6 d’ag. 2010

Els espanyols li veuen banyes i cua a Carod-Rovira

Els espanyols li veuen banyes i cua a Carod-Rovira

Josep-Lluís Carod-Rovira, dirigent d'Esquerra Republicana de Catalunya i vicepresident de la Generalitat de Catalunya, és segons una enquesta de El (in)Mundo la persona més odiada pels espanyols, seguit per Belén Esteban, personatge televisiu, i Leire Pajín, secretària general del PSOE. A l'enquesta hi van participar 11.000 persones.

Carod-Rovira va respondre al seu facebook amb sornegueria: “Sempre és gratificant que reconeguin el teu treball a escala internacional”.
L'enquesta de El (in)Mundo és partidista i cutre. Tampoc és estrany que sigui així, El (in)Mundo dóna suport al PP i ja sabem que pensen de Catalunya, per tant no ens ha d'estranyar que un dirigent català d'un partit democràtic sigui considerat el més odiat d'Espanya, si l'enquesta és obra del mateix diari parteix d'una premissa falsa, aquesta és que El (in)Mundo és llegit principalment per persones d'ideologia molt espanyolista – i molt dretana - i que creu, perquè ho llegeixen a les pàgines d'aquest diari, que els catalans ens mengem els castellanoparlants amb patates, i no arriben a entendre que ens molestem quan ens insulten i ens difamen, creuen que encara els hem de demanar perdó només pel fet de ser catalans. Segurament en aquesta enquesta de El (in)Mundo no apareix cap dictador ni cap dirigent del PP. Que el segon personatge més odiat pels espanyols sigui Belén Esteban, que els mateixos espanyols han convertit en la icona mediàtica d'un model de televisió que destaca per una qualitat molt baixa i la grolleria per bandera, grolleria de la que la mateixa Belén Esteban n'és un exemple, i un personatge sense cap qualitat coneguda, icona en la que molts espanyols s'hi veuen reflectits, és una mostra del nivell de l'enquesta. El tercer personatge és la secretària general del PSOE a qui la caverna li té una especial mania, rar és que en aquesta tercera plaça no estigui la seva companya Bibiana Aído, a qui la dreta espanyola li té una especial tírria.
Amb el vostre permís vaig a fer-li punta a les meves diabòliques banyes i a la cua.



Los españoles le ven cuernos y cola a Carod-Rovira

Josep Lluís Carod-Rovira, dirigente de Esquerra Republicana de Catalunya y vicepresidente de la Generalitat de Cataluña, es según una encuesta de El (in) Mundo la persona más odiada por los españoles, seguido por Belén Esteban, personaje televisivo, y Leire Pajín , secretaria general del PSOE. En la encuesta participaron 11.000 personas. Carod-Rovira respondió en su facebook con socarronería: "Siempre es gratificante que reconozcan tu trabajo a escala internacional". La encuesta de El (in) Mundo es partidista y cutre. Tampoco es extraño que sea así, El (in) Mundo apoya al PP y ya sabemos que piensan de Cataluña, por lo tanto no nos debe extrañar que un dirigente catalán de un partido democrático sea considerado el más odiado de España, si la encuesta es obra del mismo diario parte de una premisa falsa, esta es que El (in) Mundo es leído principalmente por personas de ideología muy españolista - y muy derechista - y que cree, porque lo leen en las páginas de este diario, que los catalanes nos comemos los castellanohablantes con patatas, y no llegan a entender que nos molestamos cuando nos insultan y nos difaman, creen que todavía los tenemos que pedir perdón por el mero hecho de ser catalanes. Seguramente en esta encuesta de El (in) Mundo no aparece ningún dictador ni ningún dirigente del PP. Que el segundo personaje más odiado por los españoles sea Belén Esteban, que los mismos españoles han convertido en el icono mediático de un modelo de televisión que destaca por una calidad muy baja y la grosería por bandera, grosería de la que la propia Belén Esteban es un ejemplo, y un personaje sin ninguna calidad conocida, icono en la que muchos españoles se ven reflejados, es una muestra del nivel de la encuesta. El tercer personaje es la secretaria general del PSOE al que la caverna le tiene una especial manía, raro es que en esta tercera plaza no esté su compañera Bibiana Aído, a quien la derecha española le tiene una especial inquina.
Con vuestro permiso voy a hacerle punta a mis diabólicos cuernos y a la cola.

2 comentaris:

desencanto ha dit...

Hola, ho sento,cap de les tres són sant i santes de la meva devoció. Corrupció i xabacaneria, no és aixó el que volem.

Jaume C. i B. ha dit...

Però el més trist és que l'enquesta com succeeix amb totes les d'aquest diari parteix dels prejudicis. He pogut veure la resta de la llista i en cap moment hi apareix ningú de dretes. Carod pot caure millor o pitjor però d'aquí a ser considerat el personatge més odiat per ser un dirigent d'un partit independentista em sembla molt prejuiciós. La Esteban pot ser una persona a qui faltin moltes qualitats, la intel·ligència i l'educació, per exemple, però no ha fet mal a ningú, només al bon gust, però crec que el bon gust no és part de l'estil de Telecinco. Leire Pajín és una dirigent del PSOE, se li pot discutir el que diu però considerar-la el tercer personatge més odiat sense més argument que ser del PSOE i que toqui el crostó al PP em sembla fora de lloc. Em sorprén que a la llista no surtin tots els personatges realment odiosos i menyspreables de la història d'Espanya, i mira que n'hi ha hagut, però l'enquesta aquesta és clarament tendenciosa. Qui llegeix El Mundo és majoritàriament gent de dretes i molt espanyolista, el fet que hi apareguin al llistat dirigents de partits democràtics i cap dictador ni dirigent de partit no democràtic fa sospitar de la mala intenció.
S'hauria d'anar amb cura de no fomentar aquests odis, però demanar decència al tipus dels tirants em sembla perdre el temps, Pedrojota per tal de vendre diaris entre els cavernícoles seria capaç de promoure la reinstauració de les fogueres de la Inquisició.