro que solo sabe ladrar lo que le dicen otros que puede ladrar.
-----

Declaracions de MAR:

“No entiendo por qué Felipe González se mete en estos charcos. Él, que fue responsable de los GAL, de la bomba de Aznar…..no se le levantaron los papeles del CESID para que no tuviera problemas, y ahora se mete en este lío, no entiendo nada”. (Antena3.09.03.07

"Si la Constitución hoy fuese una niña, a los dieciocho años le habrían permitido ponerse de largo, y si fuese un ciudadano habría podido votar". ( Miguel Ángel Rodríguez.Diciembre 1996 )

" España tiene que saber qué grupo terrorista ha puesto a Zapatero en La Moncloa". ( Miguel Ángel Rodríguez. Antena 3 TV.16.02.07 )

Bio de Miguel Ángel Rodríguez

1 comentari:

Patric ha dit...

No conec a Miguel Ángel Rodríguez, així opinaré d'acord amb el que dius. L'ha fet una comparació, ha comparat a la Constitució espanyola amb una dona, la qual cosa podria sembla estrany, però crec que les persones poden comparar les coses amb el que vulguin. Així com existeix la llibertat de consciència existeix també la llibertat d'expressió. I les comparacions encara les més absurdes entren en això crec jo.
- Hi ha moltes comparacions, per exemple: 'Les decisions oficials són tímides com donzelles' "." És una observació encertada ", va dir K., que prenia l'assumpte més seriosament encara que Olga," una observació encertada, i és possible que les decisions tinguin altres coses en comú amb les donzelles ". (Franz Kafka a El Castell) Encara que aquesta comparació és part d'una obra literària, podem dir que hi ha moltes persones que expressen les seves idees mitjançant comparacions per ser compresos més ràpid i millor. Encara que jo crec que algunes comparacions no són molt feliços que diguem.
- Vaig llegir en un article que si una persona vol ponderar l'agilitat i presteza d'una persona, fàcilment es pot comparar amb una esquirol. Quan algú vol ponderar la bellesa d'una jove la relaciona amb la bellesa d'una rosa de jardí.
- Pel que sembla Miguel Ángel Rodríguez compara els 18 anys de promulgació de la Constitució espanyola amb la majoria d'edat d'una jove per contraure matrimoni, o sigui quan està madura per prendre decisions .. Crec que és una simple comparació com moltes altres que a vegades tenen o no tenen sentit.
- Quan jo t'escolto a tu parlar de llibertat i independència desig profundament que ho aconsegueixin i siguin un estat independent com aconseguir ser-ho per exemple Croàcia.
- Per què ell fa servir la paraula independència, jo crec que ell la utilitza perquè vostès l'utilitzen i vol cridar l'atenció cap a aquest terme. L'està d'acord que vostès siguin independents d'Espanya, penso que ell no vol que estiguin a la força al costat d'ells o que ell no vol estar al costat dels que no ho volen. Crec que separació serà dolorosa per alguna gent encara que no ho creguis.