4 de juny 2011

Moisès Rajoy i les seves taules de la llei

Moisès Rajoy i les seves taules de la llei
Moisès Rajoy baixà de la Sierra madrilenya amb el codi de conducta de la Tribu Popular, i quan arribà a la planura valenciana trobà Paco Camps, Rita Barberá i Carlos Fabra ballant al voltant del vedell d'or Correa. Moisès Rajoy sense gaire esma agafà les taules del codi de conducta del Partit Popular i les va fer públiques esperant que altres tribus les assumissin com a pròpies perquè era evident que la tribu dels pepers estava massa embadalida pels regals del vedell d'or.
Les altres tribus respongueren: “no ens expliquis sopars de duro, com vols que acceptem seguir les teves regles si els teus no volen seguir-les”. I Moisès Rajoy trenca les taules del codi de conducta.
Un parell d'anys més tard Moisès Rajoy ascendí de nou a la Sierra madrilenya i tornar amb un decàleg, aprofitant que la seva tribu ja dominava les altres tribus i els territoris però era evident que la seva tribu aquelles noves taules de la llei no tenia intenció de complir-les, no anava amb ells. Encara que el vedell d'or feia ja temps que estava tancat encara molts continuaven lloant-lo pels beneficis personals que els havia aportat i desitgen l'alliberament davant la desesperació del líder de la tribu que ja s'ha descontrolat.
Evangeli apòcrif i sardònic segons jo mateix.







Moisés Rajoy y sus tablas de la ley
Moisés Rajoy bajó de la Sierra madrileña con el código de conducta de la Tribu Popular, y cuando llegó a la llanura valenciana encontró Paco Camps, Rita Barberá y Carlos Fabra bailando alrededor del becerro de oro Correa. Moisés Rajoy sin mucho tino tomó las tablas del código de conducta del Partido Popular y las hizo públicas esperando que otras tribus las asumieran como propias porque era evidente que la tribu de los peperos estaba demasiado embelesada por los regalos del becerro de oro.
Las otras tribus respondieron: "no nos cuentes cuentos chinos, como quieres que aceptamos seguir tus reglas si los tuyos no quieren seguirlas". Y Moisés Rajoy rompe las tablas del código de conducta.
Un par de años más tarde Moisés Rajoy ascendió de nuevo a la Sierra madrileña y volver con un decálogo, aprovechando que su tribu ya dominaba las otras tribus y los territorios pero era evidente que su tribu aquellas nuevas tablas de la ley no tenía intención de cumplirlas, no iba con ellos. Aunque el becerro de oro hacía ya tiempo que estaba cerrado todavía muchos seguían alabando a Dios por los beneficios personales que les había aportado y desean la liberación ante la desesperación del líder de la tribu que ya se ha descontrolado.
Evangelio apócrifo y sardónico según yo mismo.