24 de maig 2011

Pep contra el volcà

Pep contra el volcà


L'erupció del volcà islandès Grimsvötny ha obligat al Barça a avançar el viatge a Londres per jugar la final de la Champions amb el Manchester United. L'equip del Barça sortirà aquesta nit cap a Londres a les 22 hores. Sembla que els volcans islandesos estan convertint en una tradició entrar en erupció quan el Barça ha de jugar grans partits, l'equip del Barça va haver de fer el viatge d'anada en autobús fins a Milà per jugar el partit de la semifinal de la Champions l'any passat per l'erupció d'un altre volcà islandés que va paralitzar tot el transit aeri europeu. Les cendres podrien arribar a França aquest dijous.













Vídeo:
El Barça i el volcà (TV3)

Pep contra el volcán



La erupción del volcán islandés Grimsvötny ha obligado al Barça a adelantar el viaje a Londres para jugar la final de la Champions con el Manchester United. El equipo del Barça saldrá esta noche hacia Londres a las 22 horas. Parece que los volcanes islandeses están convirtiendo en una tradición entrar en erupción cuando el Barça debe jugar grandes partidos, el equipo del Barça tuvo que hacer el viaje de ida en autobús hasta Milán para jugar el partido de la semifinal de la Champions el año pasado por la erupción de otro volcán islandés que paralizó todo el tráfico aéreo europeo. Las cenizas podrían llegar a Francia este jueves.

4 comentaris:

zel ha dit...

Això és que el Bruixotinyo ha fet un conjur...

Jaume C. i B. ha dit...

Jo també ho havia pensat, m'imaginava a Mourinho i Florentino fumant dins del volcà fumant caliquenyos.

Patric ha dit...

Me parece que el volcán islandés ha bajado su furia así me imagino que el BarÇa podrá jugar su gran partido, sin cenizas.

Jaume C. i B. ha dit...

El problema era poder llegar a Londres ya que a medida que avanza la ceniza van cerrando el espacio aéreo. El Barça adelantó a ayer la salida hacia Londres que estaba prevista para el jueves.