19 de maig 2010

Denúncia: El PP de Sánchez Camacho ja fa campanya electoral

El PP de Sánchez Camacho ja fa campanya electoralFa setmanes que alguns autobusos circulen passejant propaganda electoral del PP quan encara no ha començat el periode de la campanya electoral. Però ja és habitual que el PP es dediqui a fer campanya electoral mesos abans de la contessa electoral, com si creguessin que bombardejant-nos amb propaganda molt abans que comencin a fer-ho els altres partits això els permetrà sortir amb avantatge. La propaganda electoral hauria de restar restringida al periode propiament de campanya. Seria raonable que aixó fos per estalviar-nos als ciutadans la sensació, la desagradable sensació d’estar en campanya electoral permanent. Les eleccions estan previstes cap a la tardor i ha de durar 15 dies. Des d’aquí vull protestar perquè el PP ja ha començat la seva campanya electoral colocant la seva propaganda en els autobusos.

Si, precandidata Sánchez Camacho, Catalunya té futur però si ha de ser amb vosté i amb els seu partit el futur de Catalunya serà un futur molt negre.

El PP de Sánchez Camacho ya hace campaña electoral

Hace semanas que algunos autobuses circulan paseando propaganda electoral del PP cuando todavía no ha empezado el periodo de la campaña electoral. Pero ya es habitual que el PP se dedique a hacer campaña electoral meses antes de la condesa electoral, como si creyeran que bombardeando hacernos con propaganda mucho antes de que empiecen a hacerlo los otros partidos esto les permitirá salir con ventaja. La propaganda electoral debería quedar restringida al período propiamente de campaña. Sería razonable que esto fuera para ahorrar a los ciudadanos la sensación, la desagradable sensación de estar en campaña electoral permanente. Las elecciones están previstas hacia el otoño y debe durar 15 días. Desde aquí quiero protestar porque el PP ya ha comenzado su campaña electoral colocando su propaganda en los autobuses.
Si, precandidata Sánchez Camacho, Cataluña tiene futuro pero si debe ser con usted y con su partido el futuro de Cataluña será un futuro muy negro.