4 de juny 2012

Al rei comença a preocupar-li que el declarin persona non grata


Al rei comença a preocupar-li que el declarin persona non grata



L’Ajuntament de Ripoll s’ha afegit al creixent nombre de municipis catalans que han declarat persona non grata el rei d’Espanya Joan Carles I. Sembla que això comença a preocupar la Casa Reial que ja s’ha posat en contacte amb l’Ajuntament de Ripoll per conèixer les raons per les quals l’han declarat persona non grata i quins grups municipals han votat aquesta proposta. El primer municipi va ser Berga però ja s’hi ha afegit Arenys de Mar, Arenys de Munt, Sant Celoni i Molins de Rei, i ara Ripoll, en canvi la proposta ha fracassat a Santa Perpètua de la Mogoda i Mollet del Vallès. Pròximament veurem com altres municipis s’hi afegeixen a la llista de municipis que declaren el monarca espanyol com persona non grata perquè regidors d’ERC de diversos municipis ja s’han interessat per la proposta antimonàrquica berguedana.

Potser el rei hauria d’examinar tot el que envolta la família reial, des del cas Urdangarín fins al seu propi comportament.





Al rey empieza a preocuparle que lo declaren persona non grata



El Ayuntamiento de Ripoll se ha añadido al creciente número de municipios catalanes que han declarado persona non grata al rey de España Juan Carlos I. Parece que esto empieza a preocupar a la Casa Real que ya se ha puesto en contacto con el Ayuntamiento de Ripoll para conocer las razones por las que la han declarado persona non grata y qué grupos municipales han votado esta propuesta. El primer municipio fue Berga pero ya se han añadido Arenys de Mar, Arenys de Munt, Sant Celoni y Molins de Rei, y ahora Ripoll, en cambio la propuesta ha fracasado en Santa Perpètua de la Mogoda y Mollet del Vallès. Próximamente veremos cómo otros municipios se añaden a la lista de municipios que declaran el monarca español como persona non grata por concejales de ERC de varios municipios ya se han interesado por la propuesta antimonárquica bergadana. Quizás el rey debería examinar todo lo que rodea a la familia real, desde el caso Urdangarín hasta su propio comportamiento.