18 d’abr. 2013

Una nova cantada del poca-solta Cantó

Una nova cantada del poca-solta Cantó

 

Aquest noi d’UPyD, que diuen que és actor i respon al nom de Toni Cantó, passarà a la història per tenir el rècord Guinness de dir bajanades amb el permís de Cospedal. D’acord, no és el primer actor que decideix iniciar una carrera política: Ronald Reagan, Arnold Schwarzenegger, Cicciolina...

Després de negar-li drets als animals i haver intentat desacreditar la lluita contra la violència de gènere usant informació errònia o falsa, el diputat ultranacionalista d’UPyD ha qualificat el model d’escola en català de “feixisme lingüístic” i l’ha comparat amb la pedofília.

Toni Cantó diu: “No crec que es pugui prohibir a algú estudiar en la llengua que desitgi. De fet el Constitucional ja ho ha dit però a Catalunya s’ho passen pel folre, cosa que és al·lucinant”. Anem a pams. Toni Cantó és diputat per València de l’ultranacionalista espanyolista UPyD. Els alumnes que estudien a les escoles catalanes surten coneixent ambdues llengües. Malgrat això, el TSJC intenta tombar un sistema d’èxit que garanteix el coneixement d’ambdues llengües i imposa els drets d’un nen conculcant els de la majoria. Els nens, doncs, estudien ambdues llengües mentre que el TSJC si que es passa pel folre els drets de la majoria. Podria respectar que el diputat ultranacionalista espanyol Cantó no li agradi que a Catalunya es parli i s’ensenyi en català, però no li accepto que compari el nostre sistema de pederàstia. Si us plau, diputat Cantó, deixar de dir obscenitats per aquesta bocota que tens.

També seria d’agrair que els polítics espanyolistes s’abstinguessin de dir el nom de Catalunya en va, el nom del meu país no ha de ser embrutat per les seves boques plenes de fems, odi, ignorància i prejudicis.

 

 

 

 

 

Una nueva cantada del gilipollas Cantó

 

Este chico de UPyD, que dicen que es actor y responde al nombre de Toni Cantó, pasará a la historia por tener el récord Guinness de decir sandeces con el permiso de Cospedal. De acuerdo, no es el primer actor que decide iniciar una carrera política: Ronald Reagan, Arnold Schwarzenegger, Cicciolina ...

Después de negarle derechos a los animales y haber intentado desacreditar la lucha contra la violencia de género usando información errónea o falsa, el diputado ultranacionalista de UPyD ha calificado el modelo de escuela en catalán de "fascismo lingüístico" y lo ha comparado con la pedofilia.

Toni Cantó dice: "No creo que se pueda prohibir a alguien estudiar en la lengua que desee. De hecho el Constitucional ya lo ha dicho pero en Catalunya lo pasan por el forro, lo que es alucinante". Vamos por partes. Toni Cantó es diputado por Valencia del ultranacionalista españolista UPyD. Los alumnos que estudian en las escuelas catalanas salen conociendo ambas lenguas. Sin embargo, el TSJC intenta tumbar un sistema de éxito que garantiza el conocimiento de ambas lenguas e impone los derechos de un niño conculcando los de la mayoría. Los niños, pues, estudian dos lenguas mientras que el TSJC si se pasa por el forro los derechos de la mayoría. Podría respetar que el diputado ultranacionalista español Cantón no le guste que en Catalunya se hable y enseñe en catalán, pero no le acepto que compare nuestro sistema de pederastia. Por favor, diputado Cantó, deja de decir obscenidades por esta bocota que tienes.

También sería de agradecer que los políticos españolistas abstuvieran de decir el nombre de Cataluña en vano, el nombre de mi país no debe ser ensuciado por sus bocas llenas de basura, odio, ignorancia y prejuicios.