18 de nov. 2009

Diguem no a l'Estatut retallat pels tafurs del Manzanares

Diguem no a l'Estatut retallat pels tafurs del Manzanares

Ens demanen que acatem la retallada els mateixos que no van acatar el resultat dels nostres vots. Si nosaltres no defensem l'Estatut que vam anar a votar no esperem que ho facin els altres. El PP que va ser qui va presentar els recursos contra l'Estatut no els retirarà malgrat que se'ls ha demanat, el que si que podrien estalviar-se és dir a la resta de partits i als ciutadans que callem, no podem callar davant la barrabassada comesa pels dirigents del PP que han conculcat la voluntat dels catalans expressada en les urnes. També el govern central demana que s'acati la sentència quan hauria de ser el primer en garantir la voluntat dels ciutadans per sobre de la voluntat d'un partit i dotze jutges. L'Estatut no és només la nostra Llei bàsica, és un contracte entre el poble de Catalunya amb el seu govern i el govern de l'Estat, l'Estat espanyol ja va modificar aquest contracte, i nosaltres el vàrem signar, ara està obligat a complir-lo.

Des del PP se'ns exigeix a nosaltres i als altres partits catalans que acatem la sentència del TC i que no pressionem als magistrats. I perquè els dirigents del PP no van acatar allò que ja vam votar els ciutadans de Catalunya?. Jo no sento cap obligació d'acatar la sentència contra una Llei retallada respecte de la que jo ja vaig votar fa tres anys. Això era com un joc en el que hi ha qui un cop acordades les regles ha decidit canviar-les i tot i així continua fent trampes, aquest algú, més aviat aquest què, és el PP.

Respecto molt al president Pujol però no estic d'acord quan diu “que hem d'acatar la sentència perquè sinó ens enviaran la Guàrdia Civil”. No podem seguir acotant el cap davant d'aquests tramposos i trilers de l'Altiplà castellà, ni amb els seus col·laboracionistes autòctons com la senyora Sánchez Camacho. Ja va sent hora de plantar-se i deixar de seguir asseguts en una taula on hi ha alguns que juguen amb les cartes marcades i canvien les normes.

Si l'Estatut fos rectificat, encara que només fos una coma, l'hem de votar i jo votaré NO, jo ja vaig votar un Estatut retallat per les Corts espanyoles, i ara volen retallar aquest text que vaig anar a votar fa tres anys, una altra retallada és inacceptable, si es produeix el nou text ha de ser clarament refusat exigint el compliment del text que els catalans vàrem aprovar.

I no sé fins a quin punt no podríem arribar a acusar els membres del TC de prevaricació, un delicte molt greu especialment si qui el comet és un jutge, atenent al fet que pretenen modificar un text ja aprovat per la ciutadania i en vigor.

Digamos no al Estatut recortado por los tahúres del Manzanares

Nos piden que acatamos el recorte los mismos que no acataron el resultado de nuestros votos.Si nosotros no defendemos el Estatuto que fuimos a votar no esperamos que lo hagan los demás. El PP que fue quien presentó los recursos contra el Estatut no les retirará a pesar de que se les ha pedido, lo que si que podrían ahorrarse es decir al resto de partidos y los ciudadanos que callamos, no podemos callar ante la barrabasada cometida por los dirigentes del PP que han conculcado la voluntad de los catalanes expresada en las urnas. También el gobierno central pide que se acate la sentencia cuando debería ser el primero en garantizar la voluntad de los ciudadanos por encima de la voluntad de un partido y doce jueces. El Estatuto no es sólo nuestra Ley básica, es un contrato entre el pueblo de Cataluña con su gobierno y el gobierno del Estado, el Estado español ya modificar este contrato, y nosotros lo firmamos, ahora está obligado a cumplirlo.
Desde el PP se nos exige a nosotros ya los demás partidos catalanes que acatamos la sentencia del TC y que no presionamos a los magistrados. Y para que los dirigentes del PP no acatar lo que ya votamos los ciudadanos de Cataluña?. Yo no siento ninguna obligación de acatar la sentencia contra una Ley recorte respecto de la que yo ya voté hace tres años. Esto era como un juego en el que hay quien una vez acordadas las reglas ha decidido cambiarlas y aun así sigue haciendo trampas, ese alguien, más bien este que es el PP.
Respeto mucho al presidente Pujol pero no estoy de acuerdo cuando dice "que debemos acatar la sentencia porque sino nos enviarán la Guardia Civil". No podemos seguir agachando la cabeza ante estos tramposos y trileros del Altiplano español, ni con sus colaboracionistas autóctonos como la señora Sánchez Camacho. Ya va siendo hora de plantarse y dejar de seguir sentados en una mesa donde hay algunos que juegan con las cartas marcadas y cambian las normas.
Si el Estatuto fuera rectificado, aunque sólo fuera una coma, debemos votar y yo votaré NO, yo ya voté un Estatuto recortado por las Cortes españolas, y ahora quieren recortar este texto que fui a votar hace tres años , otro recorte es inaceptable, si se produce el nuevo texto debe ser claramente rechazado exigiendo el cumplimiento del texto que los catalanes hicimos aprobar.
Y no sé hasta qué punto no podríamos llegar a acusar a los miembros del TC de prevaricación, un delito muy grave especialmente si quien lo comete es un juez, atendiendo a que pretenden modificar un texto ya aprobado por la ciudadanía y en vigor.

prevaricación. (Del lat. praevaricatĭo, -ōnis). f. Der. Delito consistente en dictar a sabiendas una resolución injusta una autoridad, un juez o un funcionario.


3 comentaris:

Patric ha dit...

Yo no entiendo por qué reclamar antes de ver el resultado.

Jaume C. i B. ha dit...

Porqué sabemos que la sentencia será mala, porqué sabemos que será injusta, porqué sabemos que ese Tribunal no tiene legitimidad, porqué sabemos que quienes presentaron los recursos lo hicieron de mala fe y carecían de legitimidad. Y porqué está broma de mal gusto ya dura demasiado.

Patric ha dit...

De acuerdo, entiendo tus razones.