17 d’ag. 2011

No és un partit, és una broma de mal gust

No és un partit, és una broma de mal gust


Que hi hagi gent que va a votar sense saber que vota em sembla un disbarat però que hi hagi gent que s'afiliï a un partit amb el propòsit de ser candidat sense saber de quin peu coixeja el partit em sembla patètic.

Dos regidors del partit (presumptament) xenòfob i (presumptament) racista Plataforma per Catalunya (PxC) a Salt han decidit abandonar el partit (presumptament) xenòfob i (presumptament) racista creat per l'exmembre de Fuerza Nueva, Josep Anglada i passar al grup mixt, deixant a PxC amb només un regidor.

Els dos regidors del partit (presumptament) xenòfob i (presumptament) racista van cometre un pecat contra l'ideari del seu partit: La parella de la regidora Juana Martínez era un camerunès negre i el regidor Carles Bonet té com a company a un dominicà.

En un partit (presumptament) xenòfob i (presumptament) racista dos regidors tenien parelles estrangeres.

El més sorprenent del cas és que Juana Martínez sembla que va una mica despistada perquè li van preguntar si sabia on es ficava i va respondre que “no havia votat mai, abans de ser regidora”. No ha votat mai, s'afilia a un partit malgrat que és evident que no té gaire interès per la política, i sembla que tampoc té ni idea perquè és absurd que tenint com a parella a un camerunès s'afiliï a un partit (presumptament) xenòfob i (presumptament) racista.

Abans dels qualificatius xenòfob i racista he escrit el terme presumptament perquè ningú s'emprenyi amb mi, a la (presumptament) xenòfoba i (presumptament) racista PxC tenen la pell molt fina i els va molestar molt que a La Vanguardia els titllessin de xenòfobs i racistes. Sempre cal anar amb peus de plom.

Vídeo: Josep Cuní imposa l'ordre amb un cop de puny (Prou!) (Versió seriosa)
Vídeo: TV3 - Polònia - Cuní ja en té prou (Humor)No es un partido, es una broma de mal gusto

Que haya gente que va a votar sin saber que vota me parece un disparate pero que haya gente que se afilie a un partido con el propósito de ser candidato sin saber de qué pie cojea el partidome parece patético.

Dos concejales del partido (presuntamente) xenófobo y(presuntamente) racista Plataforma per Catalunya (PxC) en Salthan decidido abandonar el partido (presuntamente) xenófobo y(presuntamente) racista creado por el ex miembro de Fuerza Nueva, Josep Anglada y pasar al grupo mixto, dejando a PxCcon sólo un concejal.

Los dos concejales del partido (presuntamente) xenófobo y (presuntamente) racista cometieron un pecado contra el ideariode su partido: La pareja de la concejala Juana Martínez era uncamerunés negro y el concejal Carles Bonet tiene como compañero a un dominicano.

En un partido (presuntamente) xenófobo y (presuntamente) racista dos concejales tenían parejas extranjeras.

Lo más sorprendente del caso es que Juana Martínez parece que va un poco despistada porque le preguntaron si sabía dónde se metía y respondió que "no había votado nunca, antes de ser concejal". No ha votado nunca, se afilia a un partidoaunque es evidente que no tiene mucho interés por la política, y parece que tampoco tiene ni idea porque es absurdo queteniendo como pareja a un camerunés se afilie a un partido(presuntamente ) xenófobo y (presuntamente) racista.

Antes de los calificativos xenófobo y racista he escrito el término "presuntamente" para que nadie se enfade conmigo, en la (presuntamente) xenófoba y (presuntamente) racista PxC tienen la piel muy fina y les molestó mucho que en La Vanguardia lostacharan de xenófobos y racistas. Siempre hay que ir con pies de plomo.