14 de des. 2008

VIDEOS

"L'Empordà", escultura als jardinets de Gràcia

Obra de Ernest Maragall i Noble. Situada als Jardinets de Gràcia.http://www.poblesdecatalunya.cat/element.php?e=3368Els Jardinets de Gràcia constitueixen el tram del Passeig de Gràcia que queda entre la Diagonal i l'antiga vila de Gràcia. Va ser enjardinat l'any 1929. El conjunt escultòric, dedicat a Joan Maragall amb motiu del seu centenari, consta de dues dones ajagudes, l'una nua i l'altra amb un vestit molt fi, fetes en marbre blanc. El seu estil llaça plenament amb la millor tradició noucentista. Va ser inaugurat l'any 1961. Durant uns anys va estar ubicada al parc Cervantes, fins que el 1985 es va tornar a instal·lar al seu emplaçament original.



ARBRE INTERACTIU GRÀCIA

Aquest és un dels sis arbres que l'Ajuntament de Barcelona ha situat aquest Nadal com ornament nadalenc.Este es uno de los seis árboles que el Ayuntamiento de Barcelona ha situado ésta Navidad como ornamento navideño.



ESGLÉSIA PARROQUIAL VERGE DE GRÀCIA I SANT JOSEP

Pl. Lesseps 2508023 BarcelonaEsglésia, d´estil renaixentista i dedicada a Nostra Senyora de Gràcia, fou inaugurada i beneïda la matinada del 3 d´abril del 1687, pel pare superior de l´Orde carmelitana fra Lluís de Jesús Maria, essent Benito de Salazar, bisbe de Barcelona. L´octubre de 1780 es va acabar el retaule de l´altar major. Iglesia, de estilo renacentista y dedicada a Nuestra Señora de Gracia, fue inaugurada y bendecida la madrugada del 3 de abril del 1687, por el padre superior de la Orden carmelita fray Luis de Jesús Maria, siendo Benito de Salazar, obispo de Barcelona. En octubre de 1780 se acabó el retablo del altar mayor.Informació integra:http://www.arqbcn.org/admin/home/deta...



FGC FERROCARRILS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA ESTACIÓ GRÀCIA

FGC

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya

Estació de GràciaArribada tren procedent de Pça Catalunya



FONT TIPUS CANALETES GRAN DE GRÀCIA 177

Font pública de tipus Canaletes situada a Gran de Gràcia 177 a l'alçada de la Plaça de Trilla.



PLAçA LESSEPS

Video de la Plaça Lesseps després de les obres.