2 d’oct. 2013

QUÈ N’HI HA ALGÚ?

QUÈ N’HI HA ALGÚ?




 

Fa molts anys a Tv3 la Vicenteta entrava en escena dient “que n’hi ha algú?”, ara, però la pregunta que podríem fer mirant cap a Espanya seria “que n’hi ha algú que sigui demòcrata a Espanya?” i segurament la resposta llunyana que arribaria a les nostres oïdes seria els udols i lladrucs enfurismats.

Trobar un demòcrata als tres principals partits espanyolistes (PP, PSOE i UPyD) és missió impossible, si fa no fa com buscar un federalista a Espanya. El discurs d’UPyD s’assembla cada vegada més al dels líders ultranacionalistes serbis com Milosevic, un vòmit verinós que la lideressa Rosa Díez escampa com si fos la nena de l’exorcista. I això dit per mi, podria ser exagerat, però no sóc jo només qui afirma que Espanya cada vegada s’assembla més a l’Antiga Iugoslàvia i que molts polítics espanyols tenen un discurs referit a Catalunya semblant al que Milosevic feia referit als altres pobles de l’Antiga Iugoslàvia, ha estat l’exministre d’Afers Estrangers de Macedònia, Emil Kirjas, qui acusa el nacionalisme espanyol d’actuar com el nacionalisme serbi que va arrossegar l’Antiga Iugoslàvia a una terrible guerra per tractar d’impedir la descomposició de Iugoslàvia, cosa que no va poder evitar, i va ensangonar durant els anys 90 les repúbliques iugoslaves causant milers de morts: “No puc creure que vint anys després (de la Guerra dels Balcans) escoltem la mateixa retòrica des de Madrid que el nacionalisme serbi”. Algú li hauria de dir a la Milosevic d’Espanya que Milosevic va acabar morint a la garjola mentre se l’estava jutjant per crims de lesa humanitat.

El nacionalisme espanyol també té els seus representants a casa nostra: Alicia Sánchez Camacho i Alejo Vidal-Quadras del Partit Popular, i Albert Rivera del partit neolerrouxista Ciutadans (C’s), que semblen competir per ser els Karadžić

 () espanyols. A aquest també se l’està jutjant per crims de lesa humanitat. Rivera va justificar les paraules del coronel Alamán que demanava fer un cop d’Estat per derrocar el govern de la Generalitat de Catalunya, després va intentar retractar-se però fent-ho a mitges.

Del Partit Popular no ens ha de sorprendre gens la seva afició al colpisme, no debades aquest partit el van fundar persones que van ser alts càrrecs de la dictadura franquista, la mateixa dictadura que va assassinar al president Lluís Companys. El PP no només es negaa condemnar el règim franquista i els seus crims, les seves joventuts hanprotagonitzat aquest estiu unes escenes d’exaltació feixista i, l’escàndol va més enllà, les Nacions Unides han demanat a l’Estat espanyol que jutgi els crims del franquisme i que derogui la llei d’amnistia de 1977. Mentrestant diversos dirigents del PP com la delegada del govern espanyol a Catalunya, Llanos de Luna,prefereixen participar en actes d’homenatge al franquisme i al nazisme.

L’Estat espanyol està en una espiral perillosa, el vídeo “NENS ESPANYOLS REPRESENTEN L'INVASIÓ IAFUSELLAMENT DE GIBRALTARENYS”, on uns nens d’una escola d’Osca representen la invasió de Gibraltar i l’afusellament de gibraltarenys és un motiu que ens ha de preocupar, als britànics no els ha fet cap gràcia, i això se suma als controls exhaustius a la frontera amb Gibraltar que el govern espanyol ha ordenat, complicant les relacions diplomàtiques entre ambdós Estats. A cap país li agrada que afusellin els seus ciutadans, encara que sigui de broma.

 

Rar és el dia que des d’algun canal de televisió, emissora de ràdio, diari convencional o digital de la caverna (COPE, 13TV, La Gaceta, Intereconomía, La Razón, ABC, Alerta Digital, etc) no es demana fer un cop d’Estat a Catalunya o es justifica l’empresonament del govern català actual o, fins i tot, l’assassinat del president Companys perpetrat pel Règim franquista. La COPE, l’emissora de laConferència Episcopal Espanyola s’ha destacat pel seu furibund odi contraCatalunya, la seva cultura, identitat, i els seus representants electes,arribant a justificar l’afusellament de Companys.

 
Alicia Sánchez Camacho, presidenta del PP (partit espanyolista) a Catalunya perla gràcia del dit de Rajoy, habitual tertuliana d’Intereconomía ha demanat quese suspengui l’autonomia catalana. (). Incomprensiblement aquesta senyora continua sent diputada del Parlament de Catalunya, del Parlament que seria tancat si es fes el que ella demana.

El difunt Peces Barba (PSOE), que va ser president del Congrés dels Diputats, durant un Congrés d’advocats va tenir la desafortunada idea de dir "no sóc pessimista, estarem en millors condicions que en altres èpoques. No sé quantes vegades va caldre bombardejarBarcelona. (...) Crec que aquesta vegada es resoldrà sense necessitat debombardejar Barcelona”. Peces Barba feia referència a una frase del president de la República Espanyola, Manuel Azaña, un altre “demòcrata” espanyol que va dir l’any 1938 que “una persona del meu coneixement assegura que és una llei de la història d'Espanya la necessitat de bombardejar Barcelona cada cinquanta anys. El sistema de Felip V era injust i dur, però sòlid i còmode. Ha valgut per a dos segles”. Aquesta dèria dels nacionalistes espanyols, fins i tot aquells que són presumptament demòcrates, de voler empresonar i/o afusellar presidents de la Generalitat, i/o bombardejar la capital de Catalunya és malaltissa. El pensament únic del qual tant se’n parla referint-se a Catalunya és en realitat una qualitat de tot el nacionalisme espanyol (PP, PSOE, UPyD i C’s), una dèria de voler imposar-nos el seu pensament sigui executant els nostres representants electes o bombardejant les ciutats de Catalunya.

El nacionalisme espanyol també demostra una profunda ignorància en matèria històrica que el porta a fer una banalització obscena del nazisme, obviant que va ser precisament el franquisme, un règim nacionalista espanyol autoritari i criminal que va arribar al poder amb l’ajut del nazisme, que va col·laborar amb el nazisme enviant la Divisió Blava, tropes espanyoles enrolades a l’exèrcit alemany, i que va ser la Gestapo alemanya la que va capturar el president Companys i el va entregar al Règim franquista que el va assassinar, però molts polítics espanyolistes (de PSOE, PP, UPyD i C’s) amb nuls coneixements d’història i molt poca vergonya, han tingut la barra d’acusar-nos de nazis als independentistes, per exemple,José Bono (PSOE). L’últim que s’ha afegit a aquesta llista d’amenaces i insults ha estat JuanAlberto Belloch (PSOE), alcalde de Saragossa, que ha demanat al Senat quesuspengui l’autonomia de Catalunya.

 

I repeteixo la pregunta: “que n’hi ha algú que sigui demòcrata a Espanya?”. Ara seriosament, encara hi ha algú a Catalunya, apart d’en Navarro, Sánchez Camacho, Rivera i Millo, que veient aquest panorama a Espanya encara es cregui que no ens hem d’independitzar d’Espanya?. Si us plau, deixem de perdre el temps i declarem la independència ja.

 

 

 

 

¿QUÉ HAY ALGUIEN?
 
 
 
 

 

Hace muchos años en TV3 la Vicenteta entraba en escena diciendo "¿que hay alguien?", ahora , pero, la pregunta que podríamos hacer mirando hacia España sería "¿que hay alguien que sea demócrata en España?". Y seguramente la respuesta lejana que llegaría a nuestros oídos sería los aullidos y ladridos enfurecidos.

Encontrar un demócrata en los tres principales partidos españolistas (PP, PSOE y UPyD) es misión imposible, más o menos como buscar un federalista en España  El discurso de UPyD se parece cada vez más al de los líderes ultranacionalistas serbios como Milosevic , un vómito venenoso que la lideresa Rosa Díez esparce como si fuera la niña del exorcista. Y esto dicho por mí , podría ser exagerado, pero no soy yo sólo quien afirma que España cada vez se parece más a la antigua Yugoslavia y que muchos políticos españoles tienen un discurso referido a Catalunya similar al que Milosevic hacía referido a los otros pueblos de la Antigua Yugoslavia, ha sido el exministro de Asuntos Exteriores de Macedonia, Emil Kirjas, que acusa el nacionalismo español de actuar como el nacionalismo serbio que arrastró la Antigua Yugoslavia en una terrible guerra para tratar de impedir la descomposición de Yugoslavia, lo que no pudo evitar, y ensangrentó durante los años 90 las repúblicas yugoslavas causando miles de muertos: "No puedo creer que veinte años después (de la Guerra de los Balcanes) escuchamos la misma retórica desde Madrid que el nacionalismo serbio". Alguien le debería decir a la Milosevic de España que Milosevic acabó muriendo en la cárcel mientras se lo estaba juzgando por crímenes de lesa humanidad.

El nacionalismo español también tiene sus representantes en nuestra casa: Alicia Sánchez Camacho y Alejo Vidal- Quadras del PP , y Albert Rivera del partido neolerrouxista Ciudadanos (C 's) , que parecen competir por ser los Karadžić españoles. A este también se le está juzgando por crímenes de lesa humanidad. Rivera justificó las palabras del coronel Alamán que pedía dar un golpe de Estado para derrocar el gobierno de la Generalitat de Catalunya, después intentó retractarse pero haciéndolo a medias.

Del PP no nos debe sorprender nada su afición al golpismo, no en vano este partido lo fundaron personas que fueron altos cargos de la dictadura franquista, la misma dictadura que asesinó al presidente Lluís Companys. El PP no sólo se niega a condenar elrégimen franquista y sus crímenes, sus juventudes han protagonizado este veranounas escenas de exaltación fascista y, el escándalo va más allá, las Naciones Unidas han pedido a España que juzgue los crímenes del franquismo y que derogue la ley de amnistía de 1977. Mientras varios dirigentes del PP como la delegada delGobierno español en Catalunya, Llanos de Luna prefieren participar en actos dehomenaje al franquismo y al nazismo.

El Estado español está en una espiral peligrosa, el vídeo "NIÑOS ESPAÑOLES REPRESENTAN EL INVASIÓN YFUSILAMIENTO DE GIBRALTAREÑOS" donde unos niños de una escuela de Huesca representan la invasión de Gibraltar y el fusilamiento de gibraltareños es un motivo que nos debe preocupar, los británicos no les ha hecho ninguna gracia, y esto se suma a los controles exhaustivos en la frontera con Gibraltar que el gobierno español ha ordenado, complicando las relaciones diplomáticas entre ambos Estados. En ningún país le gusta que fusilen a sus ciudadanos, aunque sea en broma.

 

Raro es el día que desde algún canal de televisión, emisora ​​de radio, diario convencional o digital de la caverna ( COPE, 13TV , La Gaceta , Intereconomía , La Razón , ABC , Alerta Digital , etc ) no se pide dar un Golpe de Estado en Catalunya o se justifica el encarcelamiento del gobierno catalán actual o, incluso ,el asesinato del presidente Companys perpetrado por el Régimen franquista. La COPE , la emisora​​de la Conferencia Episcopal Española ha destacado por su furibundo odiocontra Catalunya, su cultura, identidad, y sus representantes electos, llegandoa justificar el fusilamiento de Companys.


El difunto Peces Barba ( PSOE ), que fue presidente del Congreso de los Diputados, durante un Congreso de abogados tuvo la desafortunada idea de decir "no soy pesimista,estaremos en mejores condiciones que en otras épocas. No sé cuántas veces fuenecesario bombardear Barcelona. ( ... )Creo que esta vez se resolverá sin necesidadde bombardear Barcelona". Peces Barba hacía referencia a una frase del presidente de la República Española, Manuel Azaña, otro " demócrata" español que dijo en 1938 que "una persona de mi conocimiento asegura que es una ley de la historia de España la necesidad de bombardear Barcelona cada cincuenta años. El sistema de Felipe V era injusto y duro, pero sólido y cómodo. Ha valido para dos siglos" . Esta obsesión de los nacionalistas españoles, incluso aquellos que son presuntamente demócratas, de querer aprisionar y/o fusilar presidentes de la Generalitat, y/o bombardear la capital de Catalunya es enfermiza. El pensamiento único del que tanto se habla refiriéndose a Catalunya es en realidad una calidad de todo el nacionalismo español (PP, PSOE, UPyD y C 's), una obsesión de querer imponernos su pensamiento sea ejecutando nuestros representantes electos o bombardeando las ciudades de Catalunya.

El nacionalismo español también demuestra una profunda ignorancia en materia histórica que le lleva a hacer una banalización obscena del nazismo, obviando que fue precisamente el franquismo, un régimen nacionalista español autoritario y criminal que llegó al poder con la ayuda del nazismo, que colaboró ​​con el nazismo enviando la División Azul, tropas españolas enroladas en el ejército alemán, y que fue la Gestapo alemana la que capturó el presidente Companys y lo entregó al Régimen franquista que lo asesinó, pero muchos políticos españolistas (de PSOE, PP, UPyD y C 's) con nulos conocimientos de historia y muy poca vergüenza , han tenido la barra de acusarnos de nazis a los independentistas, por ejemplo, José Bono (PSOE). Lo último que se ha añadido a esta lista de amenazas e insultos ha sido Juan Alberto Belloch( PSOE ) , alcalde de Zaragoza , que ha pedido al Senado que suspenda laautonomía de Catalunya.

 

Y repito la pregunta: "¿Que hay alguien que sea demócrata en España?". Ahora en serio, ¿todavía hay alguien en Catalunya, aparte de Navarro, Sánchez Camacho, Rivera y Millo, que viendo este panorama en España todavía se crea que no hay que independizarse de España?. Por favor, dejemos de perder el tiempo y declaramos la independencia ya.