9 de juny 2012

El problema espanyol (XVIII)

El problema espanyol (XVIII)


Espanya ens roba

Per molt que al diputat neolerrouxista Jorge Cañas no li agradi que es digui, la realitat és la que és, i ni ho poden negar ni ho poden disfressar amb eufemismes estúpids. Aquesta setmana hem conegut dos fets:


-Jordi (Ametlla del Vallès): va denunciar a RAC1 que Hisenda li deu 1500 € de la declaració de l’any passat en concepte de devolució. Jordi va reclamar un munt de vegades el pagament d’aquests diners sense que Hisenda no només no li fes cap cas sinó que Hisenda li va enviar una carta reclamant-li 3800 €. Jordi descobreix a través del seu gestor que Hisenda va multiplicar per dos els seus ingressos. Jordi presenta tres recursos que li són desestimats encara que Hisenda reconeix que ha comés un error. Jordi presenta un recurs al defensor del contribuent que pot trigar de dos a quatre anys a resoldre el recurs. Mentrestant Hisenda es queda 6600 € d’en Jordi durant almenys dos anys.


-Descobrim que Hisenda realitza el doble d’inspeccions a Catalunya que a Madrid i sis vegades més a Catalunya que a Andalusia. L’any 2008 l’Estat va obtenir a Catalunya 311 milions d’euros, a Madrid 155 milions d’euros i a Andalusia 55 milions d’euros. Vull recordar que Andalusia té un milió més d’habitants que Catalunya. De les declaracions amb dret a devolució d’aquest any, a data d’1 de juny Hisenda ja ha tornat el 65% a Madrid, el 64% a Andalusia i el 58% a Catalunya.


Se’ns rifen sense cap vergonya.


















El problema español (XVIII)

España nos roba


Por mucho que el diputado neolerrouxista Jorge Cañas no le guste que se diga, la realidad es la que es, y ni lo pueden negar ni lo pueden disfrazar con eufemismos estúpidos. Esta semana hemos conocido dos hechos:


-Jordi (Ametlla del Vallès): denunció a RAC1 que Hacienda le debe € 1.500 de la declaración del año pasado en concepto de devolución. Jordi reclamó un montón de veces el pago de ese dinero sin que Hacienda no sólo no le hiciera ningún caso sino que Hacienda le envió una carta reclamándole € 3.800. Jordi descubre a través de su gestor que Hacienda multiplicó por dos sus ingresos. Jordi presenta tres recursos que le son desestimados aunque Hacienda reconoce que ha cometido un error. Jordi presenta un recurso al defensor del contribuyente que puede tardar de dos a cuatro años en resolver el recurso. Mientras Hacienda se queda € 6.600 de Jordi durante al menos dos años.


-Descubrimos que Hacienda realiza el doble de inspecciones en Cataluña que en Madrid y seis veces más en Cataluña que en Andalucía. En 2008 el Estado obtuvo en Cataluña 311 millones de euros, en Madrid 155 millones de euros y en Andalucía 55 millones de euros. Quiero recordar que Andalucía tiene un millón más de habitantes que Cataluña. De las declaraciones con derecho a devolución de este año, a fecha de 1 de junio Hacienda ya ha devuelto el 65% en Madrid, el 64% en Andalucía y el 58% en Cataluña. Se nos rifan sin ninguna vergüenza.