11 de juny 2015

EL MONSTRE DE LERROUXENSTEIN DÓNA SUPORT ALS SEUS CREADORS, PER ARA / EL MONSTRUO DE LERROUXENSTEIN APOYA A SUS CREADORES, POR AHORA


EL MONSTRE DE LERROUXENSTEIN DÓNA SUPORT ALS SEUS CREADORS, PER ARA

 

 

 

 

 

Heu llegit “Frankenstein” de Mary Shelley? Bé, si heu vist alguna de les pel·lícules us en podeu fer una idea. La història explica com Viktor Frankenstein construeix un ésser amb trossos de cadàvers i aconsegueix insuflar-li vida mitjançant l’electricitat. És a dir, crea una persona amb trossos d’altres persones i la retorna a la vida. Bé, si heu vist la pel·lícula ja sabeu que això acaba molt malament.

Salvant les distàncies, aquesta història em recorda a la creació de Ciudadanos, C’s, un partit construït amb les despulles d’altres partit, construït a les clavegueres de l’Estat i al que se li ha insuflat vida des dels mitjans cavernaris.

El cervell d’un jove cadell de NNGG del PP, Albert Rivera, governa un cos a on encara ara se li van afegint trossos per fer créixer la criatura.

Alguns mitjans lloen la intel·ligència del jove cadell de NNGG convertit en cervell del de la criatura lerrouxista, però la criatura en el seu afany per créixer es mostra incoherent, dient un dia que no pactaran amb partits que tinguin corruptes a les seves files, i pactant amb aquests partits amb corruptes a les seves files un altre dia.

Alguns se sorprenen d’aquesta incoherència, no ho haurien de fer, els dos partits d’Estat – així es consideren PP (especialment el PP) i el PSOE –van crear C’s a Catalunya, la van finançant i la van promoure amb tots els mitjans de propaganda. La criatura segueix el model del Partit Radical d’Alejandro Lerroux, un partit creat i promogut per l’Estat i finançat amb diners dels fons de rèptils (fons reservats). Aquesta pràctica ha estat habitual, la UCD va impulsar i finançar el blaverisme valencià, que va servir de suport al PP en les seves campanyes catalanòfobes al País Valencià. El blaverisme va arribar a emprar la violència i el terrorisme contra persones i grups que ells consideraven catalanistes, actuant amb absoluta impunitat, i amb les autoritats policials mirant cap a una altra banda. El blaverisme impulsat per la UCD va anar perdent cert suport. Però el testimoni del blaverisme valencià l’ha recollit Ciudadanos. És curiós, el partit de Rivera al País Valencià es dedica a promoure la catalanofòbia com feien els blavers tenint un líder suprem nascut a Catalunya i alguns dels dirigents del partit a nivell local valencià també d’origen català. La falta de coherència dels lerrouxistes no queda palesa només en el fet que uns dirigents d’origen català siguin catalanòfobs fanàtics, també en el fet que aquest partit que es presenta a Espanya com un partit nou, gran mentida, digui que no pactarà amb partits que portin corruptes i després doni suport al PP a Madrid i al PSOE a Andalusia. Però no us sorprengueu d’això, C’s es deu als seus creadors, PP i PSOE van crear C’s com uns Viktor Frankenstein de pa sucat amb oli, ara per ara la seva criatura els dóna suport, però totes les criatures monstruoses acaben girant-se en contra dels seus creadors.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EL MONSTRUO DE LERROUXENSTEIN APOYA A SUS CREADORES, POR AHORA

 

 

 

 

 

¿Habéis leído "Frankenstein" de Mary Shelley? Bien, si habéis visto alguna de las películas os podéis hacer una idea. La historia cuenta como Viktor Frankenstein construye un ser con trozos de cadáveres y consigue insuflarle vida mediante la electricidad. Es decir, crea una persona con trozos de otras personas y la devuelve a la vida. Bien, si habéis visto la película ya sabéis que esto termina muy mal.

Salvando las distancias, esta historia me recuerda a la creación de Ciudadanos, Ciudadanos, un partido construido con los restos de otros partido, construido en las cloacas del Estado y al que se le ha insuflado vida desde los medios cavernarios.

El cerebro de un joven cachorro de NNGG del PP, Albert Rivera, gobierna un cuerpo donde todavía se le van añadiendo trozos para hacer crecer la criatura.

Algunos medios alaban la inteligencia del joven cachorro de NNGG convertido en cerebro de la criatura lerrouxista, pero la criatura en su afán por crecer se muestra incoherente, diciendo un día que no pactarán con partidos que tengan corruptos en sus filas, y pactando con estos partidos con corruptos en sus filas otro día.

Algunos se sorprenden de esta incoherencia, no deberían hacerlo, los dos partidos de Estado - así se consideran PP (especialmente el PP) y el PSOE - crearon C 's en Cataluña, la financiaron y la promovieron con todos los medios de propaganda. La criatura sigue el modelo del Partido Radical de Alejandro Lerroux, un partido creado y promovido por el Estado y financiado con dinero de los fondos de reptiles (fondos reservados). Esta práctica ha sido habitual, la UCD impulsó y financió el blaverisme valenciano, que sirvió de apoyo al PP en sus campañas catalanófobas en Valencia. El blaverismo llegó a emplear la violencia y el terrorismo contra personas y grupos que ellos consideraban catalanistas, actuando con absoluta impunidad, y con las autoridades policiales mirando hacia otro lado. El blaverismo impulsado por la UCD fue perdiendo cierto apoyo. Pero el testimonio del blaverismo valenciano lo ha recogido Ciudadanos. Es curioso, el partido de Rivera en Valencia se dedica a promover la catalanofobia como hacían los blaveros teniendo un líder supremo nacido en Catalunya y algunos de los dirigentes del partido a nivel local valenciano también de origen catalán. La falta de coherencia de los lerrouxistas no queda patente sólo en el hecho de que unos dirigentes de origen catalán sean catalanófobos fanáticos, también en el hecho de que este partido que se presenta en España como un partido nuevo, gran mentira, diga que no pactará con partidos que lleven corruptos y luego apoye el PP en Madrid y el PSOE en Andalucía. Pero no os sorprendáis de eso, C 's se debe a sus creadores, PP y PSOE crearon C' s como unos Viktor Frankenstein de medio pelo, hoy por hoy su criatura les apoya, pero todas las criaturas monstruosas acaban volviéndose en contra de sus creadores.