22 d’ag. 2009

C's s'oposa a la consulta d'Arenys però no diu res de la mani fatxa

C's s'oposa a la consulta d'Arenys però no diu res de la mani fatxa

El partit lerrouxista C's ha demanat que s'impedeixi la celebració de la consulta popular d'Arenys de Munt sobre la independència de Catalunya al·legant que es "violenta la legalitat". La legalitat espanyola, és clar. El problema és que aquesta consulta és completament legal. Tenen por a un resultat favorable a la independència?. Probablement. Però no diuen res de la manifestació que la Falange pretén fer el mateix dia en aquest municipi. Potser es que estan convidats a participar en aquesta manifestació ultradretana i espanyolista. Votar no violenta cap legalitat, trobar-te amb la Falange a la porta de l'Ajuntament del teu municipi si que violenta i intimida.

C s se opone a la consulta de Arenys pero no dice nada de la mani facha

El partido lerrouxista C s ha pedido que se impida la celebración de la consulta popular de Arenys de Munt sobre la independencia de Catalunya alegando que se "violenta la legalidad". La legalidad española, está claro. El problema es que esta consulta es completamente legal. ¿Tienen miedo a un resultado favorable a la independencia?. Probablemente. Pero no dicen nada de la manifestación que la Falange pretende hacer el mismo día en este municipio. Quizá es que están invitados a participar en esta manifestación ultraderechista y españolista. Votar no violenta ninguna legalidad, encontrarte con la Falange a la puerta del Ayuntamiento de tu municipio si que violenta e intimida.

1 comentari:

Patric ha dit...

Tu dius que el C `s s'oposa a la consulta popular sobre la Independència de Catalunya perquè pensa que es vulnera la legalitat. Tu dius que la consulta és legal perquè es tracta d'una consulta popular organitzada a nivell comunal, si la comuna organitzés un referèndum o un plebiscit que només competeixen a l'Estat, seria una mica il • lícit. Estic d'acord amb tu, en principi.