16 de jul. 2010

On és Wally Rajoy?

On és Wally Rajoy?




El debat sobre l'estat de la nació” (espanyola) a Espanya

Se suposa que aquests debats serveixen per fer un resum de la situació actual i plantejar propostes però solen convertir-se en una baralla, unes vegades, i en el lloc en cada orador demostra quines són les seves qualitats. Al final d'aquests debats tot es resumeix en discutir qui ha guanyat i qui ha perdut.

Victòria per incompareixença

Cal dir, que en aquest cas, el debat espanyol l'ha guanyat Rodríguez Zapatero per incompareixença de Mariano Rajoy. Rajoy i molts dels seus companys de partit van decidir no anar a l'última sessió del debat sobre l'estat de la “nació” (espanyola). Molt probablement en el PP s'han adonat que més els valia callar per no semblar encara més desvergonyits i irresponsables del que realment són, i perquè ells mateixos han arribat a la conclusió que a hores d'ara si algú no sap que el PP no té res a oferir, res de positiu, és que està massa adormit. El debat no el va guanyar Zapatero, el va perdre Rajoy, que com sempre a l'hora de la veritat prefereix amagar-se. Que no ens passi res si el PP arriba a guanyar les eleccions. Acabarem desitjant que l'apocalipsi arribi immediatament per tal de no haver de seguir patint a un partit de feixistes, desvergonyits, incompetents i corruptes al capdavant del qual hi ha un "líder" que prefereix amagar-se per no haver de demostrar que realment és un inútil.

Rajoy és com Wally

Tampoc és nou, Rajoy acostuma a romandre en parador desconegut quan hauria de donar la cara, Només cal veure com s'amagava en el moment més àlgid del cas Gürtel i apareixia puntualment per donar el seu suport moral a algun dels imputats però desapareixent immediatament de l'escena. Rajoy s'assembla cada cop més a aquest personatge anomenat Wally, amb la diferència que és més fàcil trobar a Wally que a Rajoy.

Ell va ser el proper president del govern espanyol

Rajoy ha sigut candidat a la presidència del govern espanyol dues vegades, totes dues vegades va perdre, en el seu partit no ho van entendre, encara no ho entenen, per a mi hi ha raons molt clares per les que Rajoy no seria un bon president del govern espanyol, una d'aquestes raons seria que quan cal donar la cara el tipus acostuma a amagar-se, d'altres raons podrien ser que ningú vol un home de palla o un titella els fils del qual siguin moguts per altres que no corren cap risc personal ni polític. Rajoy sembla el ninot del ventríloc Aznar i d'altres titellaires si fa no fa tant o més sinistres que el messies de l'Altiplà castellà.

Rajoy ha quedat en evidència

Rajoy abandonant el debat d'aquesta manera quan ha vist perdut el debat i sabent que no té res a aportar a la política. Ha comés un error greu i és una mostra del respecte que en el PP tenen per les institucions democràtiques, quan no aconsegueixen imposar el seu pensament fugen. Si algú tenia dubtes sobre Rajoy crec que aquesta acció d'ell i el seu partit ha dissipat qualsevol dubte, ara ja ho sabem, Rajoy no pot ser el proper president del govern espanyol i cap dels dirigents actuals del PP tampoc.


¿Dónde está Wally Rajoy?

El debate sobre el estado de la "nación" (española) en España
Se supone que estos debates sirven para hacer un resumen de la situación actual y plantear propuestas pero suelen convertirse en una pelea, unas veces, y en el lugar donde cada orador demuestra cuáles son sus cualidades. Al final de estos debates todo se resume en discutir quién ha ganado y quién ha perdido.
Victoria por incomparecencia
Hay que decir, que en este caso, el debate español lo ha ganado Rodríguez Zapatero por incomparecencia de Mariano Rajoy. Rajoy y muchos de sus compañeros de partido decidieron no ir a la última sesión del debate sobre el estado de la "nación" (española). Muy probablemente en el PP se han dado cuenta que más les valía callar para no parecer aún más desvergonzados e irresponsables de lo que realmente son, y porque ellos mismos han llegado a la conclusión de que a estas alturas si alguien no sabe que el PP no tiene nada que ofrecer, nada de positivo, es que está demasiado dormido. El debate no lo ganó Zapatero, lo perdió Rajoy, que como siempre a la hora de la verdad prefiere esconderse. Que no nos pase nada si el PP llega a ganar las elecciones. Acabaremos deseando que el apocalipsis llegue inmediatamente para no tener que seguir sufriendo en un partido de fascistas, desvergonzados, incompetentes y corruptos al frente del cual hay un "líder" que prefiere esconderse para no tener que demostrar que realmente es un inútil.
Rajoy es como Wally
Tampoco es nuevo, Rajoy suele permanecer en paradero desconocido cuando debería dar la cara, sólo hay que ver cómo se escondía en el momento más álgido del caso Gürtel y aparecía puntualmente para dar su apoyo moral a alguno de los imputados pero desapareciendo inmediatamente de la escena. Rajoy se parece cada vez más a este personaje llamado Wally, con la diferencia que es más fácil encontrar a Wally que a Rajoy.
Él fue el próximo presidente del gobierno español
Rajoy ha sido candidato a la presidencia del gobierno español dos veces, ambas veces perdió, en su partido no lo entendieron, aunque no lo entienden, para mí hay razones muy claras por las que Rajoy no sería un buen presidente del gobierno español, una de esas razones sería que cuando hay que dar la cara el tipo suele esconderse, otras razones podrían ser que nadie quiere un hombre de paja o un títere cuyos hilos sean movidos por otros que no corren ningún riesgo personal ni político. Rajoy parece el muñeco del ventrílocuo Aznar y otros titiriteros o menos tanto o más siniestros que el mesías de la Meseta español.
Rajoy ha quedado en evidencia

Rajoy abandonando el debate de esta manera cuando ha visto perdido el debate y sabiendo que no tiene nada que aportar a la política. Ha cometido un error grave y es una muestra del respeto que en el PP tienen por las instituciones democráticas, cuando no logran imponer su pensamiento huyen. Si alguien tenía dudas sobre Rajoy creo que esta acción de él y su partido ha disipado cualquier duda, ahora ya lo sabemos, Rajoy no puede ser el próximo presidente del gobierno español y ninguno de los dirigentes actuales del PP tampoco.