20 d’ag. 2011

Terrorisme contra el sud d'Israel

Terrorisme contra el sud d'Israel

El mes de setembre en què els palestins presentaran la seva candidatura davant les Nacions Unides per ser reconeguts com un Estat s'acosta i el temor dels israelians que els grups terroristes palestins iniciïn una onada d'atacs s'ha fet realitat.
Terrorista suïcida s'immola a Egipte
Un terrorista suïcida va immolar-se a la frontera de Gaza amb Egipte matant alguns soldats egipcis i causant alguns ferits. L'autor de l'atemptat podria pertànyer a grups terroristes que tenen la seva base a la Península del Sinaí. Dos soldats egipcis van morir per error quan van ser atacats per un aparell de les forces aèries israelianes que perseguia a uns infiltrats de la zona fronterera pròxima a Eilat. Els egipcis informen que dos dels seus soldats van resultar també ferits quan estaven dins de la zona de foc. Convindria que coordinessin millor aquestes operacions.
Sis ferits a Ashdotd
Sis persones van resultar ferides a Ashdod per un coet GRAD llançat des de Gaza després d'un altre atac en què van morir vuit israelians al sud d'Israel. Dos coets van impactar a Ashdod, a 35 quilòmetres de Gaza causant danys a una sinagoga i a una yeshivá (acadèmia rabínica). Els sis ferits estaven al menjador del seminari rabínic quan el projectil va impactar al pati. Els palestins van disparar una desena de projectils contra diversos objectius del sud d'Israel. Una dotzena més de coets van ser llançats contra el sud d'Israel de matinada.
Vuit morts en un atac contra el sud d'Israel
Vuit israelians morts i trenta ferits com a conseqüència d'un atac terrorista. L'atac va ser perpetrat per uns 15 o 20 terroristes palestins Aquests terroristes van sortir pels túnels que excavats sota la frontera de Gaza amb Egipte, van viatjar 200 quilòmetres fins a un punt fàcil de creuar de la frontera i van infiltrar-se. El Tzáhal va matar a cinc terroristes i l'exèrcit egipci va matar a dos. Es creu que aquest grup pretenia segrestar un soldat israelià.
Els terroristes palestins armats amb metralletes, granades i explosius van entrar a Israel des de la frontera egípcia i van apostar-se al costat de l'autopista d'Eilat. Van disparar contra un autobús del servei públic ferint lleugerament set passatgers, molts dels quals eren soldats. Aparentment el xofer va evitar que hi hagués una matança perquè no va aturar-se en el lloc de l'atac sinó que va arribar fins a un control militar.
Un altre autobús no va tenir tanta sort, quan va ser atacat va aturar-se i un dels terroristes va sorrer cap a ell i va fer detonar els explosius que duia morint ell i matant al xofer de l'autobús, única víctima perquè l'autobús estava buit. És una llàstima que hagi mort aquest home per la bogeria d'un psicòpata terrorista desitjós de morir fet miques. El conductor d'un altre vehicle i els seus acompanyants van morir tirotejats pels terroristes i un altre vehicle va atropellar a un dels terroristes matant-lo. Que es foti.
Soldats que viatjaven en un segon vehicle van obrir foc contra un tercer terrorista. En aquesta acció va morir el sergent Moshe Naftali. Van arribar més soldats que van matar al tercer terrorista. Van aparèixer helicòpters, un dels quals va ser atacat per un dels terroristes amb un míssil però per sort va fallar. Dos terroristes més van ser morts per una unitat d'elit israeliana que va perseguir els terroristes per territori egipci fins que els van eliminar, i després van tornar al territori israelià. Els terroristes portaven tot un arsenal perquè van atacar a uns obrers que estaven reparant la tanca per la qual ells s'havien infiltrat a Israel amb projectils de morter que no van fer cap ferit. Sembla que en tota aquesta operació va haver-hi comunicació entre els israelians i els egipcis que van informar que havien mort dos terroristes més al Sinaí. Els israelians van trobar explosius al costat de l'autopista que van ser neutralitzats pels seus sapadors.
Com abans he comentat, sembla que els temors israelians s'han convertit en realitat i que les organitzacions terroristes palestines han augmentat les seves activitats combinant el llançament de projectils des de Gaza amb infiltracions en territori israelià passant per Egipte. La Força Aèria d'Israel va atacar a un grup de capitostos del CRP, grup que va reivindicar els atacs terroristes. Van morir Kamel Nirab, comandant del CRP, Imad Hamed, Khaled Shaath, que seria el responsable dels atacs amb coets, i Khaled Masri, que va ser un dels responsables del segrest de Gilad Shalit.

 










Terrorismo contra el sur de Israel
El mes de septiembre en que los palestinos presentarán su candidatura ante las Naciones Unidas para ser reconocidos como un Estado acerca y el temor de los israelíes que los grupos terroristas palestinos inicien una ola de ataques se ha hecho realidad.
Terrorista suicida se inmola en Egipto
Un terrorista suicida inmolarse en la frontera de Gaza con Egipto matando algunos soldados egipcios y causando algunos heridos. El autor del atentado podría pertenecer a grupos terroristas que tienen su base en la Península del Sinaí. Dos soldados egipcios murieron por error cuando fueron atacados por un aparato de las fuerzas aéreas israelíes que perseguía a unos infiltrados de la zona fronteriza cercana a Eilat. Los egipcios informan que dos de sus soldados resultaron también heridos cuando estaban dentro de la zona de fuego. Convendría que coordinaran mejor estas operaciones.
Seis heridos en Ashdotd
Seis personas resultaron heridas en Ashdod por un cohete GRAD lanzado desde Gaza tras otro ataque en el que murieron ocho israelíes en el sur de Israel. Dos cohetes impactaron en Ashdod, a 35 kilómetros de Gaza causando daños a una sinagoga ya una yeshiva (academia rabínica). Los seis heridos estaban en el comedor del seminario rabínico cuando el proyectil impactó en el patio. Los palestinos dispararon una decena de proyectiles contra varios objetivos del sur de Israel. Una docena más de cohetes fueron lanzados contra el sur de Israel de madrugada.
Ocho muertos en un ataque contra el sur de Israel
Ocho israelíes muertos y treinta heridos como consecuencia de un ataque terrorista. El ataque fue perpetrado por unos 15 o 20 terroristas palestinos Estos terroristas salieron por los túneles que excavados bajo la frontera de Gaza con Egipto, viajaron 200 kilómetros hasta un punto fácil de cruzar la frontera y infiltrarse. El Tzahal mató a cinco terroristas y el ejército egipcio mató a dos. Se cree que este grupo pretendía secuestrar un soldado israelí.
Los terroristas palestinos armados con metralletas, granadas y explosivos entraron en Israel desde la frontera egipcia y apostaron al lado de la autopista de Eilat. Dispararon contra un autobús del servicio público hiriendo ligeramente siete pasajeros, muchos de los cuales eran soldados. Aparentemente el chofer evitó que hubiera una matanza porque no se detuvo en el lugar del ataque sino que llegó hasta un control militar.
Otro autobús no tuvo tanta suerte, cuando fue atacado se detuvo y uno de los terroristas arenero hacia él e hizo detonar los explosivos que llevaba muriendo él y matando al chofer del autobús, única víctima para el autobús estaba vacío. Es una lástima que haya muerto este hombre por la locura de un psicópata terrorista deseoso de morir hecho añicos.
El conductor de otro vehículo y sus acompañantes murieron tiroteados por terroristas y otro vehículo atropelló a uno de los terroristas matándolo. Que se joda. Soldados que viajaban en un segundo vehículo abrieron fuego contra un tercero terrorista. En esta acción murió el sargento Moshe Naftali. Llegaron más soldados que mataron al tercer terrorista. Aparecieron helicópteros, uno de los cuales fue atacado por uno de los terroristas con un misil pero por suerte falló. Dos terroristas fueron muertos por una unidad de élite israelí que perseguir a los terroristas por territorio egipcio hasta que los eliminaron, y luego regresaron al territorio israelí. Los terroristas llevaban todo un arsenal para atacaron a unos obreros que estaban reparando la valla por la que ellos habían infiltrado en Israel con proyectiles de mortero que no hicieron ningún herido.
Parece que en toda esta operación hubo comunicación entre los israelíes y los egipcios que informaron que habían muerto dos terroristas más en el Sinaí. Los israelíes encontraron explosivos junto a la autopista que fueron neutralizados por sus zapadores.
Como antes he comentado, parece que los temores israelíes se han convertido en realidad y que las organizaciones terroristas palestinas han aumentado sus actividades combinando el lanzamiento de proyectiles desde Gaza con infiltraciones en territorio israelí pasando por Egipto. La Fuerza Aérea de Israel atacó a un grupo de cabecillas del CRP, grupo que reivindicó los ataques terroristas. Murieron Kamel Nirab, comandante del CRP, Imad Hamid, Khaled Shaath, que sería el responsable de los ataques con cohetes, y Khaled Masri, que fue uno de los responsables del secuestro de Gilad Shalit.