20 d’ag. 2010

El PP ataca a Trinidad Jiménez pel seu accent

El PP ataca a Trinidad Jiménez pel seu accent







Als dirigents del PP els cal rebre un bany d'humilitat i classes urgents d'educació. Sembla que en l'ideari espanyolista del PP està com article
d'obligat compliment fer escarni de qualsevol que no encaixi en els seus esquemes. Si en el passat Javier Arenas o Luisa Fernanda Rudi van ser responsables de falques contra Catalunya, Ana Mato va titllar els nens andalusos d'ignorants. Però això només ha sigut una petita mostra.

L'insultador oficial del PP de Madrid ataca la precandidata socialista Trinidad Jiménez pel seu accent andalús. El diputat Juan Soler de l'Assemblea de Madrid, insultador oficial del Partit Popular va destacar-se fa uns dies per fer unes declaracions insultants contra la sardana. No content per destacar-se com insultador oficial del partit ofenent als catalans ara sembla que al diputat peper bocamoll oficial del partit no se li ha passat pèl cap cap altra ocurrència que atacar a la precandidata socialista Trinidad Jiménez de la forma més menyspreable. Ha atacat a Trinidad Jiménez fent referència a l'accent andalús de la dirigent socialista que té la intenció de disputar-li la presidència a la lideressa pepera Esperanza Aguirre. El diputat peper Juan Soler afirma que Madrid només pot ser governat per madrilenys, venint d'algú amb el seu cognom, Soler, li convindria callar. És cert, el quall - tenir bon quall (Diccionari de la RAE): FRS. coloqs. Tenir molta paciència o ser molt pesat - que tenen els dirigents madrilenys del PP no el té ningú, en aquest cas en la seva accepció de que són molt pesats però també els falta l'educació que pertocaria a gent que ocupa càrrecs públics, tot i que sembla que els dirigents del PP estan mancats de qualsevol qualitat digna de ser citada. És evident que l'educació és una qualitat desconeguda pèls dirigents del PP, el respecte als altres pobles que tracten de conviure en aquesta fal·làcia dita Espanya no els cal que hi hagi dirigents irresponsables i bocamolls que es dediquin a promoure enfrontaments entre aquests pobles. Ja que el PP considera que Madrid és seu, el que haurien de fer els diversos pobles que formen Espanya és independitzar-se de la Comunitat de Madrid i agafar als dirigents del Partit Popular i enviar-los a tots a Madrid.
Soler diu que l'accent de Jiménez "la distància de l'elector mitjà de Madrid"
Teletext CNN +
El portaveu adjunt del PP a l'Assemblea de Madrid Juan Soler va aclarir aquest dijous que no pretenia criticar l'accent malagueny de la precandidata a la Comunitat, Trinidad Jiménez, al seu bloc, sinó dir que aquest "la distància de l'elector mitjà de Madrid" i fa que ella soni "de fora".
Soler va matisar l'escrit en un post en què assegurava que a Jiménez "li falta fons i quall madrileny" i que era una candidata "més apta per Dos Hermanas". Madrid és molt hospitalari, però no vol que el governin els que estan de pas, va argumentar.


Vídeo: El PP sembra zitzània (Així contribueix el PP a la convivència del diversos pobles que componen l'Estat espanyol)


http://www.youtube.com/v/JM3-zT7-R0U&hl=es&fs=1"> name="allowFullScreen" value="true">http://www.youtube.com/v/JM3-zT7-R0U&hl=es&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">



El PP ataca a Trinidad Jiménez por su acento



A los dirigentes del PP les hace falta recibir un baño de humildad y clases urgentes de educación. Parece que en el ideario españolista del PP está como artículo de obligado cumplimiento hacer escarnio de cualquiera que no encaje en sus esquemas. Si en el pasado Javier Arenas o Luisa Fernanda Rudi fueron responsables de cuñas contra Catalunya, Ana Mato tildó los niños andaluces de ignorantes. Pero esto sólo ha sido una pequeña muestra.
El insultador oficial del PP de Madrid ataca la precandidata socialista Trinidad Jiménez por su acento andaluz. El diputado Juan Soler de la Asamblea de Madrid, insultador oficial del Partido Popular destacó hace unos días para hacer unas declaraciones insultantes contra la sardana. No contento por destacarse como insultador oficial del partido ofendiendo a los catalanes ahora parece que el diputado pepero bocazas oficial del partido no se le ha pasado por la cabeza otra ocurrencia que atacar a la precandidata socialista Trinidad Jiménez de la forma más despreciable. Ha atacado a Trinidad Jiménez haciendo referencia al acento andaluz de la dirigente socialista que tiene la intención de disputarle la presidencia a la lideresa pepera Esperanza Aguirre. El diputado pepero Juan Soler afirma que Madrid sólo puede ser gobernado por madrileños, viniendo de alguien con su apellido, Soler, le convendría callar. Es cierto, el cuajo - tener buen cuajo (Diccionario de la RAE): FRS. coloqs. Tener mucha paciencia o ser muy pesado - que tienen los dirigentes madrileños del PP no lo tiene nadie, en este caso en su acepción de que son muy pesados pero también les falta la educación que correspondería a gente que ocupa cargos públicos, aunque que parece que los dirigentes del PP carecen de cualquier calidad digna de ser citada. Es evidente que la educación es una cualidad desconocida por los dirigentes del PP, el respeto a los otros pueblos que tratan de convivir en esta falacia llamada España no es necesario que haya dirigentes irresponsables y bocazas que se dediquen a promover enfrentamientos entre estos pueblos . Ya que el PP considera que Madrid es suyo, lo que deberían hacer los diversos pueblos que forman España es independizarse de la Comunidad de Madrid y coger a los dirigentes del Partido Popular y enviarlos a todos a Madrid.

Soler dice que el acento de Jiménez "la distancia del elector medio de Madrid"
Teletexto CNN +
El portavoz adjunto del PP en la Asamblea de Madrid Juan Soler aclaró este jueves que no pretendía criticar el acento malagueño de la precandidata a la Comunidad, Trinidad Jiménez, en su blog, sino decir que este "la distancia del elector medio de Madrid "y hace que ella suene" de fuera ".
Soler matizó el escrito en un post en el que aseguraba que a Jiménez le falta fondos y cuajo madrileño" y que era una candidata "más apta para Dos Hermanas". Madrid es muy hospitalario, pero no quiere que el gobiernen los que están de paso, argumentó.