7 de juny 2011

Ja fa cinc anys que els terroristes d'Hamàs van segrestar Shalit

Ja fa cinc anys que els terroristes d'Hamàs van segrestar Shalit



Fa cinc anys Hamàs va realitzar una incursió en territori israelià segrestant Guilad Shalit, un soldat israelià – també té nacionalitat francesa -, a prop del pas de Kerem Shalom a la Franja de Gaza. Aquest segrest va ser obra d'Hamàs i dues organitzacions terroristes palestines més.
Els pares de Guilad Shalit presentaran una denúncia per la captura i segrest del seu fill davant el Tribunal de París.
Les Brigades d'Azedin Al-Kasen, braç armat d'Hamàs, i dues faccions terroristes palestines van atacar una posició militar israeliana i volen obligar a Israel a alliberar 1000 terroristes palestins a canvi del soldat israelià.
L'advocat de la família diu que “és hora que Hamás assumeixi la seva responsabilitat. Li toca demostrar que està realment disposat a jugar un nou paper”. A Hamàs li toca fer algun pas per demostrar que volen la pau, però si ens atenem a les declaracions dels dirigents d'Hamàs és clar que la pau amb Israel no els interessa.
Video: Gilad Shalit in Captivity - First Video ENGLISH SUBTITLED גלעד שליט הקלטת




Twits:
Ja fa cinc anys que Guilad Shalit va ser segrestat pel grup terrorista Hamàs. Alliberament ja!!! #gilad #freegilad

Ya hace cinco años que Guilad Shalit fue secuestrado por el grupo terrorista Hamás. ¡¡¡Liberación ya!!! #gilad #freegilad

It's been five years since Gilad Shalit was kidnapped by the terrorist group Hamas. Liberation Now!

זה כבר חמש שנים מאז נחטף גלעד שליט על ידי חמאס ארגון טרור. השחרור עכשיו! #gilad #freegilad

Hace cinco años que los terroristas de Hamás secuestraron Shalit
Hace cinco años Hamás realizó una incursión en territorio israelí secuestrando Guilad Shalit, un soldado israelí - también tiene nacionalidad francesa -, cerca del paso de Kerem Shalom en la Franja de Gaza. Este secuestro fue obra de Hamás y dos organizaciones terroristas palestinas.
Los padres de Guilad Shalit presentarán una denuncia por la captura y secuestro de su hijo ante el Tribunal de París.
Las Brigadas de Azedin Al Kasen, brazo armado de Hamás, y dos facciones terroristas palestinas atacaron una posición militar israelí y quieren obligar a Israel a liberar 1000 terroristas palestinos a cambio del soldado israelí.
El abogado de la familia dice que "es hora de que Hamás asuma su responsabilidad. Le toca demostrar que está realmente dispuesto a jugar un nuevo papel ". A Hamás le toca hacer algún paso para demostrar que quieren la paz, pero si nos atenemos a las declaraciones de los dirigentes de Hamás es claro que la paz con Israel no les interesa.