3 de gen. 2011

Cotxes i mastegots a Ca l'Ahmadinejad

Cotxes i mastegots a Ca l'Ahmadinejad
Un Peugeot 504 per un milió de dòlars

Teniu un milió d'euros que us sobri?. Necessiteu un cotxe?. Us agradaria passejar-vos amb un Peugeot 504 de 1977?. Si heu dit que si a aquestes preguntes heu de saber que aquest cotxe ha estat ofert pel seu propietari perquè sigui subhastat per obtenir fons per a l'Organització de Beneficència Ahmad Esfandiari que pretén construir 60000 habitatges per a discapacitats i dones que han de mantenir econòmicament les seves famílies. Molt lloable, oi?. No he dit qui era el propietari, oi?. Doncs respon al nom de Mahmoud Ahmadinejad, el peculiar president de la República Islàmica d'Iran. A mi no em sobra un milió, ja m'agradaria, i si em sobrés no me'l gastaria en un cotxe amb 34 anys, d'altra banda, tinc un cotxe nou, i per acabar, Ahmadinejad no és sant de la meva devoció.


El mastegot que va poder ser, o no

El diplomàtic nord-americà Rob Garverick va informar que una font anònima iraniana li va comunicar que el general Ali Jafari, cap de la Guàrdia Revolucionària, una unitat especial de les forces de seguretat iranianes, va clavar un mastegot al president de la República Islàmica d'Iran, Mahmud Ahmadinejad. Aquest fet ha estat desmentit per un portaveu dels Guardians al·legant que es tracta d'un rumor per tapar la mort d'un general iranià en una presó israeliana. Ai, senyor, resulta que els malignes jueus s'inventen mastegots imaginaris per amagar la mort d'un general iranià en una de les seves presons. A Iran ja ho tenen aquestes coses, si passa alguna cosa la culpa és d'un maligne i pèrfid jueu. Això no li hauria ocorregut ni a Dan Brown. Els detalls del mastegot són els següents: Fa un any va produir-se una forta discussió al si del Consell Suprem de Seguretat Nacional quan parlaven sobre les conseqüències de les eleccions de juny de 2009, aquelles que van aixecar tanta polseguera i tantes protestes que van ser durament reprimides pels basij, i en
què hi van haver morts, entre ells aquella noia que es deia Neda abatuda d'un tret pels basij, les imatges de la qual van donar la volta al món. Segons sembla – i aquest fet és sorprenent – Ahmadinejad va proposar ser més permissiu davant de les protestes i donar més llibertat a la premsa. Aquestes sorprenents propostes d'Ahmadinejad van enfurismar al cap dels Pasdaran que va dir-li a Ahmadinejad: “Estàs equivocat. Vas ser tu qui a creat aquest cas. I a sobre dius que li donem més llibertat a la premsa?”. Aquest incident va ser la causa de la suspensió del la reunió que no va tornar a reunir-se. La premsa i els blocs iranians van fer-se ressò de la suspensió de la reunió encara que no van conèixer els detalls concrets. Les autoritats iranianes van bloquejar al diari que va publicar la notícia i a tots els enllaços que van reproduir aquesta informació. Recentment Ahmadinejad va restar importància als fets que ara filtra Wikileaks considerant-los com a part d'una conspiració. Fixeu-vos en un detall. Ahmadinejad va restar importància als fets i diu que són part d'una conspiració, però no nega que els fets van produir-se, la conspiració, llavors, consistiria en el fet que es filtrés l'incident.




Coches y tortazos en Casa Ahmadineyad
Un Peugeot 504 por un millón de dólares
¿Teneis un millón de euros que os sobre?. ¿Necesitáis un coche?. ¿Os gustaría pasear con un Peugeot 504 de 1977?. Si habéis dicho que si a estas preguntas debéis saber que este coche ha sido ofrecido por su propietario para que sea subastado para obtener fondos para la Organización de Beneficencia Ahmad Esfandiari que pretende construir 60.000 viviendas para discapacitados y mujeres que deben mantener económicamente sus familias. Muy loable, ¿verdad?. No he dicho quién era el propietario, ¿verdad?. Pues responde al nombre de Mahmoud Ahmadinejad, el peculiar presidente de la República Islámica de Irán.A mí no me sobra un millón, ya me gustaría, y si me sobrara no me lo gastaría en un coche con 34 años, por otro lado, tengo un coche nuevo, y para acabar, Ahmadineyad no es santo de mi devoción.
El tortazo que pudo ser, o no
El diplomático estadounidense Rob Garverick informó que una fuente anónima iraní le comunicó que el general Ali Jafari, jefe de la Guardia Revolucionaria, una unidad especial de las fuerzas de seguridad iraníes, dio un tortazo al presidente de la República Islámica de Irán, Mahmud Ahmadineyad. Este hecho ha sido desmentido por un portavoz de los Guardianes alegando que se trata de un rumor para tapar la muerte de un general iraní en una cárcel israelí. Ay, señor, resulta que los malignos judíos se inventan tortazos imaginarios para ocultar la muerte de un general iraní en una de sus cárceles. En Irán ya lo tienen estas cosas, si pasa algo la culpa es de un maligno y pérfido judío. Esto no se le habría ocurrido ni a Dan Brown.Los detalles del tortazo son los siguientes: Hace un año se produjo una fuerte discusión en el seno del Consejo Supremo de Seguridad Nacional cuando hablaban sobre las consecuencias de las elecciones de junio de 2009, aquellas que levantaron tanta polvareda y tantas protestas que fueron duramente reprimidas por los basij, y en el que hubo muertos, entre ellos aquella chica que se llamaba Neda abatida de un disparo por los basij, las imágenes de la que dieron la vuelta al mundo. Al parecer - y este hecho es sorprendente - Ahmadineyad propuso ser más permisivo ante las protestas y dar más libertad a la prensa. Estas sorprendentes propuestas de Ahmadineyad enfurecieron al jefe de los Pasdaran que le dijo a Ahmadineyad: "Estás equivocado. Fuiste tú quien ha creado este caso. ¿Y encima dices que le damos más libertad a la prensa? ". Este incidente fue la causa de la suspensión del la
reunión que no volvió a reunirse. La prensa y los blogs iraníes hicieron eco de la suspensión de la reunión aunque no conocer los detalles concretos. Las autoridades iraníes bloquearon el diario que publicó la noticia ya todos los enlaces que reprodujeron esta información. Recientemente Ahmadineyad restó importancia a los hechos que ahora filtra Wikileaks considerándolos como parte de una conspiración. Fijaos en un detalle. Ahmadineyad restó importancia a los hechos y dice que son parte de una conspiración, pero no niega que los hechos se produjeron, la conspiración, entonces, consistiría en que se filtrara el incidente.