10 de juny 2015

VOX VOL REGISTRAR EL DESPATX DE MAS / VOX QUIERE REGISTRAR EL DESPACHO DE MAS


VOX VOL REGISTRAR EL DESPATX DE MAS

 

 

El diari italià Il Corriere della Sera ha entrevistat el MHPMas on se li ha preguntat diverses qüestions però una de les respostes del President Mas han fet que el partit ultradretà VOX demani al jutge que el despatx del President de la Generalitat sigui registrat.

En aquesta entrevista el MHP Mas diu que no descarta arribar a un acord amb el Govern espanyol que permeti que els catalans puguin “votar la relació que volen tenir amb l'Estat” però que si això no fos possible no descarta la Declaració Unilateral d’Independència (DUI) que “està sempre guardada [la DUI] a l'últim sobre tancat de l'últim calaix del meu escriptori; no la volem utilitzar, però per si no hi ha una altra opció, és allà esperant”.

I a VOX, un partit que no el vota ningú, han anat a veure al jutge del TSJC i li han dit que exigeixi al President Mas que entregui el sobre guarda la DUI per així engreixar el cas contra Mas que VOX i altres partits ultres espanyols van presentar després de la consulta del 9N. Vox i els altres ultres acusen Mas dels delictes de sedició i rebel·lió. VOX exigeix a Mas que entregui el sobre abans de 48 hores. Si el MHP Mas no entregués el sobre, VOX demana al jutge que ordeni a la policia judicial assaltar el Palau de la Generalitat de Catalunya, i en concret el despatx del President i busquin el sobre.

Crec que el jutge encara no s’ha pronunciat i crec que cap jutge aprovaria una autorització d’entrar al despatx del President de la Generalitat ni el registre d’aquest despatx a la recerca de la Declaració Unilateral d’Independència (DUI).

VOX no és el primer cop que acusa algú de “tenir la intencio de fer...”, per exemple, va acusar Podemos, el partit de Pablo Iglesias, devoler llançar gais des de la Giralda. És un partit que va fundar-se quasi alhora que Podemos, però a diferència de Podemos els resultats electorals de VOX no és que siguin discrets, diguem que només s’han votat ells mateixos, i això que eren l’esperança blanca de la (ultra)dreta, però només cal escoltar els seus líders i arribar a la conclusió que són uns ximples, sent molt amable amb ells.

Aquesta manera d’actuar, acusar de ximpleries els oponents polítics i ideològics, i presentar querelles a tort i a dret contra tot el que es mogui és l’estil també del sindicat de funcionaris ultradretans Manos Limpias. Aquesta mena de querelles ximples em recorda aquella querella que vapresentar l’organització ultradretana HazteOir contra un anunci del gelat Magnumprotagonitzat per l’actriu Paz Vega perquè segons els tarats d’HazteOir l’anunci és una incitació al lesbianisme. Un pot creure el que vulgui, hi ha qui creu que posant alguns discos al revés pots escoltar missatges subliminals, alguns de caràcter satànic. És rar, sabent com de tocats del bolet estan aquesta camarilla, que no hagin acusat el President Mas de menjar nens, suposo que ho deixaran per quan el Règim Rajoyà reinstauri la inquisició.

 

 

 

 

 

 

VOX QUIERE REGISTRAR EL DESPACHO DE MAS

 

 

El diario italiano Il Corriere della Sera ha entrevistado al MHP Mas donde se le han preguntado varias cuestiones pero una de las respuestas del Presidente Mas han hecho que el partido ultraderechista VOX pida al juez que el despacho del Presidente de la Generalitat sea registrado.

En esta entrevista el MHP Mas dice que no descarta llegar a un acuerdo con el Gobierno que permita que los catalanes puedan "votar la relación que quieren tener con el Estado" pero que si esto no fuera posible no descarta la Declaración Unilateral de independencia (DUI) que “está siempre guardada [la DUI] en el último sobre cerrado del último cajón de mi escritorio; no la queremos utilizar, pero por si no hay otra opción, está allí esperando".

Y VOX, un partido que no lo vota nadie, ha ido a ver al juez del TSJC y le han dicho que exija al Presidente Mas que entregue el sobre donde guarda la DUI para así engordar el caso contra Mas que VOX y otros partidos ultras españoles presentaron después de la consulta del 9N. VOX y los otros ultras acusan Mas de los delitos de sedición y rebelión. VOX exige a Mas que entregue el sobre antes de 48 horas. Si el MHP Mas no entregara el sobre, VOX pide al juez que ordene a la policía judicial asaltar el Palau de la Generalitat de Catalunya, y en concreto el despacho del Presidente y busquen el sobre.

Creo que el juez aún no se ha pronunciado y creo que ningún juez aprobaría una autorización de entrar en el despacho del Presidente de la Generalitat ni el registro de este despacho en busca de la Declaración Unilateral de Independencia (DUI).

VOX no es la primera vez que acusa a alguien de "tener la intención de hacer ...", por ejemplo, acusó a Podemos, el partido de PabloIglesias, de querer lanzar gays desde la Giralda. Es un partido que fundó casi al mismo tiempo que Podemos, pero a diferencia de Podemos los resultados electorales de VOX no es que sean discretos, digamos que sólo se han votado ellos mismos, y eso que eran la esperanza blanca de la (ultra)derecha, pero sólo hay que escuchar sus líderes y llegar a la conclusión de que son unos chiflados, siendo muy amable con ellos.

Esta manera de actuar, acusar de tonterías a los oponentes políticos e ideológicos, y presentar querellas a diestro y siniestro contra todo lo que se mueva es el estilo también del sindicato de funcionarios ultraderechistas Manos Limpias. Este tipo de querellas absurdas me recuerda aquella querella que presentó la organización ultraderechista HazteOir contraun anuncio del helado Magnum protagonizado por la actriz Paz Vega porque según los tarados de HazteOir el anuncio es una incitación al lesbianismo. Uno puede creer lo que quiera, hay quien cree que poniendo algunos discos al revés puedes escuchar mensajes subliminales, algunos de carácter satánico. Es raro, sabiendo como de zumbados están esta camarilla, que no hayan acusado al Presidente Mas de comer niños, supongo que lo dejarán para cuando el Régimen Rajoy reinstaure la inquisición.

2 comentaris:

Oliva ha dit...

QUE VOLEU,D'ALLA ON NO N'HI HA NO AN RAJA¡¡¡

Jaume ha dit...

I aquests de VOX ja han demostrat uns quants cops que el crani el tenen buit.