30 de març 2012

Els drets de les dones (segons els homes)

Els drets de les dones (segons els homes)
Com a home reconec que algunes vegades alguns co-gèneres m’avergonyeixen. Un ministre de Justícia espanyol definint com són les dones autèntiques i un clergue islàmic que emet una fàtua recomanant les dones que es masturbin usant verdures i altres objectes.
Les dones autèntiques
El ministre de Justícia del Govern de les Espanyes Alberto Ruíz Gallardón ha dit: “Una dona que s’enfronta al gravíssim conflicte de decidir si interromp o no el seu embaràs tingui una resposta per part dels poders públics que arribi molt més lluny de dir-li que està despenalitzat, m’oblido del teu problema, la llibertat de la maternitat para decidir que això és el que a les dones les fa autènticament dones.”
És a dir, que fins que una dona no es quedi embarassada no li donaran el carnet de dona?. I llavors que seran les dones que no arribin a quedar-se embarassades o fins que no es quedin embarassades?. Si una dona no és una “dona autèntica” fins que no sigui mare, vol dir el senyor ministre que aquestes dones són homes?. Llavors tenir relacions sexuals amb aquestes dones que no són encara “dones autèntiques” es tenir relacions sexuals homosexuals?. Considerant que des del punt de vista del PP l’homosexualitat és una malaltia, vol dir que estem tots malalts?. Que li han fet a Ruíz Gallardón?. Abans era un dels pocs del PP al qual encara se’l podia escoltar, s’ha tornat un carca, l’han abduït des de la caverna, li han rentat el cervell els de la secta carpetovetònica.
Masturbació amb verdures
Abdelbari Zamzami, un xeic del Marroc ha emès una fàtua autoritzant les dones a masturbar-se usant pastanagues, ampolles o fins al mànec d'un morter. Aquest imam creu que això evitarà que les dones pequin tenint relacions extramatrimonials.
Aquest xeic no és la primera vegada que emet fàtues polèmiques. En una altra fàtua autoritzava la necrofília restringint-la a que el marit tingués relacions amb la seva dona difunta. El ministre marroquí d’Assumptes Islàmiques Ahmed Taufiq es va veure obligat a intervenir en aquest assumpte després que un diputat l’interpel•lés sobre el caòtic caràcter de l’emissió de fàtues al Marroc dient que la fàtua del xeic de Zamzami només és una “opinió personal”. El xeic Zamzami s’ha defensat dient que està sorprès per les crítiques contra la seva fàtua i ha respost que ell no ha estat el primer estudiós musulmà que ha dissertat sobre la masturbació. Aquesta fàtua “no és d’obligat compliment”, segons Zamzami, només és per a la persona que ho necessiti i està pensada per a les dones que tenen dificultats per a casar-se. Aquesta fàtua ha provocat les ires d’alguns sectors conservadors però també ha servit als humoristes per dibuixar caricatures fent referència a la fàtua de la masturbació femenina. M’imagino la portada de El Jueves si sortís un bisbe de la Conferència Episcopal espanyola defensant la masturbació femenina, però en aquest cas cal tenir molta imaginació, quasi ciència ficció, un bisbe espanyol defensant la masturbació amb pastanagues?. Abans es gelarà a l’infern em sembla. També ha estat criticat per un xeic de tendència salafista, Mohamed Fizazi que ha dit que “aquesta fàtua és una bogeria i suposa un menyspreu per la sacralitat de les fàtues. Podria haver emès la seva fàtua en privat a una dona, sense necessitat de fer-la pública; així s’ha posat en ridícul”.

 








Vídeo: LES DONES AUTÈNTIQUES SEGONS ALBERTO RUÍZ GALLARDÓN







Los derechos de las mujeres (según los hombres)
Como hombre reconozco que algunas veces algunos co-géneros me avergüenzan. Un ministro de Justicia español definiendo como son las mujeres auténticas y un clérigo islámico que emite una fatua recomendando las mujeres que se masturban usando verduras y otros objetos.
Las mujeres auténticas
El ministro de Justicia del Gobierno de las Españas Alberto Ruíz Gallardón ha dicho: "Una mujer que se enfrenta al gravísimo conflicto de decidir si interrumpe o no su embarazo tenga una respuesta por parte de los poderes públicos que llegue mucho más lejos de decir- le que está despenalizado, me olvido de tu problema, la libertad de la maternidad para decidir que eso es lo que a las mujeres las hace auténticamente mujeres. "
Es decir, que hasta que una mujer no se quede embarazada ¿no le darán el carné de mujer?. Y entonces que ¿serán las mujeres que no lleguen a quedarse embarazadas o hasta que no se queden embarazadas?. Si una mujer no es una "mujer auténtica" hasta que no sea madre, ¿quiere decir el señor ministro que estas mujeres son hombres?. Entonces tener relaciones sexuales con esas mujeres que no son todavía "mujeres auténticas" ¿es tener relaciones sexuales homosexuales?. Considerando que desde el punto de vista del PP la homosexualidad es una enfermedad, ¿quiere decir que estamos todos enfermos?. ¿Que le han hecho a Ruíz Gallardón?. Antes era uno de los pocos del PP al que todavía se le podía escuchar, se ha vuelto un carca, lo han abducido desde la caverna, le han lavado el cerebro los de la secta carpetovetónica.
Masturbación con verduras
Abdelbari Zamzami, un jeque de Marruecos ha emitido una fatua autorizando las mujeres a masturbarse usando zanahorias, botellas o hasta el mango de un mortero. Este imán cree que esto evitará que las mujeres pequen teniendo relaciones extramatrimoniales.
Este jeque no es la primera vez que emite fatuas polémicas. En otra fatua autorizaba la necrofilia restringiendo a que el marido tuviera relaciones con su mujer fallecida. El ministro marroquí de Asuntos Islámicas Ahmed Taufiq se vio obligado a intervenir en este asunto después de que un diputado del interpelara a sobre el caótico carácter de la emisión de fatuas en Marruecos diciendo que la fatua del jeque de Zamzam sólo es una "opinión personal". El jeque Zamzam ha defendido diciendo que está sorprendido por las críticas contra su fatua y ha respondido que él no ha sido el primer estudioso musulmán que ha disertado sobre la masturbación. Esta fatua "no es de obligado cumplimiento", según Zamzam, sólo es para la persona que lo necesite y está pensada para las mujeres que tienen dificultades para casarse. Esta fatua ha provocado las iras de algunos sectores conservadores pero también ha servido a los humoristas para dibujar caricaturas haciendo referencia a la fatua de la masturbación femenina. Me imagino la portada de El Jueves si saliera un obispo de la Conferencia Episcopal española defendiendo la masturbación femenina, pero en este caso hay que tener mucha imaginación, casi ciencia ficción, ¿un obispo español defendiendo la masturbación con zanahorias?. Antes se helará el infierno me parece. También ha sido criticado por un jeque de tendencia salafista, Mohamed Fizazi que ha dicho que "esta fatua es una locura y supone un desprecio por la sacralidad de las fatuas.Podría haber emitido su fatua en privado a una mujer, sin necesidad de hacerla pública, así se ha puesto en ridículo".

2 comentaris:

Patric ha dit...

Reconozco que son extrañas las ideas que algunos hombres tienen acerca de lo que significa ser una "verdadera mujer".. Yo me quedo con la enseñanza de mi madre que me dijo cuando yo tenía 11 años, que yo era una mujer porque podía tener un hijo. Y eso es todo. Si me preguntan a mi lo que significa ser un verdadero ser humano tengo muy claro lo que yo soy.

Jaume C. i B. ha dit...

Ruíz Gallardón ha sido abducido por la secta ultra del PP, antes no hablaba como un carca.