29 de jul. 2009

Vodevil peper en tres actes

Vodevil peper en tres actes
Enquesta del CIS

Segons l'enquesta del CIS per primera vegada des de les eleccions de 2004 el PP avantatja al PSOE en 1,2 punts. Segons aquesta enquesta el PSOE seria votat pel 39% dels votants i el PP pel 40,2%. La crisi econòmica podria ser una de les causes però al PP li ha costat 5 anys aconseguir superar al PSOE, i s'ha de dir que encara queden 3 anys fins a les properes eleccions generals, el PP encara està a temps de perdre les properes eleccions. Tampoc és per tirar coets, menys encara si considerem que Rajoy continua sent menys valorat que Zapatero.

Rajoy sacrifica a Bárcenas

Luís Bárcenas imputat en el cas Gürtel ha caigut en desgràcia. La decisió de Rajoy ha pogut avançar-se a la possibilitat que Bárcenas podria ser jutjat en qualsevol moment. Des del PP es comenta que aquesta decisió és temporal. Bárcenas tresorer del PP imputat en la trama Gürtel podria haver rebut, segons l'acte del jutge Garzón, 1,3 milions d'euros de la trama Gürtel. Encara que oficialment diuen des del PP que aquesta decisió és de mutu acord entre la direcció del PP i Bárcenas ara caldrà veure si això és així, i depenent de com se'n desenvolupi el judici veurem si Bárcenas decideix tirar de la manta i cantar com la Castafiore sobre els assumptes térbols del partit i d'alguns dels seus dirigents com va amenaçar de fer fa uns dies o si manté la boca tancada.

SuperAznar o Aznarman

Hi ha espectacles que ens els podrien estalviar. Si abans d'ahir era la lideresa pepera la que ens feia una demostració de cant patriòtic - llavors jo la vaig qualificar d'èmula de la Marilyn Monroe - i ahir la lideresa, ahir si, va emular a Marilyn cantant-li a Pérez Rubalcaba, ministre de l'Interior que feia anys en una trobada on havien de signar uns acords entre el govern central i la Comunitat de Madrid, i on la lideresa va treure la Marilyn que porta dins - també és rossa - i la va cantar l'Happy Birthday to you al ministre. Però van ser unes fotos d'Aznar publicades per Il Corriere della Sera mostrant la musculatura d'un atleta les que produeixen esgarrifança. Aznar va de capa caiguda, de ser el pitjor president del govern dels últims 30 anys ha passat a convertir-se en una espècie de Nostradamus àugur de dessastres - sempre que el PP no mani - i ara ja ha acabat convertint-se en una mena de xulo de platges que exhibeix abdominals. Encara el veurem ensenyant la titola en una de les festes del seu amic Berlusconi.

-----
-----
Vodevil pepero en tres actos
Encuesta del CIS

Según la encuesta del CIS por primera vez desde las elecciones de 2004 el PP aventaja al PSOE en 1,2 puntos. Según esta encuesta el PSOE sería votado por el 39% de los votantes y el PP por el 40,2%. La crisis económica podría ser una de las causas pero al PP le ha costado 5 años conseguir superar al PSOE, y se debe decir que aún quedan 3 años hasta las próximas elecciones generales, el PP aún está a tiempo de perder las próximas elecciones. Tampoco es para tirar cohetes, menos aún si consideramos que Rajoy continúa siendo menos valorado que Zapatero.

Rajoy sacrifica a Bárcenas

Luís Bárcenas imputado en el caso Gürtel ha caído en desgracia. La decisión de Rajoy ha podido avanzarse a la posibilidad de que Bárcenas podría ser juzgado en cualquier momento. Desde el PP se comenta que esta decisión es temporal. Bárcenas tesorero del PP imputado en la trama Gürtel podría haber recibido, según el acto del juez Garzón, 1,3 millones de euros de la trama Gürtel. Aunque oficialmente dicen desde el PP que esta decisión es de mutuo acuerdo entre la dirección del PP y Bárcenas ahora habrá que ver si eso es así, y dependiendo de como se desarrolle el juicio veremos si Bárcenas decide tirar de la manta y cantar como la Castafiore sobre los asuntos turbios del partido y de algunos de sus dirigentes como amenazó de hacer hace unos días o si mantiene la boca cerrada.

SuperAznar o Aznarman

Hay espectáculos que nos los podrían ahorrar. Si antes de ayer era la lideresa pepera la que nos hacía una demostración de canto patriótico - entonces yo la califiqué de émula de Marilyn Monroe - y ayer la lideresa, ayer si, emuló a Marilyn cantando a Pérez Rubalcaba, ministro del Interior que cumplía años en un encuentro donde debían firmar unos acuerdos entre el gobierno central y la Comunidad de Madrid, y donde la lideresa sacó la Marilyn que lleva dentro - también es rubia - y le cantó el Happy Birthday to you al ministro. Pero fueron unas fotos de Aznar publicadas por Il Corriere della Sera mostrando la musculatura de un atleta las que producen escalofrío. Aznar va de capa caída, de ser el peor presidente del gobierno de los últimos 30 años ha pasado a convertirse en una especie de Nostradamus augur de desastres - siempre que el PP no mande - y ahora ya ha acabado convirtiéndose en una especie de chulo de playas que exhibe abdominales. Aún le veremos enseñando el pene en una de las fiestas de su amigo Berlusconi.

1 comentari:

Patric ha dit...

En general a mi no em importen molt les enquestes que fan els partits, prefereixo veure els resultats a les urnes directament quan es fan les eleccions. Abans d'això qualsevol persona pot dir qualsevol cosa.
Crec que els resultats de la votació en les eleccions pel Parlament Europeu poden influir en molta gent; estic d'acord també que la situació econòmica també influeix; moltes opinions de mitjans de l'estranger creuen que hi ha Rodríguez Zapatero per estona; Zapatero és vist pel New York Times i Herald Tribune com "el liberal audaç d'Espanya" que va arribar al poder de forma imprevista però tot i així va aplicar una política de reformes ambicioses i pensen que ha "impulsat un país, abans sota el domini del conservadorisme religiós, fins a l'avantguarda liberal d'Europa "; crec que el cas Gürtel no beneficia el PP; Es pensa que les persones que van votar en les eleccions de la Unió seran les mateixes que votin en les eleccions generals, més els que no van votar i que d'alguna manera decidirien les eleccions generals; la gent de l'esquerra li temen a un govern PP, ho consideren un retrocés; altres pensen que els errors del govern arrossegaran vots als contraris al govern; hi ha persones que pensen que si Rajoy, escoltant els seus assessors que li inciten a repetir, "Váyase senyor Zapatero", s'equivoca;
en diversos llocs apareixen enquestes com: "Si demà es celebraran eleccions generals, A quin partit votaria?" Passades ja les eleccions municipals tots els partits se centren en les pròximes eleccions generals
PP
PSOE
IU
ALTRES
.... encara que els falta temps encara per a les eleccions generals entenc jo.

Crec que el interessant seria conèixer quina és l'estratègia dels partits principals per obtenir els vots que els falten.