5 de febr. 2011

Història de dues ciutats: La llei del tabac

Història de dues ciutats: La llei del tabac

Madrid

Alguns dirigents polítics espanyols de la dreta més carpetovetònica s'han dedicat aquests dies a fer crides a la insubmissió contra la llei del tabac aprovada pel govern de Rodríguez Zapatero. Que la senyora Esperanza Aguirre, senyora d'odre com és, es dediqui a fer crides a la insubmissió em sembla un fet molt curiós. I no és l'única en aquest partit que acostuma a imitar tot el que fan als Estats Units, especialment si és nefast o patètic.

Nova York

Mentre a Madrid la dreta reaccionària que governa la Comunitat de Madrid fa crides a la insubmissió amb Esperanza Aguirre de lideressa de l'Aiguardent Party en el més pur estil Sarah Palin carpetovetònica al capdavant dient que aquesta llei no s'aplicarà a la Comunitat de Madrid i fent crides a la insubmissió, a Nova York, ciutat del país que és pel PP un far ideològic, en canvi han decidit prohibir fumar als parcs, places i platges de la ciutat. Aquesta normativa entrarà en vigor la propera primavera. Ja, l'any 2002 l'Ajuntament de Nova York va prohibir fumar als restaurants, bars i llocs de treball.

Clar, que el PP de Madrid no podrà prohibir fumar a les platges de la capital del regne, no en tenen, s'hauran de consolar prohibint fumar a les putes del Parque del Retiro. No sé si en aquest cas “consolar” ha estat un terme encertat.

Historia de dos ciudades: La ley del tabaco

Madrid
Algunos dirigentes políticos españoles de la derecha más carpetovetónica han dedicado estos días a hacer llamamientos a la insumisión contra la ley del tabaco aprobada por el gobierno de Rodríguez Zapatero. Que la señora Esperanza Aguirre, señora de orden como es, se dedique a hacer llamamientos a la insumisión me parece un hecho muy curioso. Y no es la única en este partido que suele imitar todo lo que hacen en Estados Unidos, especialmente si es nefasto o patético.
Nueva York
Mientras en Madrid la derecha reaccionaria que gobierna la Comunidad de Madrid hace llamamientos a la insumisión con Esperanza Aguirre de lideresa del Cazalla Party en el más puro
estilo Sarah Palin carpetovetónica al frente diciendo que esta ley no se aplicará a la Comunidad de Madrid y haciendo llamamientos a la insumisión, en Nueva York, ciudad del país que es para el PP un faro ideológico, en cambio han decidido prohibir fumar en los parques, plazas y playas de la ciudad. Esta normativa entrará en vigor la próxima primavera. Ya, el año 2002 el Ayuntamiento de Nueva York prohibió fumar en los restaurantes, bares y centros de trabajo. Claro, que el PP de Madrid no podrá prohibir fumar en las playas de la capital del reino, no tienen, deberán consolarse prohibiendo fumar a las putas del Parque del Retiro. No sé si en este caso "consolar" ha sido un término acertado.