23 de nov. 2012

Sánchez Camacho suspèn en història i matemàtiques

Sánchez Camacho suspèn en història i matemàtiques 

Suspens en història 

Fa uns dies la inefable Esperanza Aguirre, expresidenta dela Comunitat de Madrid, Marquesa de Murillo i funcionària imperial va afirmarque Espanya existeix des de fa 3000 anys, és a dir, que segons Aguirre, Espanya existeix molt abans que existís l’Imperi Romà. Quan els historiadors encara no s’havien recuperat del cobriment de cor que els havia causat aquesta peculiar interpretació de l’Estat que feia Esperanza Aguirre apareix Alícia Sánchez Camacho, tambédirigent del Partit Popular, anuncia urbi et orbe que Espanya existeix des defa 500 segles. 500 segles són 50.000 anys, això situaria el naixement d’Espanya al paleolític mitjà, i en aquell període no hi havia humans, de cap de les espècies que han existit, a tot el continent europeu. Llavors, si a Europa (incloent el que ara és Espanya) no hi havia humans però ja existia Espanya – segons Sánchez Camacho -, qui va crear Espanya, els mamuts?. Convindria que el PP deixés la història en pau, el PP té una història de la que no poden sentir-se gaire feliços a no ser que siguin uns pocavergonyes. Però encara pot ser pitjor, pot sortir algun altre dirigent del PP dient que Espanya ja existia fa 65 milions d’anys, o potser que ja existia abans del Big Bang. 

Suspens en matemàtiques 

Va quedar retratada la senyora Sánchez Camacho quan durant el debat va mostrar aquesta cartolina (veure foto) on podem veure una suma incorrecta:

Subvencions: 700 M€
Sector públic: 500 M€
Empreses: 118 M€
Total estalvi: 1218 M€ - La xifra correcta és 1318 M€.

No nego que hi ha la possibilitat que el PP hagi emprat alguna regla de càlcul desconeguda per la majoria dels mortals, no pels que practiquen l’enginyeria comptable, que els permet descomptar 100M€. 

Ni la història ni les matemàtiques són el fort de Sánchez Camacho, és evident, per això s’ha dedicat durant tota aquesta campanya electoral a fer d’endevina catastrofista anunciant als quatre vents tota mena d’apocalipsis terribles i plagues bíbliques que s’abatrien sobre Catalunya si s’independitza.

 

 

 

 

 

 

Sánchez Camacho suspende en historia y matemáticas 

Suspenso en historia 




Hace unos días la inefable Esperanza Aguirre, ex presidentade la Comunidad de Madrid, Marquesa de Murillo y funcionaria imperial afirmóque España existe desde hace 3000 años, es decir, que según Aguirre, España existe mucho antes de que existiera el Imperio Romano. Cuando los historiadores aún no se habían recuperado de la impresión que les había causado esta peculiar interpretación del Estado que hacía Esperanza Aguirre aparece Alicia SánchezCamacho, también dirigente del PP, anuncia urbi et orbe que España existe desdehace 500 siglos. 500 siglos son 50.000 años, esto situaría el nacimiento de España en el paleolítico medio, y en ese período no había humanos, de ninguna de las especies que han existido, en todo el continente europeo. Entonces, si en Europa (incluyendo lo que ahora es España) no había humanos pero ya existía España - según Sánchez Camacho -, ¿quien creó España, los mamuts?. Convendría que el PP dejara la historia en paz, el PP tiene una historia de la que no pueden sentirse muy felices a menos que sean unos sinvergüenzas. Pero aún puede ser peor, puede salir algún otro dirigente del PP diciendo que España ya existía hace 65 millones de años, o quizás que ya existía antes del Big Bang. 

Suspenso en matemáticas 

Quedó retratada la señora Sánchez Camacho cuando durante el debate mostró esta cartulina (ver foto) donde podemos ver una suma incorrecta:

Subvenciones: 700 M €
Sector público: 500 M €
Empresas: 118 M €
Total ahorro: 1218 M € - La cifra correcta es 1318 M €.

No niego que existe la posibilidad de que el PP haya empleado alguna regla de cálculo desconocida por la mayoría de los mortales, no por los que practican la ingeniería contable, que les permite descontar 100M €. 

Ni la historia ni las matemáticas son el fuerte de Sánchez Camacho, es evidente, por eso se ha dedicado durante toda esta campaña electoral a hacer de adivina catastrofista anunciando a los cuatro vientos todo tipo de apocalipsis terribles y plagas bíblicas que se abaten sobre Cataluña si se independiza.