26 de març 2011

Aeroport sense avions

Aeroport sense avions

Estem a dos mesos de les eleccions municipals i autonòmiques – a Catalunya només són les municipals – i la Junta electoral ha prohibit que alcaldes i presidents de Comunitats Autònomes puguin inaugurar obres fins passades les eleccions. A Castelló han estrenat un aeroport nou amb la presència del president de la Generalitat Valenciana Francisco Camps i el president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra. Han inaugurat aquest aeroport ara perquè degut a les eleccions del 22 de maig la setmana pròxima ja no ho podrien fer. Però estrenen un aeroport al que no arribaran avions perquè l’aeroport que ha costat uns 150 milions d’euros no compta amb el permís d’activitat d’AENA. El fet de veure junts als dos dirigents del PP valencià, tots dos sota sospita – siguem suaus – inaugurant un aeroport sense avions que ha costat una bona morterada en aquests temps que corren produeix certa angúnia, però veure com Camps fa un besamà a un bisbe em fa venir a la memòria aquelles imatges del NODO en què els dirigents de l’anterior règim mostraven la seva submissió al poder religiós.

Vídeo: Camps y Fabra inauguran el aeropuerto de Castellón


Aeropuerto sin aviones

Estamos a dos meses de las elecciones municipales y autonómicas - en Cataluña sólo son las municipales - y la Junta electoral ha prohibido que alcaldes y presidentes de Comunidades Autónomas puedan inaugurar obras hasta pasadas las elecciones. En Castellón han estrenado un aeropuerto nuevo con la presencia del presidente de la Generalitat Valenciana Francisco Camps y el presidente de la Diputación de Castellón, Carlos Fabra. Han inaugurado este aeropuerto ahora porque debido a las elecciones del 22 de mayo la semana próxima ya no lo podrían hacer. Pero estrenan un aeropuerto al que no llegarán aviones para el aeropuerto que ha costado unos 150 millones de euros no cuenta con el permiso de actividad de AENA. El hecho de ver juntos a los dos dirigentes del PP valenciano, ambos bajo sospecha - seamos suaves - inaugurando un aeropuerto sin aviones que ha costado una buena morterada en estos tiempos que corren produce cierta angustia, pero ver cómo Camps hace un besamanos a un obispo me trae a la memoria aquellas imágenes del NODO en el que los dirigentes del anterior régimen mostraban su sumisión al poder religioso.

1 comentari:

Lobby ha dit...

Les actuacions del senyor Camps son d'un caciquisme gairebé pueril tot i no deixar de ser perillosos.
Crec que ha salvat ser condemnat per l'amistat amb el jutge i per alguns alts càrrecs del PP, estic esperant saber com surten de la greu crisi que patim totes les comunitats autònomes i si patiran les mateixes retallades que tenim els catalans en sanitat, educació i infraestructures, clar que si guanya el Pp a les properes generals les comunitats governades per ells seran sense dubtes les primeres en rebre diners.