24 d’abr. 2013

A l'enemic que fuig, mostra-li la drecera

A l'enemic que fuig, mostra-li la drecera

 

A la tertúlia de El Món a RAC 1 amb Paco Marhuenda, Màrius Carol, Xavier Sardà i Pilar Rahola, i conduïda per en Jordi Basté va produir-se un fet esperpèntic quan el tertulià i director del pamflet ultraespanyolista La Razón, en Paco Marhuenda, va decidir abandonar la tertúlia quan na Pilar Rahola va demanar-li explicacions sobre la portada publicada per La Razón que atacava la immersió lingüística amb un cartell de partit ultradretà Alianza Nacional.

 

La batussa

PILAR RAHOLA: Vau il·lustrar aquest article amb un cartell d'una organització d'extrema dreta que és Alianza Nacional, un membre dels quals va estar implicat en l'assassinat de Guillem Agulló pel qual va ser sentenciat a catorze anys dels quals només en va complir quatre. Vau tenir els nassos en el vostre diari d'il·lustrar un article d'opinió sobre la immersió amb un cartell d'un grup d'extrema dreta amb una vinculació fins i tot amb un assassinat. Jo em pregunto què caram passa a la vostra redacció. I demano explicacions formals.

PACO MARHUENDA: No has de demanar-me explicacions de res! Ja n'hi ha prou, eh, Jordi? Aquí ja s'ha acabat, no? Al final és impossible parlar i es dediquen a fer merda contra el meu diari.

Jordi Basté: Sobre el tema que parla la Pilar…

PACO MARHUENDA: Ja n'hi ha prou!

JORDI BASTÉ: Algun comentari sobre el tema que comenta la Pilar?

PILAR RAHOLA: És cert o no?

PACO MARHUENDA: No, escolta, Pilar. Escolta, Jordi, s'ha acabat, la broma. Adéu.

 

Marhuenda, director del pamflet espanyolista La Razón, propietat del Grup Planeta, i habitual de la tertúlia del dilluns de El Món a RAC 1, ha amagat altres cops de marxar quan se li ha demanat que expliqui algunes de les portades del seu diari, portades on criminalitzava dirigents estudiantils que es manifestaven contra les retallades del govern del Partit Popular a l’ensenyament, també ha criminalitzat el moviment contra els desnonaments d’Ada Colau i a la pròpia Colau.

 

La Razón no pot ser considerat un diari d’informació sinó l’òrgan de propaganda del règim Marià i del Partit Popular, no debades en Marhuenda va ser nomenat director del gabinet del ministre d’Administracions Públiques, sent el ministre titular un tal Mariano Rajoy, durant el govern d’Aznar. I va ocupar el mateix càrrec - director del gabinet – al ministeri d’Educació i Cultura, quan Rajoy va ser nomenat ministre d’Educació i Cultura. És, doncs, en Marhuenda, un home fidel a Rajoy, i el diari que dirigeix és l’òrgan de propaganda del cabdill Rajoy.

Però això no justificar que fugi com una rata quan se li recrimina la publicació d’una altra vomitiva portada. No, Paco, ningú es dedica a “fer merda” contra La Razón, La Razón és pura merda. A l'enemic que fuig, mostra-li la drecera

 

 
Vídeo: Marhuenda fuig de la tertúlia de RAC 1

 

 


Al enemigo que huye, muéstrale el atajo

 

En la tertulia de El Món a RAC 1 con Paco Marhuenda, Màrius Carol, Xavier Sardà y Pilar Rahola, y conducida por Jordi Basté se produjo un hecho esperpéntico cuando el tertuliano y director del panfleto ultraespañolista La Razón, Paco Marhuenda, decidió abandonar la tertulia cuando Pilar Rahola pedirle explicaciones sobre la portada publicada por La Razón que atacaba la inmersión lingüística con un cartel de partido ultraderechista Alianza Nacional.

 

La trifulca

PILAR RAHOLA: Ilustrasteis este artículo con un cartel de una organización de extrema derecha que es Alianza Nacional, un miembro de los cuales estuvo implicado en el asesinato de Guillem Agulló por el que fue sentenciado a catorce años de los cuales sólo en cumplió cuatro. Tuvisteis las narices en su diario de ilustrar un artículo de opinión sobre la inmersión con un cartel de un grupo de extrema derecha con una vinculación incluso con un asesinato. Yo me pregunto qué demonios pasa a su redacción. Y pido explicaciones formales.

PACO MARHUENDA: ¡No debes pedirme explicaciones de nada! Basta ya, eh, ¿Jordi? Aquí ya se ha acabado, ¿no? Al final es imposible hablar y se dedican a echar mierda contra mi diario.

Jordi Basté: Sobre el tema que habla Pilar ...

PACO MARHUENDA: Basta!

JORDI BASTÉ: ¿Algún comentario sobre el tema que comenta Pilar?

PILAR RAHOLA: ¿Es cierto o no?

PACO MARHUENDA: No, escucha, Pilar. Oye, Jordi, se ha terminado, la broma. Adiós.

 

Marhuenda, director del panfleto españolista La Razón, propiedad del Grupo Planeta, y habitual de la tertulia del lunes de El Món a RAC 1, ha amagado otras veces de irse cuando se le ha pedido que explique algunas de las portadas de su diario, portadas donde criminalizaba dirigentes estudiantiles que se manifestaban contra los recortes del gobierno del PP en la enseñanza, también ha criminalizado el movimiento contra los desahucios de Ada Colau y a la propia Colau.

 
La Razón no puede ser considerado un diario de información sino el órgano de propaganda del régimen Mariano y del PP, no en vano en Marhuenda fue nombrado director del gabinete del ministro de Administraciones Públicas, siendo el ministro titular un tal Mariano Rajoy , durante el gobierno de Aznar. Y ocupó el mismo cargo - director del gabinete - el Ministerio de Educación y Cultura, cuando Rajoy fue nombrado ministro de Educación y Cultura. Es, pues, en Marhuenda, un hombre fiel a Rajoy, y el diario que dirige es el órgano de propaganda del caudillo Rajoy.

 
Pero esto no justificar que huya como una rata cuando se le recrimina la publicación de otra vomitiva portada. No, Paco, nadie se dedica a "echar mierda" contra La Razón, La Razón es pura mierda. Al enemigo que huye, muéstrale el atajo.

2 comentaris:

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

És que teniu cada element per allí. En altres països aquest home estaria tancat.

Jaume ha dit...

Benvinguda Shaudin.
En Marhuenda sol amenaçar sovint de marxar de les tertúlies quan els altres tertulians no nomçes no opinen com ell sinó que li rebaten els seus arguments i el deixen en evidència, però fins ara mai havia marxat.
També quan participa en tertúlies de La Sexta, una cadena que se'n diria que és un pèl d'esquerres però on solen convidar tertulians de tot el ventall ideològic, acostuma a amenaçar amb marxar sinó aconsegueix imposar les seves tesis.

---

Per cert, que pots comentar de l'atemptat contra Toronto que la policia canadenca ha aconseguit impedir.

---

La professora Clara Ponsatti ha vist com no se li renovarà el contracte a Georgetown per decisió del ministre Wert a la Universitat de Georgetown:
http://www.vilaweb.cat/noticia/4108793/20130425/wert-veta-professora-catalana-georgetown-favorable-independencia.html