3 de set. 2010

Reunió de pepers, corrupció en marxa, desvergonyiment incontrolat

Reunió de pepers, corrupció en marxa, desvergonyiment incontrolat

Suport de Sánchez Camacho y Mariano Rajoy a Francisco Camps

Fa uns dies la presidenta del Partit Popular a Catalunya Alícia Sánchez Camacho va donar el seu suport a Francisco Camps que té la intenció de repetir com a candidat malgrat el cas Gürtel que l'afecta de ple. Ens hauria de sorprendre que el partit polític que es presenta com l'adalil contra la corrupció doni suport a un candidat sobre el qual hi ha l'espasa de Dàmocles del cas Gürtel penjant damunt del seu cap, és el mateix partit que exigeix dimissions de tothom però que és incapaç de donar exemple, ben al contrari, si un dels seus dirigents es acusat de corrupció li organitzen actes de masses i homenatges i després el tornen a presentar. El president del Partit Popular, de tot el Partit Popular, un senyor al qual no se l'acostuma a veure gaire quan hi ha merder dins del seu partit, ha decidit donar suport a la candidatura de Camps. Amb quina cara poden justificar els dirigents del Partit Popular exigir dimissions davant de qualsevol sospita de corrupció o negligència que afecti altres partits i en canvi ells en idèntiques circumstàncies nomenar candidat a algú sobre qui hi ha la presumpció d'un delicte de corrupció com passa amb Francisco Camps i la seva implicació en el cas Gürtel?. Només tenint la cara molt dura.

Foto: D'esquerra a dreta: Francisco Camps, Alicia Sánchez Camacho y Mariano Rajoy.

Reunión de peperos, corrupción en marcha, desvergüenza incontrolada
Apoyo de Mariano Rajoy y Sánchez Camacho a Francisco Camps

Hace unos días la presidenta del Partido Popular en Cataluña Alicia Sánchez Camacho dio su apoyo a Francisco Camps que tiene la intención de repetir como candidato a pesar del caso Gürtel que le afecta de lleno. Debería sorprendernos que el partido político que se presenta como el adalid contra la corrupción apoye a un candidato sobre el que está la espada de Damocles del caso Gürtel colgando encima de su cabeza, es el mismo partido que exige dimisiones de todos pero que es incapaz de dar ejemplo, por el contrario, si uno de sus dirigentes se acusado de corrupción le organizan actos de masas y homenajes y luego lo vuelven a presentar.
El presidente del Partido Popular, de todo el Partido Popular, un señor al que no se le suele ver mucho cuando hay follón dentro de su partido, ha decidido apoyar la candidatura de Camps.¿Con qué cara pueden justificar los dirigentes del Partido Popular exigir dimisiones ante cualquier sospecha de corrupción o negligencia que afecte otros partidos y en cambio ellos en idénticas circunstancias nombrar candidato a alguien sobre quién está la presunción de un delito de corrupción como ocurre con Francisco Camps y su implicación en el caso Gürtel?. Sólo teniendo la cara muy dura.