4 de nov. 2011

Atemptat islamista contra Charlie Hebdo

Atemptat islamista contra Charlie Hebdo


El setmanari satíric francés Charlie Hebdo ha patit un atemptat amb còctel Molotov que han causat importants danys a la redacció del setmanari. L'atemptat ha estat obra d'islamistes als que no els va agradar l'última portada del setmanari en què apareixia una imatge de Mahoma i el títol “Cent fuetades si no et mors de riure” i a la capçalera “Charia Hebdo”. El setmanari feia referència a la intenció de les noves autoritats líbies d'implantar la xara, la llei islàmica.

L'Islam és incompatible amb la democràcia, ho demostra el fet que cap país islàmic és democràtic, països que es governen per una llei que en el nom de Déu sotmet a càstigs terribles a la gent: amputacions de mans als lladres, lapidacions de dones adúlteres, fuetades per no portar el mocador posat o penja als homosexuals. Però també pretenen imposar-nos la seva mentalitat a nosaltres, i responen amb terrorisme la publicació d'unes caricatures o condemnen a mort amb una fàtua qualsevol crítica que ells considerin una ofensa.

El problema no són les religions sinó els seus seguidors més dogmàtics i especialment aquells que pretenen imposar uns conceptes religiosos a tota la població creient que estem a l'Edat Mitjana.

L'Islam és una religió violentament expansiva i totalitària. Allà on té el poder és intolerant i violenta, no només no tolera els seguidors d'altres creences sinó que els impedeix que puguin celebrar els seus ritus. Allà on no té el poder exigeix que se li permeti construir mesquites que acaben convertint-se en centres de reclutament dels futurs terroristes islamistes on se'ls adoctrina i se'ls renta el cervell.




Charlie Hebdo


Vídeo: Francia: Charlie Hebdo víctima de un incendio (Euronews)




Atentado islamista contra Charlie Hebdo

El semanario satírico francés Charlie Hebdo ha sufrido un atentado con cóctel molotov que han causado importantes daños en la redacción del semanario. El atentado ha sido obra de islamistas a los que no les gustó la última portada del semanario en el que aparecía una imagen de Mahoma y el título "Cien latigazos si no te mueres de risa" y en la cabecera "Chari Hebdo". El semanario hacía referencia a la intención de las nuevas autoridades libias de implantar la sharia, la ley islámica.

El Islam es incompatible con la democracia, lo demuestra el hecho de que ningún país islámico es democrático, países que se gobiernan por una ley que en el nombre de Dios somete a castigos terribles a la gente: amputaciones de manos a los ladrones, lapidaciones de mujeres adúlteras, latigazos por no llevar el pañuelo puesto o cuelga a los homosexuales. Pero también pretenden imponernos su mentalidad en nosotros, y responden con terrorismo la publicación de unas caricaturas o condenan a muerte con una fatua cualquier crítica que ellos consideren una ofensa.

El problema no son las religiones sino sus seguidores más dogmáticos y especialmente aquellos que pretenden imponer unos conceptos religiosos en toda la población creyendo que estamos en la Edad Media.

El Islam es una religión violentamente expansiva y totalitaria. Donde tiene el poder es intolerante y violenta, no sólo no tolera los seguidores de otras creencias sino que les impide que puedan celebrar sus ritos. Allí donde no tiene el poder exige que se le permita construir mezquitas que acaban convirtiéndose en centros de reclutamiento de los futuros terroristas islamistas donde se les adoctrina y se les lava el cerebro.