22 de juny 2012

Notícies d’Israel del 15 al 19 de juny

Notícies d’Israel del 15 al 19 de juny 

Una jueva demana ser rescatada de Síria 

Va néixer jueva i israeliana, fa 35 anys durant la Primera Guerra del Líban, servint ella al Tzáhal va conèixer un soldat libanès del Tzadal i se’n va enamorar, va convertir-se a l’Islam, va casar-se i se’n va anar amb el seu marit a Síria. Ara, aquesta dona de 61 anys demana que l’Estat d’Israel la rescati a ella, els seus fills i el seu marit després que fossin colpejats durant una manifestació d’opositors a Asad. A Síria ningú sap que va néixer jueva, ella i la seva família musulmana ho han amagat per por.

A tot Síria viuen només 15 jueus, tots viuen a Damasc. La única sinagoga té com a protecció una foto de Bashar enganxada a l’Aharon hakodesh, el moble que serveix de receptacle per a la Torà, i té una guàrdia permanent de soldats que protegeixen la sinagoga de la destrucció a mans dels veïns.

El règim sirià continua aferrat al poder i emprant la força de les armes per aconseguir mantenir-se al poder, a diferència dels seus homòlegs dictadors de l’Orient Mitjà ja derrocats. 

Activistes propalestins continuen intentant impedir el concert de Serrat i Sabina a Tel Aviv 

Els propalestins continuen provant d’impedir el concert de Serrat i Sabina a Tel Aviv, demanen als dos cantants que boicotegin a Israel negant-se a cantar en aquest país, els propalestins exposen en un vídeo de tres minuts sobre les conseqüències de la ocupació israeliana a Cisjordània i demanen que boicotegin Israel perquè “viola sistemàticament el dret internacional i els drets del poble palestí”. Mentre aquests cretins deien això els seus amics terroristes anaven llançant míssils contra Israel, i ells callats, els projectils dels terroristes de Hamàs no violen els drets civils dels israelians o potser aquests amics de Hamàs consideren que els israelians no tenen dret a viure?. En aquest grup d’amics de Hamàs que demanen el boicot contra Israel hi ha espanyols, palestins, cooperants de diverses nacionalitats i israelians (àrabs de nacionalitat israeliana, potser?), també afirmen que els israelians “roben una terra que no els pertany”, “espolia els recursos naturals (dels palestins), “creen un sistema de controls militars que fa la mobilitat impossible” i “expulsa els palestins de Jerusalem est”. Anem a pams. Si dels palestins depengués tot el territori que és Israel se’ls hauria de donar a ells, és refereixen a aquesta terra, potser caldrà recordar-los que les Nacions Unides els van concedir un Estat i que ells van renunciar-hi. A quins recursos naturals es refereixen?. L’únic “recurs natural” dels territoris palestins són els terroristes i els terroristes suïcides i són ells els que els “exporten” o intenten exportar a Israel. Israel és un país avançat i democràtic envoltat de bàrbars fanàtics. És veritat, Israel és un país amb uns nivells de seguretat molts estrictes, aquests controls que dificulten la mobilitat dels palestins dificulten la mobilitat de tots els palestins i així s’han evitat molts atemptats terroristes duts a terme per terroristes palestins que en altres èpoques amb controls laxos havien causat la mort de milers d’israelians. Tota aquesta campanya de boicot contra Israel es fa sota el lema “ens sobren motius” i usen un tema de Serrat. Quins motius els sobren per col·laborar amb la propaganda de Hamàs?. Molt senzill, Rescop, una de les organitzacions que impulsa aquest boicot contra Israel és una organització amb vincles amb Hamàs. Mentre ells demanen el boicot contra Israel els seus socis de Hamàs van llançant projectils contra Israel. El boicot s’ha de fer contra els palestins mentre segueixin donant suport a les seves organitzacions terroristes, i boicotejar a qualsevol organització o persona que demani el boicot contra Israel o col·labori amb organitzacions palestines o propalestines. 

Els Germans Musulmans demanen a Hamàs que ataqui Israel 

Els coets que van caure a prop d’Uvdà i Mitzpé Ramón, al sud del Neguev van ser disparats per Hamàs a petició dels Germans Musulmans egipcis. Els coets Grad van ser llançats per una unitat de beduins des de la Península del Sinaí que va actuar sota les ordres de Hamàs però aquesta iniciativa no va partir de Hamàs sinó dels Germans Musulmans que volien un incident de cara a la segona volta de les eleccions presidencials egípcies. Els Germans Musulmans han intentat aparèixer públicament com a moderats, especialment de cara a la opinió pública internacional i a la diplomàcia però durant la campanya electoral han parlat “d’alliberar Jerusalem” i crear els “Estats Units d’Aràbia” amb Jerusalem com a capital. Segons els Germans Musulmans “la nostra capital no serà ni La Meca, ni Medina sinó Jerusalem, milions de shahids (màrtirs) marxaran cap a la ciutat (de Jerusalem)”. Israel està en un greu perill, els dictadors caiguts o a punt de caure en alguns dels països veïns eren uns tirans sanguinaris però acabarem enyorant-los perquè els que estan prenent el poder en aquests països són uns fanàtics islàmics i terroristes. 

Un míssil Grad llançat des d’Egipte impacta al sud d’Israel 

Un míssil Grad llançat des del territori egipci va impactar a la ruta que porta fins a Eilat, al sud d’Israel, a prop de la frontera amb Jordània. Les autoritats egípcies neguen que el míssil Grad fos disparat des del territori egipci i afirmen que “és una altra provocació sionista per a influir en el resultat de les eleccions (egípcies)”. Convé llegir aquesta i l’anterior notícia. Els Germans Musulmans demanen a Hamàs que ataqui Israel per poder aconseguir influir en els resultats electorals, i després acusen a Israel de voler influir en les eleccions egípcies havent llançat el míssil ells mateixos contra el seu propi territori. És evident que els Germans Musulmans volen jugar la carta israeliana per aconseguir un resultat que els doni el poder. 

Un camioner israelià mata dos lladres palestins 

Un camioner israelià va matar dos lladres palestins. No està clar si els dos palestins pretenien robar-li el camió o segrestar el camioner israelià. El camioner va dirigir-se al sud del Mont Hebron (Cisjordània) per prestar els seus serveis. Allà va ser atacat pels palestins Anwar Jalil Abed Rabo, de 35 anys, Naim Mohamed Nayar, de 32 anys i un tercer individu sense identificar. 

Nena palestina de dos anys mor per l’impacte d’un míssil 

Una nena palestina de dos anys de la Franja de Gaza ha mort quan un míssil va impactar contra la seva casa. Els palestins acusaven a la Força Aèria Israeliana d’haver atacat la casa però la Força Aèria Israeliana no va realitzar cap bombardeig en aquella zona des del migdia. Els testimonis (palestins) van dir que un coet israelià va impactar contra la casa on vivia la nena i que l’explosió va matar aquesta nena i ferides al seu germà de tres anys. Les mateixes fonts diuen que un grup de terroristes provaven de disparar coets des de la mateixa zona on va produir-se l’impacte que va matar la nena. Un avió no pilotat sobrevolava la zona. El coet va impactar conta la casa sense tocar cap dels terroristes que van fugir de la zona. El Tzáhal ha negat haver disparat cap míssil: “No hi ha hagut cap atac aeri a Gaza des del migdia [...]. L’últim fou contra un milicià a Dir El Balah, al centre de Gaza” on van ferir el milicià. “La investigació inicial dels fets suggereix que l’accident s’origina per un coet erràtic palestí i no per l’activitat de l’Exèrcit (israelià)”. En aquesta nova onada de llançament de coets contra Israel han mort sis terroristes palestins i la nena de dos anys, i han estat ferides onze persones més. Els terroristes palestins han llançat en aquest temps uns 40 coets contra Israel, la meitat dels quals els han llençat membres de Hamàs.

Israelià assassinat per una cèl·lula terrorista infiltrada des d’Egipte 

Una cèl·lula terrorista va infiltrar-se a Israel des de la Península del Sinaí (Egipte) i cap a les 6 del matí van fer explotar una càrrega explosiva i van disparar un míssil RPG contra uns obrers que estaven construint una tanca fronterera. En aquest enfrontament va morir un civil israelià. Una unitat de la Brigada Golani va arribar immediatament a la zona i va mantenir un intercanvi breu de trets amb els terroristes matant un dels terroristes, després van trobar un segon terrorista que havia estat abatut també i que portava explosius. Van trobar petjades que podrien indicar que hi havia algun terrorista més, i van posar la zona en emergència demanant a la gent que es quedés a les seves cases i van ser tancades les escoles mentre el Tzáhal busca 3 o 4 individus més. Un portaveu del Tzáhal va dir que “tot va començar quan una cèl·lula de terroristes va entrar a través d’Egipte a Israel en una zona on no n’hi ha tanca. Els terroristes van disparar contra treballadors que la construeixen, tant amb focs de metralladores com llançagranades [...] Sabem que dos dels terroristes van morir i que probablement entre tres o quatre més estiguin al territori israelià i provem de trobar-los”. 

La Força Aèria Israeliana va abatre dos terroristes 

Dos terroristes de la Gihad Islàmica van ser abatuts al nord de la Franja de Gaza per la Força Aèria Israeliana. Els dos terroristes viatjaven en una moto a prop de la ciutat de Beit Hanún quan van ser atacats amb un míssil. Un portaveu del Tzáhal va informar que els terroristes abatuts eren una cèl·lula de franctiradors i que aquest atac no tenia cap relació amb els fets succeïts a la frontera entre Israel i Egipte. 

Israel desplaça els tancs a prop de la frontera egípcia 

Després de l’atac d’una cèl·lula terrorista contra els treballadors que estaven construint la tanca a la frontera amb Egipte on va morir el civil israelià de 36 anys Said Phashphashe el Tzáhal ha decidit traslladar els tancs fins a la frontera malgrat que el Tractat de Pau amb Egipte ho prohibeix, encara que Israel va arribar a un acord amb Egipte per poder enviar tancs a aquesta zona. Segons el diari Yediot Aharonot els israelians van arribar a un acord per traslladar 20 tancs fins a la zona fronterera per protegir les forces egípcies dels atacs dels beduins. El coronel Tal Harmoni, comandant de la Brigada Sud de la Divisió de Gaza va reconèixer que estan en una carrera contrarellotge per tancar la frontera: “Hem de segellar la frontera l’abans possible per prevenir exactament aquesta mena d’atacs”, el resultat “podria haver estat molt pitjor – un atac de gran escala fou previngut”. 

17 míssils van esclatar en el sud d'Israel 

17 míssils, dels quals 10 eren Grad, van ser llançats des de Gaza i van impacta en zones obertes del Consell Regional Eshkol (Israel). Malgrat que un dels míssils va esclatar a prop d’un grup de rastrejadors no hi ha hagut cap ferit ni danys materials. Immediatament després la Força Aèria Israeliana va atacar diversos objectius a la Franja de Gaza on va resultar ferit un palestí que circulava en una moto i que va ser atacat amb un míssil.

13 dels 17 míssils van ser llançats en el termini d’una hora. Les Brigades Izz al-Din al-Kassam, braç armat de la organització terrorista Hamàs va reivindicar els atacs. 

Els terroristes palestins ja han disparat 120 míssils contra Israel 

Les organitzacions terroristes palestines han llançat 120 míssils des del 18 de juny i alhora Hamàs anuncia una treva que ells condicionen a que Israel deixi de respondre als atacs. Israel ha deixat de respondre des de la matinada d’ahir. Els terroristes de Hamàs diuen que “en resposta als esforços egipcis, nosaltres i la resistència armada anunciem el nostre compromís d’aturar aquesta ronda de confrontació si la ocupació atura la seva agressió”. Quina poca vergonya, quin cinisme tenen els terroristes de Hamàs. Llancen 120 míssils contra Israel i diuen que deixaran de fer-ho si Israel no els ataca més. 

Moren dos terroristes de Hamàs en esfondrar-se un túnel a Gaza 

Els terroristes de Hamàs Mohamed al-Jaldi i Saed Albeik van morir quan es va esfondrar el túnel on estaven en una zona del nord de Gaza a prop de la frontera amb Israel. Els cossos dels dos terroristes van ser extrets del túnel pels equips de rescat i els van traslladar a l’hospital Kamal Odwan.

El tunel havia quedat molt afectat pels durs bombardejos que la Força Aèria Israeliana va fer a la zona. Aquests túnels són emprats pels terroristes per amagar-se després de realitzar un llançament de coets contra Israel. Altres túnels serveixen per introduir armes i missils a Gaza o com amagatalls per les armes. 

La treva que tant anuncia Hamàs no és complida per cap dels grups terroristes que es mouen per Gaza, començant per Hamàs.

















Noticias de Israel del 15 al 19 de junio 

Una judía pide ser rescatada de Siria 

Nació judía e israelí, hace 35 años durante la Primera Guerra del Líbano, sirviendo ella en el Tzahal conoció un soldado libanés del Tzadal y se enamoró, se convirtió al Islam, se casó y se fue con su marido en Siria. Ahora, esta mujer de 61 años pide que el Estado de Israel que la rescate a ella, sus hijos y su marido después de que fueran golpeados durante una manifestación de opositores a Asad. En Siria nadie sabe que nació judía, ella y su familia musulmana lo han escondido por miedo.

En toda Siria viven sólo 15 judíos, todos viven en Damasco. La única sinagoga tiene como protección una foto de Bashar pegada al Aarón hakodesh, el mueble que sirve de receptáculo para la Torá, y tiene una guardia permanente de soldados que protegen la sinagoga de la destrucción a manos de los vecinos.

El régimen sirio continúa aferrado al poder y utilizando la fuerza de las armas para conseguir mantenerse en el poder, a diferencia de sus homólogos dictadores de Oriente Medio ya derribados. 

Activistas propalestinos continúan intentando impedir el concierto de Serrat y Sabina en Tel Aviv 

Los propalestinos continúan intentando impedir el concierto de Serrat y Sabina en Tel Aviv, piden a los dos cantantes que boicoteen a Israel negándose a cantar en este país, los propalestinos exponen en un vídeo de tres minutos sobre las consecuencias de la ocupación israelí en Cisjordania y piden que boicoteen a Israel para que "viola sistemáticamente el derecho internacional y los derechos del pueblo palestino". Mientras estos cretinos decían eso sus amigos terroristas iban lanzando misiles contra Israel, y ellos callados, ¿los proyectiles de los terroristas de Hamás no violan los derechos civiles de los israelíes o quizás estos amigos de Hamás consideran que los israelíes no tienen derecho a vivir?. En este grupo de amigos de Hamás que piden el boicot contra Israel hay españoles, palestinos, cooperantes de diversas nacionalidades e israelíes (árabes de nacionalidad israelí, ¿quizás?), También afirman que los israelíes "roban una tierra que no les pertenece" , "expolia los recursos naturales (los palestinos)," crean un sistema de controles militares que hace la movilidad imposible "y" expulsa a los palestinos de Jerusalén este ". Vayamos por partes. Si los palestinos dependiera todo el territorio que es Israel se les debería dar a ellos, es refieren a esta tierra, quizás habrá que recordarles que las Naciones Unidas les concedieron un Estado y que ellos renunciaron a él. ¿A qué recursos naturales se refieren?. El único "recurso natural" de los territorios palestinos son los terroristas y los terroristas suicidas y son ellos los que los "exportan" o intentan exportarlos a Israel. Israel es un país avanzado y democrático rodeado de bárbaros fanáticos. Es verdad, Israel es un país con unos niveles de seguridad muchos estrictos, estos controles que dificultan la movilidad de los palestinos dificultan la movilidad de todos los palestinos y así se han evitado muchos atentados terroristas llevados a cabo por terroristas palestinos que en otras épocas con controles laxos habían causado la muerte de miles de israelíes. Toda esta campaña de boicot contra Israel se hace bajo el lema "nos sobran motivos" y usan un tema de Serrat. ¿Qué motivos les sobran para colaborar con la propaganda de Hamás?. Muy sencillo, Rescop, una de las organizaciones que impulsa este boicot contra Israel es una organización con vínculos con Hamás. Mientras ellos piden el boicot contra Israel, sus socios de Hamás lanzan proyectiles contra Israel. El boicot se debe hacer contra los palestinos mientras sigan apoyando a sus organizaciones terroristas, y boicotear a cualquier organización o persona que pida el boicot contra Israel o colabore con organizaciones palestinas o propalestinas. 

Los Hermanos Musulmanes piden a Hamás que ataque Israel 

Los cohetes que cayeron cerca de Uvdà y Mitzpe Ramon, en el sur del Neguev fueron disparados por Hamás a petición de los Hermanos Musulmanes egipcios. Los cohetes Grad fueron lanzados por una unidad de beduinos desde la Península del Sinaí que actuó bajo las órdenes de Hamás pero esta iniciativa no partió de Hamas sino de los Hermanos Musulmanes que querían un incidente de cara a la segunda vuelta de las elecciones presidenciales egipcias. Los Hermanos Musulmanes han intentado aparecer públicamente como moderados, especialmente de cara a la opinión pública internacional y la diplomacia pero durante la campaña electoral han hablado de "liberar Jerusalén" y crear los "Estados Unidos de Arabia" con Jerusalén como capital . Según los Hermanos Musulmanes "nuestra capital no será ni La Meca, ni Medina sino Jerusalén, millones de Shahid (mártires) marcharán hacia la ciudad (de Jerusalén)". Israel está en un grave peligro, los dictadores caídos o a punto de caer en algunos de los países vecinos eran unos tiranos sanguinarios pero acabaremos añorándolos porque los que están tomando el poder en estos países son unos fanáticos islámicos y terroristas. 

Un misil Grad lanzado desde Egipto impacta el sur de Israel 

Un misil Grad lanzado desde el territorio egipcio impactó en la ruta que lleva hasta Eilat, al sur de Israel, cerca de la frontera con Jordania. Las autoridades egipcias niegan que el misil Grad fuera disparado desde el territorio egipcio y afirman que "es otra provocación sionista para influir en el resultado de las elecciones (egipcias)". Conviene leer esta y la anterior noticia. Los Hermanos Musulmanes piden a Hamás que ataque Israel para poder conseguir influir en los resultados electorales, y luego acusan a Israel de querer influir en las elecciones egipcias habiendo lanzado el misil ellos mismos contra su propio territorio. Es evidente que los Hermanos Musulmanes quieren jugar la carta israelí para conseguir un resultado que les dé el poder. 

Un camionero israelí mata a dos ladrones palestinos 

Un camionero israelí mató a dos ladrones palestinos. No está claro si los dos palestinos pretendían robarle el camión o secuestrar el camionero israelí. El camionero se dirigió al sur del Monte Hebrón (Cisjordania) para prestar sus servicios. Allí fue atacado por los palestinos Anwar Jalil Abed Rabo, de 35 años, Naim Mohamed Nayar, de 32 años y un tercer individuo sin identificar. 

Niña palestina de dos años muere por el impacto de un misil 

Una niña palestina de dos años de la Franja de Gaza ha muerto cuando un misil impactó contra su casa. Los palestinos acusaban a la Fuerza Aérea Israelí de haber atacado la casa pero la Fuerza Aérea Israelí no realizó ningún bombardeo en esa zona desde el mediodía. Los testigos (palestinos) dijeron que un cohete israelí impactó contra la casa donde vivía la niña y que la explosión mató esta niña y heridas a su hermano de tres años. Las mismas fuentes dicen que un grupo de terroristas intentaban disparar cohetes desde la misma zona donde se produjo el impacto que mató a la niña. Un avión no pilotado sobrevolaba la zona. El cohete impactó cuenta la casa sin tocar ninguno de los terroristas que huyeron de la zona. El Tzahal ha negado haber disparado ningún misil: "No ha habido ningún ataque aéreo en Gaza desde el mediodía [...]. El último fue contra un miliciano a Decir El Balah, en el centro de Gaza "donde hirieron al miliciano. "La investigación inicial de los hechos sugiere que el accidente se origina por un cohete errático palestino y no por la actividad del Ejército (israelí)". En esta nueva oleada de lanzamiento de cohetes contra Israel han muerto seis terroristas palestinos y la niña de dos años, y han sido heridas once personas más. Los terroristas palestinos han lanzado en este tiempo unos 40 cohetes contra Israel, la mitad de los cuales los han tirado miembros de Hamás.

Israelí asesinado por una célula terrorista infiltrada desde Egipto 

Una célula terrorista infiltrarse en Israel desde la Península del Sinaí (Egipto) y hacia las 6 de la mañana hicieron explotar una carga explosiva y dispararon un misil RPG contra unos obreros que estaban construyendo una valla fronteriza. En este enfrentamiento murió un civil israelí. Una unidad de la Brigada Golani llegó inmediatamente a la zona y mantuvo un intercambio breve de disparos con los terroristas matando uno de los terroristas, después encontraron un segundo terrorista que había sido abatido también y que llevaba explosivos. Encontraron huellas que podrían indicar que había algún terrorista más, y pusieron la zona en emergencia pidiendo a la gente que se quedara en sus casas y fueron cerradas las escuelas mientras el Tzahal busca 3 o 4 individuos más. Un portavoz del Tzahal dijo que "todo empezó cuando una célula de terroristas entró a través de Egipto a Israel en una zona donde no hay valla. Los terroristas dispararon contra trabajadores que la construyen, tanto con fuego de ametralladoras como lanzagranadas [...] Sabemos que dos de los terroristas murieron y que probablemente entre tres o cuatro más estén en el territorio israelí y tratamos de encontrarlos ". 

La Fuerza Aérea Israelí abatió dos terroristas 

Dos terroristas de la Yihad Islámica fueron abatidos en el norte de la Franja de Gaza por la Fuerza Aérea Israelí. Los dos terroristas viajaban en una moto cerca de la ciudad de Beit Hanun cuando fueron atacados con un misil. Un portavoz del Tzahal informó que los terroristas abatidos eran una célula de francotiradores y que este ataque no tenía ninguna relación con los hechos sucedidos en la frontera entre Israel y Egipto. 

Israel desplaza a los tanques cerca de la frontera egipcia 

Tras el ataque de una célula terrorista contra los trabajadores que estaban construyendo la valla en la frontera con Egipto donde murió el civil israelí de 36 años Said Phashphashe el Tzahal ha decidido trasladar los tanques hasta la frontera pese a que el Tratado de Paz con Egipto lo prohíbe, aunque Israel llegó a un acuerdo con Egipto para poder enviar tanques a esta zona. Según el diario Yediot Aharonot los israelíes llegaron a un acuerdo para trasladar 20 tanques hasta la zona fronteriza para proteger las fuerzas egipcias de los ataques de los beduinos. El coronel Tal Harmoni, comandante de la Brigada Sur de la División de Gaza reconoció que están en una carrera contrarreloj para cerrar la frontera: "Tenemos que sellar la frontera lo antes posible para prevenir exactamente este tipo de ataques", el resultado "podría haber sido mucho peor - un ataque de gran escala fue prevenido".

17 misiles estallaron en el sur de Israel 

17 misiles, de los cuales 10 eran Grad, fueron lanzados desde Gaza y impacta en zonas abiertas del Consejo Regional Eshkol (Israel). A pesar de que uno de los misiles estalló cerca de un grupo de rastreadores no ha habido ningún herido ni daños materiales. Inmediatamente después la Fuerza Aérea Israelí atacó varios objetivos en la Franja de Gaza donde resultó herido un palestino que circulaba en una moto y que fue atacado con un misil.

13 de los 17 misiles fueron lanzados en el plazo de una hora. Las Brigadas Izz al-Din al-Kassam, brazo armado de la organización terrorista Hamás reivindicó los ataques.

Los terroristas palestinos ya han disparado 120 misiles contra Israel 

Las organizaciones terroristas palestinas han lanzado 120 misiles desde el 18 de junio y a la vez Hamás anuncia una tregua que ellos condicionan a que Israel deje de responder a los ataques. Israel ha dejado de responder desde la madrugada de ayer. Los terroristas de Hamás dicen que "en respuesta a los esfuerzos egipcios, nosotros y la resistencia armada anunciamos nuestro compromiso de detener esta ronda de confrontación si la ocupación detiene su agresión". Qué poca vergüenza, qué cinismo tienen los terroristas de Hamás. Lanzan 120 misiles contra Israel y dicen que dejarán de hacerlo si Israel no les ataca más. 

Mueren dos terroristas de Hamás en derrumbarse un túnel en Gaza 

Los terroristas de Hamás Mohamed al Jaldo y Saed Albeik murieron cuando se derrumbó el túnel donde estaban en una zona del norte de Gaza cerca de la frontera con Israel. Los cuerpos de los dos terroristas fueron extraídos del túnel por los equipos de rescate y los trasladaron al hospital Kamal Odwan.
El túnel había quedado muy afectado por los duros bombardeos que la Fuerza Aérea Israelí hizo en la zona. Estos túneles son utilizados por los terroristas para esconderse después de realizar un lanzamiento de cohetes contra Israel. Otros túneles sirven para introducir armas y misiles en Gaza o como escondites para las armas.
La tregua que tanto anuncia Hamás no es cumplida por ninguno de los grupos terroristas que se mueven por Gaza, empezando por Hamás.

4 comentaris:

Patric ha dit...

Creo que las noticias acerca de Israel en estos últimos días son bastante activas..es curioso el caso de la mujer israelí que se enamoró de un soldado libanés del Tzahal, siendo ambos soldados y que se convirtió al Islam y que se fueron a vivir a Siria, lo encuentro rarísimo..!
Me llama la atención la cantidad de misiles y cohetes que se han lanzado en distintos lugares, y tal vez no debería llamarme la atención cuando en estos momentos hay tan cruenta guerra en Siria.. Tendremos una guerra en el medio oriente declarada en todos esos países..? Al parecer ya no importan mucho las razones de una guerra en el medio oriente..

Jaume C. i B. ha dit...

Yo también pero tampoco creo que haya sido un caso único lo de esta mujer, aunque lo que debe ser complicado para ella es vivir en un país que está oficialmente en guerra con el suyo.
Desde el momento que publiqué la noticia la cifra ha seguido aumentando, pero es el cinismo de Hamás que declara una tregua mientras sigue lanzando cohetes contra Israel y dice que es Israel quien debe dejar de atacarles.
Tal y como se están poniendo las cosas en esa zona del mundo me temo que habrá una guerra, conviene que Occidente apoye a Israel y convendría que el golpe contra el aparato militar de todos los países árabes fuera tan duro que les costara muchos años recuperarse.

Patric ha dit...

De acuerdo pero creo no es un caso común..es cierto que el amor es algo que a veces no puede ser evitado..y en este caso debe haber sido así para atreverse a vivir en un país que está en guerra con su país..La verdad no se que va a suceder. Hoy día leí en las noticias que Bashar Al-Assad dijo que su país estaba realmente en estado de guerra.

Jaume C. i B. ha dit...

Bashar cree que esto es como la revuelta que aplastó su padre sin contemplaciones y no se percata que ésto es algo muy diferente. En la revuelta contra Bashar no solo es el pueblo sirio contra su dictador, hay varios bandos, y algunos esperan derrocar a Bashar no para implantar una democracia si no para implantar una teocracia.