9 de gen. 2011

El galet paperera de Santa Caterina

El galet paperera de Santa Caterina


Aquest Nadal han tornat els galets gegants a les portes dels Mercats Municipals. A diferència del arbres de la senyora Mayol, els galets si que van tenir acceptació. El galet del dia de Nadal i els canelons del dia de Sant Esteve representen molt bé la cuina d’aquests dies que ja s’han acabat. Però jo no hauria escrit sobre aquests galets, ara que les dates nadalenques han quedat enrere si no tingués un motiu molt concret.

El galet que veieu a les fotos és el que està situat al Mercat de Santa Caterina, com podeu apreciar han fet una pintada reivindicativa en to irònic a la part exterior del galet. Tots podem compartir la reivindicació que d’aquesta pintada se’n desprèn però no era el lloc per fer-la. Podem llegir “Curro 2011. La odisea del trabajo. Próximamente en las calles”. Però també vull queixar-me que els facin servir de paperera com pot veure’s a la imatge de l’interior del galet.

El galet papelera de Santa Caterina

Esta Navidad han vuelto los galets gigantes en las puertas de los Mercados Municipales. A diferencia de los árboles de la señora Mayol, los galets si que tuvieron aceptación. El galet del día de Navidad y los canelones del día de Sant Esteve representan muy bien la cocina de estos días que ya se han acabado. Pero yo no habría escrito sobre estos galets, ahora que las fechas navideñas han quedado atrás si no tuviera un motivo muy concreto.
El galet que veis en las fotos es el que está situado en el Mercado de Santa Caterina, como podéis apreciar han hecho una pintada reivindicativa en tono irónico a la parte exterior del galet. Todos podemos compartir la reivindicación que de esta pintada se desprende pero no era el lugar para hacerla. Podemos leer "Curro 2011. La odisea del Trabajo. Próximamente en las calles ". Pero también quiero quejarme que los utilicen de papelera como puede verse en la imagen del interior del galet.