10 de febr. 2011

Multa a un rostidor de Marbella i cendrer improvisat a Barcelona

Multa a un rostidor de Marbella i cendrer improvisat a Barcelona

La llei antitabac que va entrar en vigor a principis d'aquest any ha provocat una revolta entre els propietaris de restaurants, alguns dels quals s'han declarat insubmisos a la llei. Incomplir aquesta llei implicava una multa, i el primer a ser realment multat ha estat un rostidor de Marbella al que li han imposat una multa de 145000 euros per haver permès fumar en el seu local anunciant amb cartells que en el seu local deixava fumar.

La llei del tabac que prohibeix fumar als restaurants i bars ha implicat que els clients surtin al carrer a fumar, fet que implica l'ocupació de la via pública a les portes dels bars de gent que dificulten el pas, a més de deixar l'aire impregnat de l'olor del tabac i del fum, i a certes hores provoca molèsties als veïns pel soroll de les converses sota el balcó, ja que sembla que alguns fumadors si no poden contribuir a l'escalfament global i a la contaminació local no estan contents. Un efecte secundari és la gran quantitat de burilles que poden veure's a les portes dels comerços, bars i restaurants, provocant un problema de brutícia pública deguda a un vici privat.

Cendrer al carrer Bruc amb CaspAl xamfrà del carrer Bruc amb Casp (Barcelona) algú va tenir una bona pensada instal·lant un cendrer improvisat fet amb una ampolla de plàstic penjada d'una bastida.

Cendrer al carrer Bruc amb Casp

La llei del tabac ha implicat que la gent quan vol fumar ha de sortir al carrer, fet que crea alguns problemes com per exemple el terra ple de burilles, però en aquesta cantonada del carrer Bruc amb carrer Cendrer al carrer Bruc amb CaspCasp han trobat la solució.

http://www.3cat24.cat/elmeu3cat24/foto/195548/Cendrer-al-carrer-Bruc-amb-Casp


Multa a un asador de Marbella y cenicero improvisado en Barcelona

La ley antitabaco que entró en vigor a principios de este año ha provocado una revuelta entre los propietarios de restaurantes, algunos de los cuales se han declarado insumisos a la ley. Incumplir esta ley implicaba una multa, y el primero en ser realmente multado ha sido un asador de Marbella al que le han impuesto una multa de 145000 euros por haber permitido fumar en su local anunciando con carteles que en su local dejaba fumar.La ley del tabaco que prohíbe fumar en los restaurantes y bares ha implicado que los clientes salgan a la calle a fumar, lo que implica la ocupación de la vía pública a las puertas de los bares de gente que dificultan el paso, además de dejar la aire impregnado del olor del tabaco y del humo, ya ciertas horas provoca molestias a los vecinos por el ruido de las conversaciones bajo el balcón, ya que parece que algunos fumadores si no pueden contribuir al calentamiento global ya la contaminación local no están contentos . Un efecto secundario es la gran cantidad de colillas que pueden verse en las puertas de los comercios, bares y restaurantes, provocando un problema de suciedad pública debida a un vicio privado. En el chaflán de la calle Bruc con Caspe (Barcelona) alguien tuvo una buena idea instalar un cenicero improvisado hecho con una botella de plástico colgada de un andamio.