20 d’abr. 2011

Sánchez Dragó no vol venir a Catalunya

Sánchez Dragó no vol venir a CatalunyaSánchez Dragó fa molt que ha perdut el senderi, de tant voler anar d'"enfant terrible" per la vida, dient bajanades per a que la gent li rigui les gràcies s'ha acabat convertint en l'"enfant pathétique". Tampoc li va aquest paper d'"agent provocateur" que ell pensa que tothom s'ha empassat, ara, si és que no ho ha estat sempre, només és un pobre bufó a la Cort de la lideressa Esperanza Aguirre, però la funció del bon esclau és la de recordar-li al seu amo o ama a cau d'orella que és mortal. Sánchez Dragó havent-se convertit en aquesta mena de criatura ha oblidat quina era la seva funció.
Sant Jordi, Dia del llibre i la rosa
D'aquí a tres dies se celebra a Catalunya la Diada de Sant Jordi, un dia que és especialment important pels autors i els editors, tinc entès que un percentatge de les vendes de llibres de tot l'any es fan el 23 d'abril, Diada de Sant Jordi, patró de Catalunya. És molt important aquest dia perquè trobem a molts dels autors firmant les seves obres a les paradetes dels llibreters repartides per tota la ciutat. També és un d'aquells dies en què el lector té l'oportunitat de conèixer l'escriptor i l'escriptor als seus lectors. Per tant, sembla ridícul que un autor, és a dir, algú que principalment viu de la venda de les seves obres, no pas d'escriure-les encara que aquest pas sigui fonamental perquè no es pot vendre un llibre que mai ha estat escrit, menyspreï aquests actes de presentació de noves obres literàries, i per tant menyspreï als seus lectors, amb arguments d'una banalitat infantil, d'una presumptuositat grandiloqüent o propis d'algú que ja fa molt que ha perdut el nord i la resta dels punts cardinals, i de pas la brúixola. Qui serveix a, cobra de, lloa a, i forma part de la facúndia més rància de les Espanyes no és creïble quan es presenta davant la gent com un provocador, i no és creïble quan no només és incapaç d'enfrontar-se al poder sinó que actua com un lacai. Sánchez Dragó ha anunciat que no vindrà a celebrar el dia de Sant Jordi i dóna tres raons que al meu parer són absurdes. Per començar, si és autor podria venir a presentar el seu últim llibre però per a això cal haver-lo escrit, i no en tinc notícia, però puc està equivocat. Si no volia venir no calia ni tan sols que ho digués, ningú
el trobava a faltar.
Bajanades de Sánchez Dragó"No m'agrada anar de cavallet per la Rambla com un periquito del Carib, una paperina de tramussos o un titellaire amb pintura de blanc de plom".


Últimament Sánchez Dragó s'assemblava més a una d'aquestes estàtues ("titellaire amb pintura de blanc de plom") que a un periquito del Carib, els periquitos (els ocells) em semblen ocells divertits, no puc dir el mateix de les estàtues de les Rambles per les que no sento cap simpatia i que no tindria cap problema en donar un cop de mà a en Quim Monzó per lliurar de la presència d'aquests personatges les boniques Rambles carregant aquestes estàtues en un camió i llençant-les al mar, ara hi podríem incloure a Sánchez Dragó en el lot."No m'agrada anar a una regió d'Espanya en què han prohibit els toros i tanquen llibreries acusant-les de nazis".


Suposo que no voldrà anar a les Canàries, una regió d'Espanya en què estan prohibides les corrides de toros des de fa 20 anys, és cert també que a Catalunya vam prohibir les corrides de toros, ara comencem a veure els primers beneficis, Sánchez Dragó no ens vol venir a veure. També és cert que a Barcelona va tancar-se una llibreria per ordre judicial per vendre llibres i propaganda nazi, a més d'organitzar conferències de negacionistes, una cosa que segons el codi penal espanyol és un delicte, delicte pel qual, l'apologia del nazisme, ha estat engarjolat el seu propietari. No entenc l'interès de Sánchez Dragó en defensar els llibres nazis a no ser que sigui una simple boutade. Aquestes declaracions han estat fetes al diari El (in) Mundo, un diari que ha publicat propaganda d'aquesta ideologia i convocatòries de grups ultres."No m'agrada sentir-me puta d'aparador ensenyant les calces als vianants".


Ja he dit abans que aquest home ha perdut el nord i tots els punts cardinals, això de les putes en aparador ensenyant les calces està a Amsterdam, no pas a Barcelona, i creguin-me, veure a Sánchez Dragó ensenyant les calces dins d'un aparador és una imatge que no tinc cap ganes de veure, només pensar-ho ja m'agafen ganes de vomitar.


Sánchez Dragó no quiere venir a CataluñaSánchez Dragó hace mucho que ha perdido el juicio, de tanto querer ir de "enfant terrible" por la vida, diciendo tonterías para que la gente le ría las gracias se ha acabado convirtiendo en el "enfant pathétique". Tampoco le este papel de "agente provocateur" que él piensa que todo el mundo se ha tragado, ahora, si es que no lo ha sido siempre, sólo es un pobre bufón en la Corte de la lideresa Esperanza Aguirre, pero la función del buen esclavo es la de recordarle a su dueño o dueña al oído que es mortal. Sánchez Dragó habiéndose convertido en este tipo de cría ha olvidado cuál era su función. Sant Jordi, Día del libro y la rosa Dentro de tres días se celebra en Cataluña la Diada de Sant Jordi, un día que es especialmente importante para los autores y los editores, tengo entendido que un porcentaje de las ventas de libros de todo el año se hacen el 23 de abril , Día de Sant Jordi, patrón de Cataluña. Es muy importante este día para que encontramos en muchos de los autores firmando sus obras en las paradas de los libreros repartidas por toda la ciudad. También es uno de esos días en que el lector tiene la oportunidad de conocer al escritor y el escritor a sus
lectores. Por tanto, parece ridículo que un autor, es decir, alguien que principalmente vive de la venta de sus obras, no de escribirlas aunque este paso sea fundamental para que no se puede vender un libro que nunca ha sido escrito , menosprecie estos actos de presentación de nuevas obras literarias, y por tanto desprecie a sus lectores, con argumentos de una banalidad infantil, de una presuntuosidad grandilocuente o propios de alguien que ya hace mucho que ha perdido el norte y el resto de los puntos cardinales, y de paso la brújula. Quien sirve a, cobra de, alaba a, y forma parte de la facundia más rancia de las Españas no es creíble cuando se presenta ante la gente como un provocador, y no es creíble cuando no sólo es incapaz de enfrentarse al poder sino que actúa como un lacayo. Sánchez Dragó ha anunciado que no vendrá a celebrar el día de Sant Jordi y da tres razones que a mi parecer son absurdas. Para empezar, si es autor podría venir a presentar su último libro pero para ello hay que haberlo escrito, y no tengo noticia, pero puedo está equivocado. Si no quería venir no era necesario ni que lo dijera, nadie le echaba de menos.


Tonterías de Sánchez Dragó"No me gusta ir de caballito por la Rambla como un periquito del Caribe, un cucurucho de altramuces o un titiritero con pintura de blanco de plomo".


Últimamente Sánchez Dragó se parecía más a una de estas estatuas ("titiritero con pintura de blanco de plomo") que a un perico del Caribe, los pericos (los pájaros) me parecen pájaros divertidos, no puedo decir lo mismo de las estatuas de las Ramblas por las que no siento ninguna simpatía y que no tendría ningún problema en dar una mano a Quim Monzó para entregar de la presencia de estos personajes las bonitas Ramblas cargando estas estatuas en un camión y tirando al mar , ahora podríamos incluir a Sánchez Dragó en el lote."No me gusta ir a una región de España en la que han prohibido los toros y cierran librerías acusándolas de nazis".


Supongo que no querrá ir a las Canarias, una región de España en el que están prohibidas las corridas de toros desde hace 20 años, es cierto también que en Cataluña nos prohibir las corridas de toros, ahora empezamos a ver los primeros beneficios, Sánchez Dragó no nos quiere venir a ver. También es cierto que en Barcelona se cerró una librería por orden judicial para vender libros y propaganda nazi, además de organizar conferencias de negacionistas, algo que según el código penal español es un delito, delito por el que, la apología del nazismo, ha sido encarcelado su propietario. No entiendo el interés de Sánchez Dragó en defender los libros nazis a no ser que sea una simple boutade. Estas declaraciones han sido hechas al diario El (in) Mundo, un diario que ha publicado propaganda de esta ideología y convocatorias de grupos ultras."No me gusta sentirme puta de escaparate enseñando las bragas a los peatones".


Ya he dicho antes que este hombre ha perdido el norte y todos los puntos cardinales, lo de las putas en escaparate enseñando las bragas está en Amsterdam, no en Barcelona, ​​y créanme, ver a Sánchez Dragó enseñando las bragas dentro de un escaparate es una imagen que no tengo ningunas ganas de ver, sólo pensarlo ya me entran ganas de vomitar.

4 comentaris:

zel ha dit...

nO EL NECESSITEM PER BEN BÉ RES, QUE EL BOMBIN...

Jaume C. i B. ha dit...

Hi estic d'acord amb tu, ja que se sent tan incòmode al nostre país no cal que vingui.
Em sembla que amb aquestes declaracions el que buscava era notorietat perquè no tenen cap sentit.

Patric ha dit...

Me llama la atención este hombre, escritor, nacido en Madrid el 2 de octubre de 1936, y que ya tiene más de 70 años. Entiendo que es hijo póstumo de un periodista y director de una agencia de noticias, asesinado por sublevados en 1936. Entiendo que es "Licenciado en Filología Románica (1959) y en Lenguas Modernas, especialidad en Italiano (1962), y doctor en Letras por la Universidad de Madrid, y que a lo largo de los años cincuenta y sesenta participó en protestas antifranquistas. Fue miembro del Partido Comunista de España, PCE, y, a consecuencia de su actividad opositora contra la dictadura franquista, cumplió 16 meses de cárcel y permaneció exiliado siete años. Pese a su inicial afiliación comunista, ha definido posteriormente su ideología como anarquista". Entiendo que "ha recorrido más de setenta países como periodista o como simple viajero y actualmente vive en la provincia de Soria con su joven esposa japonesa Naoko, con la que se lleva 37 años de diferencia".Tu dices que es un "enfant terrible", yo digo que es simplemente un hombre mayor de 70 años que ha vivido y vive la vida "sin etiquetas" como él dice, Creo que es un hombre muy individualista que ha recorrido bastante mundo y que pasados los 70 años pùede darse el lujo de decir cualquier cosa y de ir o no ir a otros lugares. Creo que está en una edad donde las personas tienden a permanecer en sus hogares y aprecian mucho más la tranquilidad que los lugares llenos de gente, y los viajes ya no resultan agradables, sino simplemente muchas incomodidades. Tal vez sea una razón para no estar en Catalunya el día de los libros y de la rosa, firmando libros.

Jaume C. i B. ha dit...

Yo digo que él cree que es un enfant terrible, pero que en realidad ahora más bien es un enfant pathètic.
Es muy libre de venir a Catalunya o de no hacerlo, son las razones dadas lo que critico.