17 de juny 2009

La T-1



Han inaugurat la T-1 de l'aeroport de Barcelona-El Prat. No l'he vist, exceptuant les imatges que han mostrat en els informatius, i segons les declaracions d'autoritats, viatgers i treballadors sembla que aquesta moderna terminal és l'òstia en vers. Molt be, ara caldrà que l'omplin d'avions. Realment AENA no sé a què juga ja que construeix una moderna institució en un aeroport al que de mica en mica la mateixa AENA ha anat volent convertir en un aeroport subsidiari de Madrid. SPANAIR, la companyia aèria catalana ha sigut la companyia que ha estrenat la terminal, aquesta companyia està planificant crear diverses línies intercontinentals partint des de Barcelona. Les terminals de l'aeroport de Barcelona eren nomenades com A, B i C, però aquesta nova terminal ha rebut el nom de T1, m'agradaria saber perquè no l'han anomenat D.

-----


-----
Han inaugurado la T-1 del aeropuerto de Barcelona-El Prat. No la he visto, exceptuando las imágenes que han mostrado en los informativos, y según las declaraciones de autoridades, viajeros y trabajadores parece que esta moderna terminal es el ostia en verdaderos. Mucho bien, ahora será necesario que le llenan de aviones. Realmente AENA no sé a que juega ya que construye una moderna institución en un aeropuerto al que poco a poco la misma AENA ha ido queriendo convertir en un aeropuerto subsidiario de Madrid. SPANAIR, la compañía aérea catalana ha sido la compañía que ha estrenado la terminal, esta compañía está planificando crear varias líneas intercontinentales partiendo desde Barcelona. Las terminales del aeropuerto de Barcelona eran nombradas como A, B y C, pero esta nueva terminal ha recibido el nombre de T1, me gustaría saber porque no la han llamado D.

1 comentari:

Patric ha dit...

Em sembla un aeroport bastant gran i modern.
No es per que li han col locat T1, però m'imagino que és perquè és una terminal molt més gran que les altres i per on passaran més de 30.000.000 de persones l'any. A més dius que Spanair projecta crear diverses línies intercontinentals partint de Barcelona. A aquest nivell sembla més apropiat anomenar-terminal N º 1 o T1 que terminal D.