6 de març 2009

Un palestí abatut a Jerusalem


Un palestí abatut a Jerusalem
Un palestí que conduïa una excavadora que treballava en la reparació de l'autovia Beguin, a Jerusalem, va ser abatut després que envestís un autobús i un cotxe de policia.
Un palestino abatido en Jerusalén

Un palestino que conducía una excavadora que trabajaba en la reparación de la autovía Beguin, en Jerusalén, fue abatido después de que embistiese un autobús y un coche de policía.



1 comentari:

Patric ha dit...

Notícies com aquesta s'han repetit moltes vegades; pel que sembla, alguns àrabs palestins que viuen i treballen a Tel Aviv i altres ciutats dins del territori d'Israel, solen utilitzar les excavadores per llençar contra persones o vehicles. Aquest tipus d'accions han estat fetes abans i el resultat ha estat la mort del palestí. No entenc per què ells insisteixen en fer alguna cosa com això quan saben la resposta que tindran.
Crec que una persona que reacciona d'aquesta manera, o és un fanàtic o està fora de jucio; encara que jo penso que un fanàtic és també una persona fora de judici. M'imagino que una excavadora és el més proper a una arma que es pot usar en mig de la ciutat.