18 de maig 2013

Llanos de Luna, pija i fatxa

Llanos de Luna, pija i fatxa

 

La División Azul (Blaue Division) o 250. Einheit spanischer Freiwilliger de la Wehrmacht eren les tropes “voluntàries” espanyoles enquadrades dins de l’Exèrcit alemany en el Front Oriental (contra la Unió Soviètica) durant la Segona Guerra Mundial. Els seus oficials eren oficials de l’exèrcit i militants de la Falange.

 
El Partit Popular és un partit fundat per antics ministres del règim franquista, el mateix que va enviar la División Azul a lluitar al costat de l’exèrcit alemany, i mai han condemnat els crims de la dictadura, sinó més aviat tot el contrari, alguns dirigents com Mayor Oreja o Alberto Ruíz Gallardón () o Fraga, que va defensar el franquisme en un entrevista que li va fer Il Corriere della Sera.

 


AAmb aquest historial és incomprensible que tinguin la barra de titllar de nazis a tots els que es manifesten contra ells, quan ells tenen un passat i un pensament les arrels dels quals s’enfonsen en un règim, el franquista, que va alçar-se en armes contra el govern legítim de la II República, va assolir el poder amb l’ajut amb tropes i tropes de l’Alemanya nazi de Hitler i de la Itàlia feixista de Mussolini.


 
Però és la naturalesa del Partit Popular que el seu passat feixista supuri com un pus verinós. La delegada del govern espanyol, María de los Llanos de Luna (antes pija pepera que sensata) ha tingut l’ocurrència de condecorar els veterans de la División Azul que van assistir a l’acte on se’ls homenatjava amb l’uniforme de la Falange.


També hi van assistir a aquest acte el dirigent de les joventuts de PxC, Carlos Oliva, i Joan Garriga, exmilitant del PP i ara militant de PxC, la plataforma ultradretana i xenòfoba que presideix l’inefable Anglada. Un altre assistent a l’acte va ser el militant de PxC Nacho Mulleras Vinzia, que també té lligams amb el PP que va cridar “Visca la ‘Hermandad de la Divisón Azul’ de Barcelona!!! Excel·lent la vostra desfilada de dissabte”.
 

A Llanos de Luna se l’ha vist del bracet de Armando Robles, editor del pamflet ultradretà Alerta Digital, i d’en Gerardo Bellalta, president del grupuscle ultradretà espanyolista CDY.


Llanos de Luna ha estat declarada persona non grata per alguns municipis catalans i reprovada pel Parlament de Catalunya, però el govern espanyol es nega a cessar-la. Com la seva coreligionària i homòloga “madrilenya”, Cristina Cifuentes, cada vegada que parla puja el preu del pa.


He dit algun cop, i ho repeteixo ara, que s’hauria de suprimir la Delegació del Govern, no només suposaria eliminar un organisme inútil i torracollons que només serveix per empaitar alcaldes “desafectes al règim marià” i, com hem vist ara, per a què una senyora amb afinitats ultradretanes pugui presidir actes d’exaltació feixista. I el pitjor és que aquest acte es va celebrar al nostre país, a Sant Andreu de la Barca, per ser exactes, en presència de l’alcalde del municipi, que incomprensiblement va assistir-hi. Però hi ha una raó econòmica, la supressió de la Delegació del Govern espanyol a Catalunya suposaria la supressió d’una despesa molt important per un organisme inútil.

 

 



 


 

 
 

 

Llanos de Luna, pija y facha

 

La División Azul (Blaue Division) o 250. Einheit Spanischer Freiwilliger de la Wehrmacht eran las tropas "voluntarias" españolas encuadradas dentro del Ejército alemán en el Frente Oriental (contra la Unión Soviética) durante la Segunda Guerra Mundial. Sus oficiales eran oficiales del ejército y militantes de la Falange.

 
El Partido Popular es un partido fundado por antiguos ministros del régimen franquista, el mismo que envió la División Azul a luchar junto al ejército alemán, y nunca han condenado los crímenes de la dictadura, sino más bien todo lo contrario, algunos dirigentes como Mayor Oreja o Alberto Ruíz Gallardón o Fraga, que defendió el franquismo en un entrevista que le hizo Il Corriere della Sera.
 

Con este historial es incomprensible que tengan la barra de llamar nazis a todos los que se manifiestan contra ellos, cuando ellos tienen un pasado y un pensamiento cuyas raíces se hunden en un régimen, el franquista, que se alzó en armas contra el gobierno legítimo de la II República, alcanzó el poder con la ayuda con tropas y tropas de la Alemania nazi de Hitler y de la Italia fascista de Mussolini.
 

 
Pero es la naturaleza del Partido Popular que su pasado fascista supura como un pus venenoso. La delegada del gobierno español, María de los Llanos de Luna (antes pija pepera que sensata) ha tenido la ocurrencia de condecorar a los veteranos de la División Azul que asistieron al acto donde se les homenajeaba con el uniforme de la falange.

 
También asistieron a este acto el dirigente de las juventudes de PxC, Carlos Oliva, y Joan Garriga, ex militante del PP y ahora militante de PxC, la plataforma ultraderechista y xenófoba que preside el inefable Anglada. Otro asistente al acto fue el militante de PxC Nacho Mulleras Vinzia, que también tiene vínculos con el PP que llamó "Viva la 'Hermandad de la Divisón Azul' de Barcelona! Excelente su desfile del sábado ".

 
A Llanos de Luna se le ha visto del brazo de Armando Robles, editor del panfleto ultraderechista Alerta Digital, y de Gerardo Bellalta, presidente del grupúsculo ultraderechista españolista CDY.

 
Llanos de Luna ha sido declarada persona non grata por algunos municipios catalanes y reprobada por el Parlamento de Catalunya, pero el gobierno español se niega a cesar la misma. Como su correligionaria y homóloga "madrileña", Cristina Cifuentes, cada vez que habla sube el precio del pan.

 
He dicho alguna vez, y lo repito ahora, que debería suprimir la Delegación del Gobierno, no sólo supondría eliminar un organismo inútil y estúpida que sólo sirve para perseguir alcaldes "desafectos al régimen mariano" y, como hemos visto ahora, por a que una señora con afinidades ultraderechistas pueda presidir actos de exaltación fascista. Y lo peor es que este acto se celebró en nuestro país, en San Andrés de la Barca, para ser exactos, en presencia del alcalde del municipio, que incomprensiblemente asistir. Pero hay una razón económica, la supresión de la Delegación del Gobierno en Catalunya supondría la supresión de un gasto muy importante para un organismo inútil.

2 comentaris:

zel ha dit...

D'acord de la a a la z. Qui els va parir tots...

Jaume ha dit...

Sembla que Llanos de Luna segueix entossudida a ser notícia per fer i dir bajanades.