23 de set. 2012

Qui s’ha deixat oberta la tapa del sarcòfag? - (O així va desvariejar Aznartrusta)

Qui s’ha deixat oberta la tapa del sarcòfag?
(O així va desvariejar Aznartrusta) 

M’agradaria saber qui s’ha deixat la tapa del sarcòfag oberta, han vist la mòmia Aznaramus a Mèxic fent una roda de premsa per dir “ningú no trencarà Espanya” i per acusar als que ho vulguin fer de cometre “una deslleialtat” i “una gravíssima equivocació”. En un acte organitzat a Mèxic DF per la fundació aznarista FAES, que presideix Aznar, i el Consell Mexicà d'Assumptes Internacionals (COMEXI) algú ha tingut la idea de preguntar al profeta de l’apocalipsi Aznaramus que pensava del que havia succeït durant la Diada.

Aznaramus ha parlat des de Mèxic, probablement afectat per la venjança de Moctezuma, i ha dit: “Espanya seguirà, ningú no trencarà Espanya, però aquells que ho intentin no només cometen una deslleialtat, cometen una gravíssima equivocació, i naturalment quan es cometen equivocacions d’aquesta índole i aquesta responsabilitat històrica cal atenir-se a les conseqüències.”

Assumeix Aznar la seva part de la responsabilitat o pensa que ni ell ni el seu partit tenen res a veure amb aquest assumpte?. La història és una matèria que els polítics espanyols ignoren perquè repeteixen els mateixos errors un cop i un altre. És curiós que aquest profeta de l’apocalipsi hagi fet aquestes declaracions des de Mèxic, antiga colònia espanyola, que faci aquest absurd discurs des d’una antiga colònia és irònic, clar però no tant si sabem que Aznar pateix d’ignorància supina.

Un error greu que reiteradament han comés els governants espanyols ha estat menysprear els catalans i pensar que bombardejant cada 50 anys la ciutat de Barcelona tot s’arregla, han comés l’error d’insultar repetidament Catalunya i han esgotat la paciència dels catalans, l’error no el vam cometre els 1,5 milions de catalans que el dia 11 de setembre ens vam manifestar per un Estat propi, l’error el van cometre els governants espanyols, i les conseqüències són que els catalans hem dit prou, s’ha acabat el bròquil, volem la independència.

Faria bé el PP clavant la tapa dels sarcòfags on guarden les seves mòmies (Aznar, Mayor Oreja, Vidal-Quadras) que cada vegada que se’ls escapen emboliquen la troca amb alguna declaració ximple, i deixar-se d’anunciar que totes les plagues divines s’abatran sobre Catalunya si aquesta s’independitza. No només és ja massa tard, només amenacen i auguren la catàstrofe qual Sant Malaquies de cap de setmana etílic, han passat d’amenaçar-nos amb enviar-nos l’Exèrcit a invocar el càstig bíblic. 


¿Quien se ha dejado abierta la tapa del sarcófago?
(O así desvariar Aznartrusta) 

Me gustaría saber quién ha dejado la tapa del sarcófago abierta, han visto la momia Aznaramus en México haciendo una rueda de prensa para decir "nadie romperá España" y para acusar a los que lo quieran hacer de cometer "una deslealtad" y "una gravísima equivocación". En un acto organizado en México DF por la fundación aznarista FAES, que preside Aznar, y el Consejo Mexicano de Asuntos Internacionales (COMEXI) alguien ha tenido la idea de preguntar al profeta del apocalipsis Aznaramus que pensaba de lo que había sucedido durante la diada.

Aznaramus ha hablado desde México, probablemente afectado por la venganza de Moctezuma, y ​​dijo: "España va a seguir, nadie va a romper España, pero aquellos que lo intenten no solo cometen una deslealtad, cometen una gravísima equivocación, y naturalmente cuando se cometen equivocaciones de esa índole y esa responsabilidad histórica hay que atenerse a las consecuencias."

¿Asume Aznar su parte de la responsabilidad o piensa que ni él ni su partido tienen nada que ver con este asunto?. La historia es una materia que los políticos españoles ignoran porque repiten los mismos errores una y otro. Es curioso que este profeta del apocalipsis haya hecho estas declaraciones desde México, antigua colonia española, que haga este absurdo discurso desde una antigua colonia es irónico, claro pero no tanto si sabemos que Aznar sufre de ignorancia supina.

Un error grave que reiteradamente han cometido los gobernantes españoles ha sido despreciar los catalanes y pensar que bombardeando cada 50 años la ciudad de Barcelona todo se arregla, han cometido el error de insultar repetidamente Catalunya y han agotado la paciencia de los catalanes, el error no lo cometimos los 1,5 millones de catalanes que el día 11 de septiembre nos manifestamos por un Estado propio, el error lo cometieron los gobernantes españoles, y las consecuencias son que los catalanes hemos dicho basta, se ha terminado el brócoli, queremos la independencia.

Haría bien el PP clavando la tapa de los sarcófagos donde guardan sus momias (Aznar, Mayor Oreja, Vidal-Quadras) que cada vez que se les escapan la lían con alguna declaración tonta, y dejarse de anunciar que todas las plagas divinas se abatirán sobre Catalunya si esta se independiza. No sólo es ya demasiado tarde, sólo amenazan y auguran la catástrofe que San Malaquías de fin de semana etílico, han pasado de amenazarnos con enviarnos el Ejército a invocar el castigo bíblico.

2 comentaris:

Patric ha dit...

Yo creo que la actitud de algunos gobernantes españoles es porque al parecer la secesión de Catalunya ya ha empezado..

Jaume C. i B. ha dit...

Yo, lo reconozco, soy muy raro, a veces me da por mirar las hemerotecas, y sorprende ver que los políticos de hoy digan las mismas cosas que los del siglo XIX ante el proceso de la independencia de Cuba, y los periódicos de entonces también decían lo mismo, y lo que es peor, con idénticas palabras, que los actuales. En efecto, intentan como entonces negar las evidencias, y se siguieron negando a aceptar los hechos incluso cuando ya se había producido el hecho.
Por cierto, es curioso que Aznar haga esas declaraciones desde una antigua colonia española, México. El profeta del apocalipsis demuestra muy poco conocimiento de la historia del país que una vez gobernó.