15 de jul. 2013

EL SOGRE FALANGISTA DE RUÍZ GALLARDÓN ENYORA ELS PAQUITOS EQÜESTRES

EL SOGRE FALANGISTA DE RUÍZ GALLARDÓN ENYORA ELS PAQUITOS EQÜESTRES

 

EL PERSONATGE: José Utrera Molina, falangista de 87 anys va ser ministre de la vivenda (juliol de 1973 a desembre de 1973) i ministre secretari general del Moviment durant el franquisme (1974-1975), i sogre d’Alberto Ruíz Gallardón, actual ministre de Justícia del govern de Rajoy.

 

LA NOTÍCIA: Utrera Molina demana amb molta insistència que el Govern espanyol derogui la Llei de la Memòria Històrica sense èxit, i lamenta que el Govern del qual és membre el seu gendre, Alberto Ruíz Gallardón, “no hagi fet el més mínim” per derogar la “infame prostitució històrica sense precedents”. L’ancià feixista creu que fins que la “infame”, segons ell, Llei de la Memòria Històrica no sigui derogada els espanyols “no podrem viure en plena reconciliació mentre aquesta llei estigui en vigor, ja que criminalitza els que un dia van ser vencedors i menysprea als vençuts amb la pudor sectari i manipulador que impregna tot el seu text”. Home, siguem seriosos, és que els vencedors van ser un criminals que mereixerien ser jutjats per crims contra la Humanitat, i no ho han estat perquè els vencedors de la guerra civil i hereus ideològics del règim franquista continuen remenant les cireres, i l’Estat espanyol continua controlat pels franquistes. L’ancià exministre franquista demana “des de la talaia que ofereix la meva avançada edat i encara conscient de la meva insignificança, demano al Govern que derogui d'una vegada i per sempre la llei de la memòria històrica, una norma legal que ressuscita i encoratja els vells odis oblidats i ens posa altre cop a la vora de les trinxeres, quan la memòria d'uns llangueix i la d'altres s'alimenta de fantasies inacceptables plenes de rancúnia i d'odi”. La Llei de Memòria Històrica ha estat una llei que va donar moltes esperances a les famílies de les víctimes de la dictadura feixista de la que el senyor Utrera Molina va ser ministre però el govern socialista la va aigualir per incloure el suport del PP convertint-la en una declaració de bones intencions buida de contingut, i l’infern és ple de bones intencions. Si la LMH neguiteja aquest vell feixista el problema és seu.

Ni el Govern espanyol ni la Justícia espanyola faran mai Justícia a les víctimes del franquisme perquè el Govern i la Justícia continuen en mans dels franquistes. Utrera Molina demana que tornin a posar-se els Paquitos eqüestres retirats de la via pública, l’ancià falangista els enyora.

Utrera Molina demana que “deixem els morts que reposin en pau. Deixeu de macular dels esquelets. Deixeu que les hores maleïdes d'una Espanya dramàticament escindida s'esborrin ràpidament. Que destaquin per igual els fets històrics de les dues Espanyes, que tornin al seu cavalcadura les velles estàtues, alhora que es respectin les aixecades recentment en record i homenatge a aquells que, amb raó o sense, van oferir el millor de les seves vides per l'Espanya en què creien”. I si comencen permetent que les restes dels morts assassinats pels feixistes siguin tornats a les seves famílies? Aquest exministre d’una dictadura criminal pretén que els crims de la dictadura i els criminals del bàndol feixista restin impunes, i per accentuar aquesta impunitat criminal del règim on ell va ser ministre pretén que retornin als carrers tota la simbologia feixista, aquella que va ser retirada, per què encara queden moltes places i carrers a Espanya honrant criminals feixistes.

 

 

 

 

 

 

 

EL SUEGRO FALANGISTA DE RUIZ GALLARDÓN AÑORA LOS PAQUITOS ECUESTRES
 
 
 
 
EL PERSONAJE: José Utrera Molina, falangista de 87 años fue ministro de la vivienda (julio de 1973 a diciembre de 1973) y ministro secretario general del Movimiento durante el franquismo (1974-1975), y suegro de Alberto Ruíz Gallardón, actual ministro de Justicia del gobierno de Rajoy.
 
LA NOTICIA: Utrera Molina pide con mucha insistencia que el Gobierno derogue la Ley de la Memoria Histórica sin éxito, y lamenta que el Gobierno del que es miembro su yerno, Alberto Ruíz Gallardón, "no haya hecho lo más mínimo" para derogar la "infame prostitución histórica sin precedentes". El anciano fascista cree que hasta que la "infame", según él, Ley de la Memoria Histórica sea derogada los españoles "no podremos vivir en plena reconciliación mientras esta ley esté en vigor, ya que criminaliza a los que un día fueron vencedores y desprecia a los vencidos con el hedor sectario y manipulador que impregna todo su texto". Hombre, seamos serios, es que los vencedores fueron un criminales que merecerían ser juzgados por crímenes contra la Humanidad, y no lo han sido porque los vencedores de la guerra civil y herederos ideológicos del régimen franquista siguen moviendo los hilos, y el Estado español continúa controlado por los franquistas. El anciano ex ministro franquista pide "desde la atalaya que ofrece mi avanzada edad y aún consciente de mi insignificancia, pido al Gobierno que derogue de una vez y para siempre la ley de la memoria histórica, una norma legal que resucita y alienta los viejos odios olvidados y nos pone otra vez al borde de las trincheras, cuando la memoria de unos languidece y la de otros alimenta de fantasías inaceptables llenas de rencor y de odio". La Ley de Memoria Histórica ha sido una ley que dio muchas esperanzas a las familias de las víctimas de la dictadura fascista de la que el señor Utrera Molina fue ministro pero el gobierno socialista la aguó para incluir el apoyo del PP convirtiéndola en una declaración de buenas intenciones vacía de contenido, y el infierno está lleno de buenas intenciones. Si la LMH inquieta este viejo fascista el problema es suyo.
Ni el Gobierno ni la Justicia española harán nunca Justicia a las víctimas del franquismo porqué el Gobierno y la Justicia continúan en manos de los franquistas. Utrera Molina pide que vuelvan a ponerse los Paquitos ecuestres retirados de la vía pública, el anciano falangista los añora.
Utrera Molina pide que "dejemos los muertos que reposen en paz. Dejar de macular de los esqueletos. Deje que las horas malditas de una España dramáticamente escindida borren rápidamente. Que destaquen por igual los hechos históricos de las dos Españas, que regresen a su cabalgadura las viejas estatuas, a la vez que se respeten las levantadas recientemente en recuerdo y homenaje a aquellos que, con o sin razón, ofrecieron lo mejor de sus vidas para la España en que creían". ¿Y si empiezan permitiendo que los restos de los muertos asesinados por los fascistas sean devueltos a sus familias? Este ex ministro de una dictadura criminal pretende que los crímenes de la dictadura y los criminales del bando fascista queden impunes, y para acentuar esta impunidad criminal del régimen donde él fue ministro pretende que retornen a las calles toda la simbología fascista, aquella que fue retirada, porqué aún quedan muchas placas y calles en España honrando criminales fascistas.

9 comentaris:

KRT ha dit...

La Llei de Memòria Històrica ja semblava escassa, però alguna cosa era. Des que ha entrat el PP, i amb l'excusa de les retallades i la crisi, molts projectes que havien generat expectatives i il·lusió s'han frenat, diria que definitivament. El govern espanyol, em comptes d'aclarir les corrupteles que l'emmerden, està recentralitzant-ho tot, carregant-se els avenços socials i cívics de molts anys, els drets laborals i el benestar social, i aboca el país a un neofranquisme indissimulat. I al senyor Utrera encara li sembla poc... Vaja "pàjaros"!

Jaume ha dit...

KRT: Totalment d'acord. Al PP mai li va agradar aquesta llei malgrat l'aigualiment a la que el govern del PSOE la va sotmetre. Les esperances que moltes persones tenien en aquesta llei es van perdre amb un text que deixava a la voluntat de les autoritats competents l'aplicació.

LFU ha dit...

¡Ladran, luego cabalgamos, amigo Sancho!
¡Viva España!

LFU ha dit...

¡Ladran, luego cabalgamos, amigo Sancho!
¡Viva España!

Jaume ha dit...

Si, los fascistas ladran, y aullan.

LFU ha dit...

Al menos he conseguido que escribas en español, je, je

Seguid ladrando, aunque sea en catalán...

Jaume ha dit...

No te has dado cuenta que el texto del artículo está en ambos idiomas, eso es más de lo que se consigue de la mayoría de los españoles.
Sin embargo, que te parece que el suegro de Ruíz Gallardón añore tiempos pasados.

LFU ha dit...

Me parece muy bien. Es un hombre leal y coherente con su trayectoria vital. Además, visto el panorama actual de pobreza, corrupción generalizada e insolidaridad, es aún más comprensible porque con Franco, también los catalanes vivían mejor y no tenían que abrir las escuelas en agosto para que los niños pudieran comer...

Jaume ha dit...

En eso estamos de acuerdo, el suegro de Gallardón és coherente con sus ideas. Es cierto, también que los niveles de corrupción en España son un escándalo, pero es normal que la corrupción de un partido heredero ideológico del régimen franquista sea tan corrupto como aquel régimen.
Al menos en Catalunya reconocemos el problema, y personalmente me avergüenza que en mi tierra haya gente que pase hambre.
Son las políticas que defiende el PP las que nos han llevado a esta situación.