16 de març 2011

Israel captura vaixell liberià que transportava armes iranianes per Hamàs

Israel captura vaixell liberià que transportava armes iranianes per Hamàs

L'Armada israeliana va capturar un vaixell liberià que transportava un carregament d'armes amb destí a la organització terrorista islàmica Hamàs. El "Victoria", que és com es diu el vaixell liberià va ser assaltat per comandos israelians, els mariners del mercant liberià no van resistir-se. El vaixell va ser conduit fins el port d'Ashdod per ser inspeccionat en profunditat.

El vaixell va partir de Mersin, a Turquia, amb destinació al port d'Alexandria, Egipte. L'armament procedia d'Iran i va ser transportat fins a Turquia via Síria i des d'allà a Egipte per mar, per posteriorment ser traslladat per terra fins a Gaza. Aquestes armes han fet un viatge molt llarg però per sort no han arribat a mans dels terroristes d'Hamàs.

No fa gaires setmanes es parlava de dos vaixells iranians que van entrar a la Mediterrània pel Canal de Suez en direcció a Turquia. Tot i que el portaveu israelià d'aquesta operació descarta la implicació de Turquia en aquest tràfic d'armes iranianes amb destí al grup terrorista Hamàs, suposo que deu ser per no escalfar les actuals males relacions entre Turquia i Israel després de l'assalt israelià a la Flotilla de la Llibertat que pretenia entrar a Gaza i que va acabar amb la mort de 9 turcs a mans de les tropes d'assalt, el cert, és que Turquia no està exempta de responsabilitat en aquest assumpte. Aquest vaixell liberià va carregar les armes en un port turc, també la Flotilla va partir de
Turquia, una Flotilla que va demostrar no ser precisament pacífica. Turquia és responsable per acceptar que arribin al seu port vaixells iranians transportant armes, que aquestes siguin transvasades al vaixell liberià i que aquest parteixi en direcció a Egipte carregat d'armes per un grup terrorista islàmic.

Vídeo: Israli Commandos Sieze Arms Carrying Cargo Ship

http://www.youtube.com/watch?v=ZJjKKpn4nig

Vídeo: Israeli Navy Soldiers Board the "Victoria"

http://www.youtube.com/watch?v=u99qJmuP-jw

Vídeo: IDF Intercepts Iranian Weapons Shipment to Gaza

http://www.youtube.com/watch?v=pnI6YnzRdPc

Vídeo: IDF Navy found weapons in the "Victoria"

http://www.youtube.com/watch?v=nATq8kcIT0U

Israel captura barco liberiano que transportaba armas iraníes para Hamas

La Armada israelí capturó un barco liberiano que transportaba un cargamento de armas con destino a la organización terrorista islámica Hamás. El "Victoria", que es como se llama el barco liberiano fue asaltado por comandos israelíes, los marineros del mercante liberiano no resistirse. El barco fue conducido hasta el puerto de Ashdod para ser inspeccionado en profundidad. El barco partió de Mersin, en Turquía, con destino al puerto de Alejandría, Egipto. El armamento procedía de Irán y fue transportado hasta Turquía vía Siria y desde allí a Egipto por mar, para posteriormente ser trasladado por tierra hasta Gaza. Estas armas han hecho un viaje muy largo pero por suerte no han llegado a manos de los terroristas de Hamás. No hace muchas semanas se hablaba de dos barcos iraníes que entraron en el Mediterráneo por el Canal de Suez en dirección a Turquía. Aunque el portavoz israelí de esta operación descarta la implicación de Turquía en este tráfico de armas iraníes con destino al grupo terrorista Hamás, supongo que será por no calentar las actuales malas relaciones entre Turquía e Israel tras el asalto israelí a la Flotilla de la Libertad que pretendía entrar en Gaza y que terminó con la muerte de 9 turcos a manos de las tropas de asalto, lo cierto, es que Turquía no está exenta de responsabilidad en este asunto. Este barco liberiano cargó las armas en un puerto turco, también la Flotilla partió de Turquía, una Flotilla que demostró no ser precisamente pacífica. Turquía es responsable por aceptar que lleguen a su puerto barcos iraníes transportando armas, que éstas sean trasvasadas al barco liberiano y que este parta en dirección a Egipto cargado de armas para un grupo terrorista islámico.

2 comentaris:

Pastelito Rosa ha dit...

I això de que transportava armes per Hamàs qui ho diu? Israel? el país més mentider del planeta Terra? (per davant dels EEUU) No van dir algo semblant fa uns messos del vaixell turc amb ajuda humanitaria per Palestina, en que van matar a varis pacifistes?.

Jaume C. i B. ha dit...

On van trobar armes va ser en un vaixell que van capturar abans i del qual vaig parlar en el seu moment, algunes armes, per cert, de fabricació espanyola.
Israel és una democràcia, cosa que no pot dir cap dels seus veïns, i si parlem de mentiders podem parlar d'aquests règims autoritaris que armen a Hamàs.
Tampoc és que els que anaven a la Flotilla fossin precissament pacífics com demostra un vídeo - que vaig penjar - on se'ls veu llençant un cóctel molotov contra una de les llanxes israelianes, o com en el moment en què trepitja la coberta del vaixell de la Flotilla un soldat israelià que s'ha despenjat des d'un helicòpter aquells "pacifistes" propalestins se li llencen al damunt donant tota mena de cops. Com és que uns pacifistes acaben reduïnt a alguns dels soldats, posteriorment alliberats pels seus companys?. Perquè no eren pacifistes. Va ser lamentable la mort dels nou turcs, però no eren pas uns pacifistes. En tot aquell assumpte hi va haver uns mentiders, si, van ser els portaveus de la Flotilla.
El govern israelià va oferir un port israelià per desembarcar i passar una inspecció de la carga, la Flotilla va decidir que complir les lleis internacionals no anava amb ells.
El cas actual és el d'un vaixell liberià contractat per transportar armes procedents d'Iran, que van arribar a Turquia via Síria, transportades per terra. Les armes procedents d'Iran amb destí a Hamàs van ser embarcades a Turquia amb destí a Alexandria (Egipte) i des d'allà per terra fins a Gaza. El vaixell va ser interceptat i per sort les armes no han arribat al grup terrorista Hamàs.
La mentida, Juan, te la van explicar aquests pacifistes de pa sucat amb oli que transporten armes dient que és ajut humanitari, uns "pacifistes" que empran el mateix llenguatge antisemita que Ahmadineyad i les seves mateixes mentides, i uns "pacifistes" que són amics dels terroristes d'Hamàs.
Els palestins no perden mai l'oportunitat de perdre totes les oportunitats. Fa 63 anys que les estan perdent totes. Que deixin de mentir i comencin a fer passes cap a la pau en lloc de dedicar-se al terrorisme.