25 de set. 2010

Belen, presidenta d'Espanya?

Belen, presidenta d'Espanya?

Alguns diuen que tenim els polítics que ens mereixem, no debades som nosaltres qui els votem, no és que ells siguin ineptes, incompetents o rucs, que han demostrat àmpliament que ho són, però no siguem injustos amb ells, ells són tot això que he dit però si estan allà la culpa és nostra. També hi ha els polítics populistes i els trepes, i no és rar que apareguin personatges impresentables que amb el recolzament de determinats grups mediàtics poden arribar a convertir-se en diputats. El nivell del Congrés dels Diputats ha anat caient en picat, el debat polític s'ha convertit en batusses pròpies d'una casa de veins d'un barri marginal, però sembla que encara podria baixar més el nivell del debat polític. Segons una enquesta de Sigma Dos sobre la intenció de vot de cara a les eleccions generals de 2012 la tercera força política del Congrés dels Diputats si se celebressin ara les eleccions, darrera de PSOE i PP, aniria… agafeu-vos fort, Belén Esteban, una noia amb el nivell intel·lectual d'un virus i el vocabulari d'un camioner després d'haver-se pres deu cigalons, que tot el mèrit per haver-s'hi fet famosa i aparéixer a televisió a totes hores va ser deixar-se prenyar per un famós torero. El principal problema d'Espanya no és ni el terrorisme, ni l'atur, ni la corrupció, ni la immigració, és el baix nivell dels seus polítics, la gent hauria de preocupar-se d'haver d'escollir entre Zapatero, Rajoy i Esteban. Com veieu, Espanya està molt pitjor del que molts es pensen si una enquesta considera que aquesta noia pot arribar a ser la tercera força política d'Espanya i qui sap si en un rampell de bogeria col·lectiva podria acabar ascendida des dels platós de la teleescombraries a la poltrona presidencial. Donades totes les possibilitats encara tindrem sort si ens envaeixen els marcians o es produeix una pluja de meteorits abans de les eleccions de 2012, segurament patiríem menys.



Belén, ¿Presidenta de España?

Algunos dicen que tenemos los políticos que nos merecemos, no en vano somos nosotros quienes les votamos, no es que ellos sean ineptos, incompetentes o burros, que han demostrado ampliamente que lo son, pero no seamos injustos con ellos, ellos son todo eso que he dicho pero si están allí la culpa es nuestra. También están los políticos populistas y los trepas, y no es raro que aparezcan personajes impresentables que con el apoyo de determinados grupos mediáticos pueden llegar a convertirse en diputados. El nivel del Congreso de los Diputados ha ido cayendo en picado, el debate político se ha convertido en trifulcas propias de una casa de vecinos de un barrio marginal, pero parece que aún podría bajar más el nivel del debate político. Según una encuesta de Sigma Dos sobre la intención de voto de cara a las elecciones generales de 2012 la tercera fuerza política del Congreso de los Diputados si se celebrasen ahora las elecciones, detrás de PSOE y PP, iría ... cogeos fuerte, Belén Esteban, una chica con el nivel intelectual de un virus y el vocabulario de un camionero tras haberse tomado diez carajillos, que todo el mérito para haberse hecho famosa y aparecer en televisión a todas horas fue dejarse preñar por un famoso torero. El principal problema de España no es ni el terrorismo, ni el paro, ni la corrupción, ni la inmigración, es el bajo nivel de sus políticos, la gente debería preocuparse de tener que elegir entre Zapatero, Rajoy y Esteban. Como veis, España está mucho peor de lo que muchos piensan si una encuesta considera que esta chica puede llegar a ser la tercera fuerza política de España y quién sabe si en un arrebato de locura colectiva podría acabar ascendida desde los platós de la telebasura en el sillón presidencial. Dadas todas las posibilidades aún tendremos suerte si nos invaden los marcianos o se produce una lluvia de meteoritos antes de las elecciones de 2012, seguramente sufriríamos menos.

4 comentaris:

Dama Negra ha dit...

Totalment d’acord em el teu article,jo no se a on arribarem es penós y ja fa fàstic..el tema de la Esteban ,però la Tv li esta treien partit y els quatre gamar usos que la seguien,però vist lo que hi ha, ja no son quatre... sinó un nivell per % basta’n elevat,y així ESPAÑA va bien!! A on em arribat? La Esteban es un producte!!! la estan utilitza’n,quan li varem veure lo que donava la mamella de si.
Y poc a poc la porten al terreny que la productora vol,asclar em el consenti-me’n d’ella que ja li va be´.. els euros que s'embutxaca la tia y ha sobre es un que es un penco que mai a treballat,ho sento.. però per molt “princesa del pueblo”,que es deixin de histories “que el pueblo pasa hambre” y ella s’ha esta forran,sembla mentida la ignorància dels Espanyols,però quin nivell tenen ?quina cultura tenen? per favor!!!! ,crec que tot això de la Esteban es la farça mes grossa que mai he vist. Que la votin jajjajaque veuran lo que robarà ella al poble...pues de manca no en te res!! I desprès que es queixin els il•lusos que la varem votar jajajj. Es penós veure lo que esta succeint al nostre país.

Jaume C. i B. ha dit...

L'encertes de ple quan dius que Belén Esteban és un producte, el producte que ven Telecinco a la seva audiència. Ara surt a totes hores, fan documentals sobre ella, i el que em sembla més al·lucinant és que fins i tot se'n fan estudis sociològics al voltant d'un fenomen absolutament artificial.
Crec que el secret del seu èxit esta basat que molta gent s'hi veu reflectida.
No és estrany que la tele exalci a personatges impresentables i després els tiri a terra, el que no és normal és que el tema de Belén Esteban ja fa molt que dura. Generalment la televisió exalça a personatges com ella i poques setmanes més tard els enfonsa en la merda, però Telecinco fa anys que està exalçant aquesta noia.

Dama Negra ha dit...

Aquest cas és una mica diferent als altres "PRODUCTES" els altres tenien una durada de .. posem un any, més o menys ... després com bé dius, els deixaven tirats, i al cap d'un temps els tornaven a repescar per pujar audiència, un exemple clar va ser el programa Cronicas Marcianas, allà hi havia de tot, crec que tota la tele escombraries al seu inici va ser allà, va ser la inpulsora de lo vulgar que s'han tornat les cadenes per arribar a aquest límit de audiència, no obstant ,al tallar el bacallà ... es van acollir al que més donava ... La pobra Españolita defensant els drets de la seva filla cap al seu pare, en una època que el tema estava a l'ordre del dia, ha estat un cop de sort .l'Esteban arriba en el moment just que havien de crear un altre PRODUCTE, al!! no tenir rival a la pantalla .. exemple: Carmina ordoñez.Rociito Carrasco, (si fas memòria el tema Carmina va donar diooo per llarg, i la Rociíto i el guàrdia civil ufff ) hi ha hagut molts, el que passa que no ens recordem, abans sagnaven diversos PRODUCTES ara només un La ESTEBAN, saps en el fons em fa llastima i algun dia, podria succeir el mateix desenllaç que la Ordoñez i sinó temps al temps, és una crònica anunciada. Quan la seva filla obtingui la majoria d'edat .. ja veurem on esta la Esteban.

és un plaer poder llegir els teus escrits, ja que són d'una qualitat excel lent gràcies per compartir-.. petons muassssssssssssssss

Jaume C. i B. ha dit...

Són temes dels que preferiria no saber res ni conéixer l'existència d'aquests personatges però malauradament ho contaminen tot, Belén Esteban ha sigut convertida en una mena de referent al qual tots recorren. Si el tema de Belén Esteban hagués quedat restringit als programes del cor jo no m'hi hauria assabentat de res perquè no els segueixo però és que aquesta senyoreta apareix a tots els mitjans, ja només em quedava que ara aparegués com a tercera força política d'Espanya, ja el meu avi deia que el Congrés dels Diputats semblava una casa de veins, i ell parlava dels temps de la República, no sé que pensaria ara si veiés que algú com Belén Esteban pot arribar a aconseguir acta de diputada.
Jo també crec que aquesta noia mentre sigui útil per aconseguir audiència seguirà sortint a totes hores però quan se'n cansin d'ella crec que pot acabar molt malament. Gràcies a tu per la teva visita i per deixar la teva opinió.