18 de gen. 2009

Mostres d'antisemitisme a Barcelona



Antisemitisme

Sento haver de parlar novament d'aquest tema que a tots ens hauria de fer vergonya però sembla que la gent acostuma a no tenir la més mínima vergonya a l'hora de mostrar les seves pitjors qualitats, això si, amb nocturnitat i traïdoria o quan van en ramat. La massa permet amagar la covardia. L'anonimat també permet a alguns assenyalar a diverses persones com a partidaris del sionisme internacional. El fet més greu és que alguns d'aquests dits acusadors anònims venen d'una esquerra que no té cap problema a fer pintades a la sinagoga de Barcelona o el centre Jabad-Lubavitch també de Barcelona. Altres mitjans electrònicos - kaos en la red - en fan una extensa recopilació de noms amb afinitats sionistes - segons ells - entre els que s'assenyala al vicepresident del govern català Josep-Lluís Carod Rovira, entre d'altres personalitats com l'expresident Pujol o la periodista Pilar Rahola.

Antisemitismo

Siento tener que hablar nuevamente de este tema que a todos nos debería hacer vergüenza pero parece que la gente suele no tener la más mínima vergüenza a la hora de mostrar sus peores cualidades, eso sí, con nocturnidad y alevosía o cuando van en rebaño. La masa permite esconder la cobardía. El anonimato también permite a algunos señalar a varias personas como partidarios del sionismo internacional. El hecho más grave es que algunos de estos dedos acusadores anónimos vienen de una izquierda que no tiene ningún problema a hacer pintadas en la sinagoga de Barcelona o el centro Jabad-Lubavitch también de Barcelona. Otros medios electrónicos - kaos en la red - hacen una extensa recopilación de nombres con afinidades sionistas - según ellos - entre los que se señala al vicepresidente del gobierno catalán Josep Lluís Carod Rovira, entre otras personalidades como el expresidente Pujol o la periodista Pilar Rahola.

Articles d'interès / Artículos de interés:





El següent enllaç condueix a kaos en la red i sembla voler convertir-se en un dit acusador i perseguidor de sionistes catalans. Venint d'un mitjà que diu ser d'esquerres el llenguatge i el to recorda en excés al llenguatge de l'extrema dreta. Ja diuen que els extrems a vegades es toquen però alguna esquerra extrema comença a semblar-se en excés a la dreta extrema / El siguiente enlace conduce a kaos en la red y parece querer convertirse en un dedo acusador y perseguidor de sionistas catalanes. Viniendo de un medio que dice ser de izquierdas el lenguaje y el tono recuerda en exceso al lenguaje de la extrema derecha. Ya dicen que los extremos a veces se tocan pero alguna izquierda extrema comienza a parecerse en exceso a la derecha extrema: Las raices sionistas de un sector del nacionalismo catalán: el “catasionismo”




LÀPIDA JUEVA AL CARRER MARLET (CALL DE BARCELONA)

Vídeo gravat el 31 / 5 / 2008


Fins a finals del segle XIV el Call Jueu de Barcelona era el lloc on hi residien els jueus barcelonins que eren el 15 % de la població de Barcelona. Avui dia podem recorrer l'àntic Call i descobrir elements com el que surt en aquest video.El text d'aquesta làpida diu: "Fundació Pía de Samuel Ha-Sardí: el seu llum viurà per sempre". Tot i que la que veiem ara al carrer de Marlet no és la peça original sino una còpia en poliester i pols de marbre ja que la peça original va ser retirada per les agresions que patia.

Hasta finales del siglo XIV el Call Judío de Barcelona era el lugar donde residían los judíos barceloneses que eran el 15 % de la población de Barcelona. Hoy día podemos recorrer el antiguo Call y descubrir elementos como el que sale en este vídeo.El texto de esta lápida dice: "Fundación Pía de Samuel Ha-Sardí: su luz vivirá por siempre". Aunque la que vemos ahora en la calle de Marlet no es la pieza original sino una copia en poliester y polvo de mármol ya que la pieza original fue retirada por las agresiones que sufría.
El vídeo és del dia 31 de maig de 2008 però aquesta foto és d'avui 18 de gener de 2009. Les conclusions les deixo per a vosaltres.
El vídeo es del día 31 de mayo de 2008 pero esta foto es de hoy 18 de enero de 2009. Las conclusiones las dejo para vosotros.