28 de març 2012

El japonés errant

El japonés errant


La llegenda de l'holandés errant explica que un capità holandés va ofendre Déu i Déu el va condemnar a ell i la seva tripulació a navegar per la resta de l'eternitat. Trobar-se amb el barco de l'holandés errant no era una visió agradable i algunes llegendes afirmen que era un mal auguri trobar-se'l. Però això és una llegenda i en canvi la notícia que ara citaré és certa.

Un vaixell de pesca japonés que va ser arrossegat fa un any pel tsunami ha sigut trobat prop de les costes del Canadà. El vaixell ha anat navegant a la deriva durant un any i en tot aquest temps cap altre vaixell sembla haver-lo vist. Les autoritats canadenques estan controlant el vaixell per a esbrinar si hi ha fuites de combustible. Descartat que sigui un risc pel medi ambient les autoritats si que advertixen que és un risc per a la navegació.



El japonés errante

La leyenda del holandés errante explica que un capitán holandés ofendió a Dios y Dios le condenó a él y su tripulación a navegar el resto de la eternidad. Encontrarse con el barco del holandés errante no era una visión agradable y algunas leyendas afirman que era un mal augurio encontrárselo. Pero eso es una leyenda y en cambio la noticia que ahora citaré es cierta.

Un barco de pesca japonés que fue arrastrado hace un año por el tsunami ha sido encontrado cerca de las costas del Canadá. El barco ha ido navegando a la deriva durante un año y en todo este tiempo ningún otro barco parece haberlo visto. Las autoridades canadienses están controlando el barco para averiguar si hay fugas de combustible. Descartado que sea un riesgo por el medio ambiente las autoridades si que advierten que es un riesgo para la navegación.

2 comentaris:

Patric ha dit...

Me parece sorprendente...!

Jaume C. i B. ha dit...

Sorprende que durante un año ese barco ha estado paseándose a la deriva sin que nadie lo haya visto.