4 de gen. 2011

Servicaixa o Servicortdeporcs?

Servicaixa o Servicortdeporcs?

Ahir dilluns 3 vaig anar a treure diners d’un caixer. Vaig entrar en el caixer que hi ha a la cruïlla dels carrers Bruc amb Trafalgar. Vaig poder treure els diners sense problemes però els tres caixers i tota la sala estava – com pot apreciar-se en el vídeo – plena de brossa i de restes de menjar.




Prèviament havia passat pel caixer de la Plaça Urquinaona, que com es pot veure estava també ple de porqueria malgrat que la porta estava tancada i per tan inaccessible als usuaris. El caixer que hi ha a la part exterior tenia el teclat avariat i per tant inhàbil per realitzar moltes operacions.





Que els caixers a les 7 del matí semblin una cort de porcs en som responsables els usuaris, no és comprensible trobar el terra i els mateixos caixers amb restes de menjar i bosses de plàstic.





Els caixers automàtics de les entitats d’estalvi permeten fer operacions fora de l’horari d’oficina, és a dir, durant les 24 hores del dia, per tant resulta absurd trobar les portes tancades.










¿Servicaixa o Servipocilga?


Ayer lunes 3 fui a sacar dinero de un cajero. Entré en el cajero que hay en el cruce de las calles Bruc con Trafalgar. Pude sacar el dinero sin problemas pero los tres cajeros y toda la sala estaba - como puede apreciarse en el vídeo - llena de basura y de restos de comida. Previamente había pasado por el cajero de la Plaza Urquinaona, que como se puede ver estaba también lleno de basura a pesar de que la puerta estaba cerrada y por tanto inaccesible a los usuarios. El cajero que hay en la parte exterior tenía el teclado averiado y por tanto inhábil para realizar muchas operaciones. Que los cajeros a las 7 de la mañana parezcan una pocilga somos responsables los usuarios, no es comprensible encontrar el suelo y los mismos cajeros con restos de comida y bolsas de plástico. Los cajeros automáticos de las entidades de ahorro permiten realizar operaciones fuera del horario de oficina, es decir, durante las 24 horas del día, por lo tanto resulta absurdo encontrar las puertas cerradas.