28 de març 2013

Una noia tunisiana condemnada a mort per un clergue islàmic per fer un topless per reivindicar els drets de les dones

Una noia tunisiana condemnada a mort per un clergue islàmic per fer un topless per reivindicar els drets de les dones

 

El clergue islàmic tunisià ha condemnat Amina, una noia tunisiana de 19, a rebre 10 fuetades en un lloc públic i a ser lapidada per indecència. El clergue islàmic vol castigar-la per la seva “indecència” i també com una advertència per evitar que el seu “mal exemple” s’estengui entre altres noies. Amina va penjar a les xarxes socials una fotografia seva en topless amb una frase en àrab reivindicant els drets de les dones.

Adel Almi va promulgar una fatwa declarant Amina culpable d’exhibir el seu cos en públic. Segons el clergue islàmic “Amina volia destacar i cridar l'atenció al posar despullada. Això reflecteix que la noia no té res a perdre i no és conscient del sagrat de la dona. Aquestes accions han de ser tractats per evitar possibles desastres”. Qui no és conscient de res és aquest clergue, no és conscient que el que és sagrada és la vida d’aquesta noia. Que la reprovessin podria ser comprensible però aquests tarats islàmics han decidit assassinar una noia de 19 anys per ensenyar els pits. Aquest psicòpata devot arriba a afirmar que la noia es mereixia 100 fuetades i “la lapidació fins a la mort”.

Quina mena de religió corrompuda i malalta és aquesta que ho arregla lapidant, fuetejant, penjant, amputant i decapitant?

S’han produït reaccions variades a favor i en contra d’Amina, des de gent que dóna suport a Amina fins a amenaces de mort contra la noia, però és la reacció de la família la que em sembla més vomitiva ja que donen suport a la sentència de mort: “Som una família musulmana i no podem acceptar aquestes pràctiques que han afectat greument no només a la nostra imatge, sinó la imatge de la dona tunisiana i la nostra religió, l'Islam”. Doncs mirin, si, la imatge de la família d’Amina ha quedat malmesa, quina mena de pares són aquests que volen que la seva filla sigui fuetejada i lapidada, i quina mena de religió és aquesta que s’empara en Déu per condemnar a mort a una noia.

 

 

 

Una chica tunecina condenada a muerte por un clérigo islámico para hacer un topless para reivindicar los derechos de las mujeres

 

El clérigo islámico tunecino ha condenado Amina, una chica tunecina de 19, a recibir 10 latigazos en un lugar público ya ser lapidada por indecencia. El clérigo islámico quiere castigarla por su "indecencia" y también como una advertencia para evitar que su "mal ejemplo" se extienda entre otras chicas. Amina colgó en las redes sociales una fotografía suya en topless con una frase en árabe reivindicando los derechos de las mujeres.

Adel Almi promulgó una fatwa declarando Amina culpable de exhibir su cuerpo en público. Según el clérigo islámico "Amina quería destacar y llamar la atención al posar desnuda. Esto refleja que la chica no tiene nada que perder y no es consciente de lo sagrado de la mujer. Estas acciones deben ser tratados para evitar posibles desastres ". Quien no es consciente de nada es este clérigo, no es consciente de que lo que es sagrada es la vida de esta chica. Que la reprueba podría ser comprensible pero estos tarados islámicos han decidido asesinar a una chica de 19 años para enseñar los pechos. Este psicópata devoto llega a afirmar que la chica se merecía 100 latigazos y "la lapidación hasta la muerte".

¿Qué clase de religión corrompida y enferma es esta que lo arregla lapidando, azotando, colgando, amputando y decapitando?

Se han producido reacciones variadas a favor y en contra de Amina, desde gente que apoya a Amina hasta amenazas de muerte contra la chica, pero es la reacción de la familia la que me parece más vomitiva ya que apoyan la sentencia de muerte: "Somos una familia musulmana y no podemos aceptar estas prácticas que han afectado gravemente no sólo a nuestra imagen, sino la imagen de la mujer tunecina y nuestra religión, el Islam". Pues miren, sí, la imagen de la familia de Amina ha quedado dañada, qué tipo de padres son estos que quieren que su hija sea azotada y lapidada, y qué tipo de religión es esa que se ampara en Dios para condenar a muerte a una chica.