9 de jul. 2010

Shalit, quatre anys segrestat pels terroristes de Hamas

Shalit, quatre anys segrestat pels terroristes de Hamas

Gilad Shalit és un soldat israelià que va ser capturat pels terroristes de Hamas fa quatre anys. En aquest temps la seva família ha demanat que els hi retornin sà i estalvi. La família de Shalit ha caminat durant dotze
dies amb el suport de milers d’israelians fins a Jerusalem. La família demana que el govern israelià autoritzi l’ intercanvi de Shalit per mil presos palestins tancats a presons israelianes.


Des del Parc de la Independència i davant de 15000 persones la mare
de Gilad Shalit va dir: “El retorn de Gilad reforçarà la confiança dels nostres lluitadors. No renunciarem a Gilad i no permetrem que vosaltres hi renuncieu”.


Desitjo l’alliberament del soldat però no crec que sigui gaire encertat deixar lliures a un miler de terroristes de Hamas que podrien tornar a cometre atemptats contra civils israelians, i crec que els intercanvis de
presoners han de ser equilibrats.



Shalit, cuatro años secuestrado por los terroristas de Hamas



Gilad Shalit es un soldado israelí que fue capturado por los terroristas de Hamas hace cuatro años. En este tiempo su familia ha pedido que les devuelvan sano y salvo. La familia de Shalit ha caminado durante doce días con el apoyo de miles de israelíes hasta Jerusalén. La familia pide que el gobierno israelí autorice el intercambio de Shalit por mil presos palestinos encerrados en cárceles israelíes.
Desde el Parque de la Independencia y ante 15.000 personas la madre de Gilad Shalit dijo: "El regreso de Gilad reforzará la confianza de nuestros luchadores. No renunciaremos a Gilad y no permitiremos que ustedes renuncie ".
Deseo la liberación del soldado pero no creo que sea muy acertado dejar libres a un millar de terroristas de Hamas que podrían volver a cometer atentados contra civiles israelíes, y creo que los intercambios de prisioneros deben ser equilibrados.



שליט, שנחטף על ידי מחבלים ארבע שנים של חמאס


גלעד שליט הוא חייל ישראלי בשבי החמאס לפני ארבע שנים
טרור.
בשלב זה המשפחה שלו ביקשה כי ישובו בשלום.
משפחת שליט כבר הלכו במשך 12 ימים עם תמיכה של אלפי
ישראלים עד ירושלים.
המשפחה מבקשת כי ממשלת ישראל הסמיכה את שליט תמורת אלפי
אסירים פלסטינים כלואים בבתי כלא ישראלים.

מאז גן העצמאות מול 15,000 אנשים, אמו של גלעד שליט אמר:
"חזרתו של גלעד לחזק את האמון של לוחמינו.
גלעד לא לוותר ולא מאפשרים
לך לוותר. "

אני מבקש את שחרורו של החייל אבל אני לא חושב כי הוא מאוד
מוצלח שחרור אלף מחבלי החמאס שהם עשויים לבצע פיגועים נגד אזרחים ישראלים, ואני
מאמין כי חילופי האסירים חייבת להיות מאוזנת.