4 d’oct. 2019

RANITIDINA CARCINÒGENA / RANITIDIA CARCINÓGENA


RANITIDINA CARCINÒGENA

 

Durant un parell d’anys la meva mare ha pres RANITIDINA, un medicament que protegeix l’estomac, receptat a persones que han de prendre molta medicació. A la meva mare li ha estat diagnosticat un càncer d’estómac. Fa uns parell de dies va aparèixer a la premsa una notícia on s’informava que la RANITIDINA havia estat retirada degut a que s’havia descobert que alguns dels seus components eren carcinògens, en concret causa càncer d’estómac, que és al que ella li han diagnosticat.

 

M’agradaria saber si hi ha més persones en circumstàncies similars.

 

No és la primera vegada que un medicament es retirat en descobrir-se que té efectes secundaris molt perniciosos per a les persones que els prenen, ens diuen que abans de posar un medicament al mercat aquest es sotmès a tests clínics de tota mena, tot i així, sembla que els laboratoris farmacèutics es deuen més als seus accionistes que no pas als seus clients/pacients.

És una irresponsabilitat que per uns guanys importants els laboratoris treguin al mercat medicaments que mentre tracten una malaltia causen una altra molt pitjor.

 

 

RANITIDIA CARCINÓGENA

 

Durante un par de años mi madre ha tomado RANITIDINA, un medicamento que protege el estómago, recetado a personas que tienen que tomar mucha medicación. A mi madre le ha sido diagnosticado un cáncer de estómago. Hace unos par de días apareció en la prensa una noticia donde se informaba que la RANITIDINA había sido retirada debido a que se había descubierto que algunos de sus componentes eran carcinógenos, en concreto causa cáncer de estómago, que es a lo que ella le han diagnosticado.

 

Me gustaría saber si hay más personas en circunstancias similares.

 

No es la primera vez que un medicamento es retirado al descubrirse que tiene efectos secundarios muy perniciosos para las personas que los toman, nos dicen que antes de poner un medicamento en el mercado éste es sometido a tests clínicos de todo tipo, aún y así, parece que los laboratorios farmacéuticos se deben más a sus accionistas que no a sus clientes/pacientes.

Es una irresponsabilidad que por unas ganancias importantes los laboratorios saquen al mercado medicamentos que mientras tratan una enfermedad causan otra mucho peor.